Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 216
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
В неделя Кали се събуди с болки в ухото. Карахме я в Спешното в Харманли. Там дежурният доктор ме изуми за пореден път. Изписа и хомеопатия: Капки, беладона и шуслерови соли. Болката утихна, но ще давам до края на седмицата.

Тути,  kakche , надявам се мъниците бързо да се оправят.

Емили, къде си?

ЛюбаHug

# 466
Тук съм, мили мои! Елч, Пепита  Hug

Само чета, че нещо много работа ме е налегнала отново. Вечер Сами е като залепен за мен. Аз съм до него, и той пак вика - мамо ела. Само да хвана таблет или телефон и почва да иска нещо.

Тази вечер ме накара да излезем в дъжда да ходел из локвите с ботушите.

Тути, Какче, Пепита, бързо да се оправят децата.
Тути, ужасно е било, особено като си самичка с децата.

Елч, надявам се, че всичко е наред. Ей, големи сме паники, аз така се шашкам, и те разбирам напълно. Иска ми се да си по- спокойна обаче, да знаеш!
 Heart Eyes

Аз по време на отпуската ходих на болницата и си пуснах ТСХ-то. Беше 2.54 - в норма. Много се зарадвах, дано да е все така.

Какче, а вие готови ли сте с името?

Люба, навсякъде си има колеги гадняри, не се ядосвай, аз започнах да игнорирам такива, и да не им се връзвам.

Напоследък, като ме ядоса нещо в работата, веднага го парирам с мисълта, че аз съм важна за хората, които ме обичат и трябва да се пазя заради тях.

Прегръщам ви всички!

# 467
  • София
Емили, влизай по-често! Липсваш ни! Hug
Иначе още не сме решили на 100% за името. Гравитираме около едно, за което в общи линии и двамата сме ЗА, защото аз както и първия път категорично заявих, че бебето не искам да е кръстено на никой. Та ще видим в крайна сметка, как ще се казва нероден Петко! Heart Eyes

Вики е добре, след еднократното сутрешно повръщаме не е имал други неразположения. Дано да е така и утре и дано и ние сме добре! Praynig

# 468
  • sofia
Моята Лия пък прави само бели. Свеки се обади, взела бонбони и отишла сама при коня, а той я захапал малко. Ужас ви казвам.
Еми...  Hug

# 469
Момичета  Hug - чета ви. От утре и двамата са си в къщи вече. Каката я записахме от другия месец на плуване - много е щастлива, че нейните приятелки около нас са ваканция и тя ще може да играе с тях на воля (няма да чака да се прибере от градина , чак тогава да играят  Laughing).

Ужасно неприятно- болничките да оздравяват.

Емили, това е прекрасно решение не само за в работата , но аз не успявам да го прилагам на практика.

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 09:04 от фея зловеща графиня

# 470
Привет, банда! Simple Smile

Много шарим с децата по разходки и по баби и дядовци, та се загубих нещо.

Тути, Какче, Пепита, да оздравяват хубавите дечица!  Hug

Тути, много се радвам, че ТМ ще си идва лятото. Как е той?

Фея, супер е това за плуването, нека плува детето!

Какче, айде, не остана! Стискам палци всичко да е леко, името само ще си дойде, като се появи дребен.  Wink

Люба, на тъпи колеги не се дразни, че е загубена кауза. Тъпанари винаги има, просто човек трябва да ги игнорира, доколкото може. А за Лия, че е смела, няма спор!  Mr. Green

Елч, не знаех, че е толкова сериозно положението с кучетата. Остави я тогава, не я притискай, но по принцип децата много често улавят страховете на възрастните и ги възпроизвеждат. А животинките за мен са много хубаво нещо - много уроци имаме да научим от тях. Животните ни учат на съпричастност и милосърдие, да не говорим за уникалното им положително въздействие върху човешката психика, това са си доказани факти - не случайно деца аутисти се лекуват с терапии с коне, а дечица с ДЦП - с плуване с делфини. Имат уникална енергия! Simple Smile

Ние сме добре, здрави, дано за по-дълго. Зоринка ходи все по-често на яслата, вече с желание и спокойна, което много ме радва. Митака е в разрушителна фаза - върви и рови на всякъде, качва се на невъобразими места и се тръшка за всяко ограничение, което му налагам... Общо взето знаете за какво иде реч.  Laughing
Завчера имахме една неприятна случка с един идиот, който почти ни блъсна на заден ход, докато се мъчеше да паркира без аварийни светлини, без нищо, а на всичко отгоре после ме обвини, че съм била луда и "идиотка - като всички пешеходци". Така ме изнерви и мотивира, че му снимах колата и отидох да подам жалба в районното. Направо ме изумяват тези хора - не стига, че виновен, ами и нагъл, да не говорим, че до него се возеше жена му, която му пригласяше, вместо да питат как са децата, добре ли са... Какви са тия хора, не знам...
Та така. Здраве да е, важното е, че сме добре.
Хубав ден на всички!  Hug

# 471
емили, браво, че най-после си започнала да си го местиш от единия в другия крачол! ще идвам да ми преподаваш уроци! Laughing
аз иначе вече съм спокойна. то и нищо ми няма де. освен 100-те кила, за които се притрисам Simple Smile всичко си ми е наред. дори се чудя дали да не започна да покарвам малко велоергометър, ама нещо ме е страх.
бях се сетила да те питам как е Сами с говоренето? Дара започва да говори все по-ясно, вече дори тук-там и "с" започва да казва, ама то няма как с такъв тренинг...по цял ден не й спира устата, на кой се е метнала не знам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

какче, завидях за името! Laughing нашите продължават да са 3-4-5 и на всяко намирам кусури Laughing онзи ден в чакалнята на марков чета някакъв именик на българските имена и все някакви изтрещяни ме влекат. така да харесвам редки имена. ама пусто мм се дърпа Simple Smile

буби, пълен потрес! много добре си направила, че си подала жалба! заслужили са си го! много ме възмущават и мен такива хора. хем виновен - хем нахалства!

# 472
  • sofia
Буби, на половината свят книжките трябва да им вземат книжките Simple Smile не се ядосвай.
Ние тази вечер имаме среща с Какче  Heart Eyes  Сигурно за последно ще я видя с корем

# 473
Привет.

Буби , не знам на къде отива този свят. То че сме изнервени всички е ясно , ама ценностна система вече няма никаква.

Как сте момичета? Ужасно време. Какво ще правите утре - идеи?

какче  Praynig fingerscrossed - финално  Hug.

Нати е на вълна "кой беше". Laughing

Позитивен ден от нас.

# 474
  • София
Привет момичета,
Времето наистина е отвратително. Аз съм на работа и общо взето се мотам. След малко ще ходя до КАТ, защото установих, че книжката ми е била валидна до юни миналата година. Добре че не са ме спирали катаджии!
Боян ходи от време на време на ясла. Отскоро е започнал да си лапа пръстите или да си гризе ноктите - не знам какво точно, но ръката му е нон стоп в устата. Мисля да го мажа с нещо горчиво, но той не е вчерашен и сигурно ще у намери цаката.
И Боян умира от страх от кучета, но пък една съседка положи големи усилия до го сприятели с кучето си - в резултат той с ужас се доближава да го гали.

# 475
Ние тази вечер имаме среща с Какче  Heart Eyes  Сигурно за последно ще я видя с корем

Heart Eyes да си прекарате хубаво Hug
Аз напоследък нямам време да се обърна- работа, дете, на финала с ремонта сме.
Какче, леко раждане. Малко остана вече, леле не мога да си представя пак всичко отначало Crazy
Целувки на всички

# 476
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug
Аз съм на работа,тази седмица ми е многооо дълга,чувствам се изцедена.
Нелката не е вдигала повече Т,но продължава да кашля и хремата я мъчи.И мен ме прихвана,ужасна хрема и с моя нос е живо приключение.

Любе как я гризна коня,направо съм ужасена  Sad Много харесвам конете,но изпитвам голям страх от тях,имам лошо преживяване в детските години и не успях да го преодолея. Hug

Буби
добре си направила,не знам защо ама някои хора като се качат на колите и забравят,че има и други участници в движението.Така преди време един ненормалник беше решил да ни блъсне/аз,приятелка с две деца на колелета/ за да ни покаже,че пресичаме на неправилно място,урок да ни дадял.Вярно е,че бяхме виновни,но той като ни видя натисна газта за да ни уплаши и не си даде сметка,че ако някое от децата паднеше от колелото си щеше да стане страшно.Случаен човек слезе от колата си за да го спре и да ни защити.  ooooh!

Всички болнички бързо да оздравяват  Hug Praynig

Дано времето утре предразполага за разходки.Таня и Нели искат рибки за подарък  Grinning

# 477
  • София
Момичета,  Hug Heart Eyes
Рали, най-интересното е, че и аз не мога да си представя всичко отначало, но връщане назад няма! Mr. Green

Снощи си изкарахме чудесно с Люба и фемили!  Heart Eyes а как добре си хапнахмеее! Whistling

Вики малко е понастинал, а татко му е с ужасно главоболие! В нас е като лазарет, можете да си представите, колко мрънка един болен мъж...! ooooh!

Иначе аз днес изгладих последната партида с дрешки, направо вече ми се  Sick от дрешки!
Само остана да си наглася багажчето, ама нещо се подмотвам... Whistling Всяка нощ сънувам, че раждам. Явно напрежението расте, а трябва да устискам до края на другата седмица, когато моят лекар се връща от отпуск!

# 478
  • sofia
На Какче тумбака е доооста голям, но пък й отива, ври й кръвта, по къс ръкав ходи.
Какче, не обръщай внимание, изнервят се като им е зле на мъжете Simple Smile

Тути, за ръкава я е хванал, а тя побягнала Simple Smile купон.

# 479
Какче, а сега си представи как мрънкат 3ма болни мъже. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт