Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 63 216
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
аз бях седнала на един диван и реших, че дара ми подритва дивана Simple Smile))
докато се усетя, че не е тя и то беше свършило Simple Smile

# 451
  • Пазарджик
Честит празник!!!

И аз не усетих земетресението,точно по същото време затварях вратата на гаража,обута по джапанки и петата ми попадна между вратата и земята,болката беше ужасна,помислих,че съм си строшила крака,а колко кръв изтече не е истина.Сега петата ми е отекла,а утре съм на бал,не ми е ясно с какви обувки ще ида  Sad

# 452
  • София
Честит празник и от мен! Жалко, че вече няма такава тържественост при честване на празниците и малко минават незабелязано!

Тути, честита двойна радост!  Hug
Много неприятна случка ти се е случила днес, дано бързо да се оправиш!!!

Ние сутринта бяхме на детски рд, а мен адски ме цепеше глава от сутринта. Та си седим на вън и ММ ми казва, че са ми червени очите и ме базикаше, че ако изпия една бира и ще ми мине главата! Mr. Green
Та точно в този момент ни разтресе и макар че бяхме на кота 0, усетихме силничко труса! Дано да няма повече такива, защото споменът от преди 2 години още ме държи! Confused

Аз вече като в казармата броя дните до раждането! Коремът ми е огрооомен, нищо общо с първия път и се чувствам като хипопотам!  Mr. Green

# 453
Привет.

Изчетох ви. Честито на всички с хубави поводи, рожденници и именници - на патерици, за добрите новини при мамите(чакащи бебоци), на Пепинка лека бременност с краен резултат здраво и хубаво бебче, за градините, за всичко - да не пропусна някой. Други са имали други премеждия - важното е че са зад гърба ви и дано останат в миналото.

Аз като забременях с каката мислехме да е Андреа, но не бях много убедена, че това е името и, и като се роди реших, че не е нейното. А с Нати мислехме за Ян, Никола, Теодор. Нати се страхува повече от малки кучета и тича да го гушна.На мен само ми прилоша от земетресението , но по друг начин не го усетих.

Скрит текст:
Нямах компютър , малко други премеждия , сестра ми ми беше на гости - нито се видяхме , не можах да и се порадвам покрай безкрайни неприятности, но здраве да е. То бива период на неприятности , бива ама .... това нашето на нищо не прилича.И все пак чакаме края му Simple Smile.

Отивам да поспя.

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 15:12 от фея зловеща графиня

# 454
Благодаря ви за пожеланията.
Какче значи малко остава, аз още не съм разбрала кога ще е събитието.
И аз чакам класиране за детска градина - след 2 дни. Praynig Поздравления на приетите.
Нашето бебе още не се знае какво ще е, но ако ще е момче ще е Безименчо  Laughing Никаква идея нямам. А и Рая каза, че вече си имала братче и ще е сестричка. Heart Eyes

# 455
Лелее, голямо мъртвило е тук, я да ви събудя с по едно следобедно кафе, чай, фрапе или просто коктейлче, че голяма жега е навън.

И бременелките да се отчетат как са!

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 15:25 от pepita1973

# 456
  • sofia
На мен една колежка мо вдигна нервите, толкова добре се държа с всички, обаче добрината е незабелязана. Опита се да ме направи на маймуна, аз й показах, че няма да стане, а и шефа ме подкрепи. Направо не мога място да си намеря

# 457
Аз си взимам от коктейлите докато някой не ме е изпреварил. Дребният го мъчи нещо и спи върху мен, чудя се как да се измъкна.

Люба, не се ядосвай. Ако няма гадняри как ще ни оцениш какви сме сладури  Wink

# 458
  • София
Wink

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 16:47 от kakche

# 459
  • София
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 16:47 от kakche

# 460
  • София
Айде да се отчета и аз!:) Още сме си 2 в1, аз ставам все по-огромна, направо се стряскам като мина покрай огледалото! Mr. Green И колкото по-малко време остава, толкова ми е по-тегаво. Иначе съм добре, заели сме се с подредба на шкафовете, че се оказа че сме засипани от дрешки и няма къде да ги слагаме. Доволна съм от организацията, макар че не трябваше да го оставяме за последния момент, ама...

Люба, уел към ту дъ джънгъл!  Mr. Green Не троши нерви, просто й тегли една... На ум..., може и на глас! Mr. Green

Пепинка, тези дни си мислех за вас, пиши по-често! Hug
Моят термин е на 17.06, но бебо ще е малко по-рано заради секциото. Твоят термин кога е?

Елч, Нощни, ваш ред е за отчет! Hug

Нещо ми се бъгна нета и публикува три пъти едно и също! Grinning

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 16:49 от kakche

# 461
  • sofia
Аз на глас й я теглих, та е много мила

# 462
  • Пазарджик
Любе  Hug

Нелката ми е болна,в неделя вдигна Т,появи се кашлица и ужасен лепкав секрет от носа.А в понеделник вдигна 40градуса,много се уплаших,на вън валеше като изведро,а аз сама с децата направо ми се видя,че света свършва.Близо час се мъчих с компреси и нищо,накрая я вкарах в банята и я полях с хладка вода и след десетина минути  бе паднала на 39,3,дадох Хексалгин и след два часа падна на 37,3.Днес е добре,надявам се да не вдига повече такава Т

# 463
тути, как е нелката?

емили, къде изчезна?

какче, все пак си в 9-тия месец, как да си малка? Laughing
аз нямам нищо особено за отчитане - псоледната седмица обиколих ударино и трите лекаря и си пусках контролните изследвания. единственото по-интересно е, че Марков мери главата на бебето 3 седмици по-голяма, а Герганова - само една. не че се възлнувам много, важното е мозък да има пичът! Laughing Laughing Laughing

люба, няма да се даваш! и с добро могат да се обърнат нещата!

# 464
  • София
Елч, то девети, ама миналия път бях наполовина! Crazy

Вико снощи след детска се оплака, че го боли корема, но нямаше последствия. През нощта пак каза, че го боли, а на сутринта повърна... Confused Досега е еднократно, иначе си има апетит, като спазваме диета. Дано да не е гадния вирус, че... #Crazy

Тути, пиши как е Нелката!

Общи условия

Активация на акаунт