Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 62 863
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Дейзи честит празник!! Здраве на цялото семейство пожелавам от все сърце!

Тортата си е просто супер, аз досега не съм правила на никой торта за рожден ден  Embarassed

# 631
Дейзи, да ти е живо и здраво момченцето! Супер е тортата, вие гледайте да сте здрави, другото е лесно!   bouquet

Зая, супер новина! Браво на брат ти, вие не си губите времето вашата фамилия!  Laughing Hug Сигурна съм, че нищо му няма на Калинчо!  Hug
Между другото и Митака още преревава нощем от зъби и едни лиги точииии... ужас!   ooooh!

Елч, много гадно така, хем се мажете и пак залепва, ей голям зор!  Shocked Confused А ти наистина почивай повече, защото и многото движение дава отражение, аз имам бая опит в това, тичането след голямото определено спомага за всякакви напрежения и контракции, без да броим стреса. Пий си магнезия и но-шпа-то и според мен с малко почивка ще се разминеш с болницата.  Hug

Какче, представям си го каква е личинка малчо.  Heart Eyes В тази възраст са обезоръжаващи.  Crazy

Еми, как е Маринка? Нормални са си тия неща за възрастта, не ти е лесно.  Whistling

Еленияяя!   Hug Минавай по-честичко!

# 632
  • ул. "Мечтание"
Дейзи, честит да ви е рожденника!  Hug

# 633
Елч  Hug не е истина просто - но всичко ще приключи с щастлив край.  Praynig

Дейзи да ви е жив и здрав и много да ви радва. Да ви минава всичко бързо - ужасна работа - наше съседче преди една седмица беше с ангина и от днес - отново. Еййй , да няма спокойствие.

Еми като се сетя ,че и при нас с каката наближава този период........ Бог да ми е на помощ.

Зая честито.

Прегръщам ви силно всички.  Heart Eyes

# 634
Дейзи, честит да ви е рожденника! Да е жив и здрав, много весел и щастлив!
Бързо оздравяване!

Елч, прегръдки за двете ви, мъчно ми е, не е време сега да се тормозиш, но дано да отмине по-бързо. Радвам се за добрите изследвания. Пази се, почивай си!

Слава Богу моите тревоги тия дни отминаха, в крайна сметка тя ме послуша, но колко нерви изхабихме, сълзи, и какви неща чух, абе само майка може да прости и забрави. Тя сега осъзнава, че беше глупаво, но е дълго за разказване. Благодаря ви, че ме питате за нея и подкрепяте.
Иначе завършва с 5.92 и много се гордея с нея!

Зайка, прекрасна новина, да са живи и здрави!

Еха, Еления, ама точно снощи си мислех, че ми липсват цветните ти постове! Как сте?

Рал, Пепита, адис пак изчезнахте....

Тути...не пишеш, как сте вие?

Буби, Зори и Митето обичат ли да си играят заедно?

# 635
Емили, тук съм, хвърлям по едно око,чета ви. Браво на Маринка за отличният успех, знам колко е трудно в езиковите.
ЕлчHug
Аз усилено подготвям Лени за пътуването, лети другата събота от София. Леля ми при която ще гостува в Германия, настоя да и вземем придружител от Луфтханза, така че и ние се  успокоихме за прекачването.
Аз вече имам тен, то нали съм айляк, и ходим с другите майки на плаж.
Имам и един казус, който се надявам скоро да реша. Имам работеща автоматична пералня в отлично състояние и с ММ решихме да я дарим на някои от пострадалите в Аспарухово, та сега се чудим как да я транспортираме до Варна. Ако някои има идея, моля да я сподели.
И малко мрън
Скрит текст:
Май ще се наложи да бракуваме колата. Скъсала е ангренажен ремък и ремонта не си заслужава, колата е много стара.

Прегръдки и целувки от мен.

# 636
дейзи, с малко за къснение честито!
пхвално е, че изобщо си успяла да направиш торта при тази ситуация в къщи.

буби, нали я знаеш Дара каква е кротушка. да имам по 10 ставания на ден тип "сипи ми сокче", ама пак на всяко ставане - контракцийка. ужас!

емили, браво за успеха на Маринка! Поне това не ти седи като дерт, че напоследък и това си е проблем като гледам големите деца около мен...

# 637
  • sofia
Еми, много се горфея с Маринка, поздрави я!

# 638
Елч, Люба благодаря ви много! Люба, ще я поздравя непременно!
А как е Лия?

# 639
  • sofia
Ами как да е, остатъчна кашлица през нощта и игри по цял ден. На къмпинга е пълно с деца и не могат да я приберат Simple Smile

# 640
ЛюбаHug  благодаря не се бях сетила!

# 641
  • ул. "Мечтание"
Емили, браво на щерка ти за успеха!   bouquet Hug

# 642
Нощни, благодаря ти мила!

Пепита, браво на вас за благородната постъпка!
И  вярвам Лени вече няма търпение да тръгва, приятно и незабравимо да си изкара.

А за коли - направо не ми се говори. С нашата само ядове. Всеки месец ММ налива пари за части, и все излиза нещо ново. Никак не ни провървя с нея.

# 643
Хей, къде сте всички, темата ни направо замря...

Елч, как си ти, как е Дара?

Другите, какво правите, как са децата?

Липсвате ми! Hug

# 644
Аз съм в минорно настроение. Загубих любим човек, втори за последните няколко месеца. Много ми е тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт