Много неприятно.
Съболезнования!
Съболезнования! 

Основно като не могат да разделят някоя играчка. Иначе са голяма любов. 
С колко ти е скъсена шийката, казаха ли ти? Щом не са ти изписали тежката артилерия, значи все още нещата са в някакви поносими граници, но понеже имаш почти 3 месеца още, трябва много пазене! Никакво тежко, никакви физически усилия, дълго ходене, пътувания даже... 

, но все пак й било много интересно да го прочете. По моя преценка е нужно да преработя курсовата или да я оставя, но да имам предвид все пак преценката й! След молба от моя страна да даде някакво поне разяснение какво очаква да има в съдържанието, не съм получила вече 5-ти ден никакъв отговор, а днес е крайният срок за предаване. Трети ден пиша втора курсова, която разбира се не знам дали ще задоволи очакванията й и дали няма да бъде върната отново с коментар! По принцип не бих се занимавала, но ми е крайно неприятно заради една преподавателка, която явно има някакви много строги критерии (но не желае да ги сподели) да не успея отново да взема стипендия отново. 11 изпита се спуках от чене и взех с отличен и сега заради тази фльорца...... та ще видим какво ще ми отговори този път, след като й изпратя новата курсова (която до час смятам, че ще приключа). Елч, иде реч за онази професорка, за която те питах
Надявам се скоро всички да се съвземете, до колкото е възможно , разбира се
поне (пак с нейна помощ) имаме леееек напредък с кучетата, ама да видим. то сега вече от всичко я е страх - от мухи, от комари, от мравки, от тъмно (което никога не е било), дори я е страх да отиде сама в другата стая посред бял ден! 
)
и дара много обичаше да ходи в зоологическата градина и да гледа животни, пред блока всеки ден поздравяваме котките и си говорим с тях, прибирахме си мравки в нас и т.н., но в ПНМ като видя отблизо мамута, мечката и т.н. големите животни и се разтрепера от страх в буквалния смисъл на думата. моята приятелка каза, че проблемът е, че там са много близко, а тя не може да разбере, че не са живи. веднага я махнахме от там, но злото беше сторено 
Дано се успокои и Влади! 
Да ти кажа мисля си, че просто Дара е по-плашлива и затова така реагира. Искам да кажа, че със сигурност щеше да е по-добре да не бяхте ходили в природонаучния при това положение, но тя вероятно пак щеше да се страхува повече или по-малко. Майка също беше водила Зори миналата зима в ПНМ, но да ти кажа нямаше особен отзвук. Там също има доста големи препарирани животни и макети, но тя като че ли не им е обърнала кой знае какво внимание, а била по-впечатлена от живите рибки (има малък аквариум).