Пролет идва вече, радва й се ЯНУАРСКОТО човече! (52)

• 62 858
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • ул. "Мечтание"
Аз съм в минорно настроение. Загубих любим човек, втори за последните няколко месеца. Много ми е тъжно.

Много неприятно. Sad Съболезнования!

# 646
  • София
Рали, много съжалявам... Силно гуш!!! Hug

# 647
Кака Рала  cry съжалявам  Hug

И при нас здравословни проблеми с близък  ooooh!

# 648
дръж се, Рали! има и такива моменти, но такъв е животът Sad

емили, не съм писала, защото и аз няма с какво да се похваля - от 10 дни лежа и се тъпча с магнезий, скъсила ми се е шийката на матката, а едва влязох в 7 месец . та сега стискам кълки. дара днес е при майка ми, та да не трябва да ставам и покрай нея и така. тъпотийка! отпадна и море, и вила и всичко. поне засега де...

# 649
Како Рала, съжалявам много за загубата... Няма подходящи думи в такива моменти...   Sad

Емили, поздравявам те за успеха на Маринка! Браво на нея! Питаш ме дали си играят моите дивачета - играят си и то много! Но и бая почнаха да се карат вече.  Simple Smile Основно като не могат да разделят някоя играчка. Иначе са голяма любов.  Heart Eyes

Елчееее, ама ти си решила докрай да ме следваш в особеностите на второто бременеене...  ooooh! С колко ти е скъсена шийката, казаха ли ти? Щом не са ти изписали тежката артилерия, значи все още нещата са в някакви поносими граници, но понеже имаш почти 3 месеца още, трябва много пазене! Никакво тежко, никакви физически усилия, дълго ходене, пътувания даже...  Confused

Ние още сме на село при нашите, макар че приключихме ремонта, но понеже те отсъстват до неделя, ние охраняваме имота. После вече пак ставаме градски.

# 650
Рали, много съжалявам! Това е наистина тежко, най-трудното в живота! Прегръдки! Hug

Фея, дано се оправят нещата, стискам палци!

Елч, мила, дано всичко е наред! И аз бях със скъсена шийка, но изкарах точно до термин. Много пазене и магнезий. Мисля за вас! Heart Eyes

Утре ще водим Сами на логопед, дано всичко е наред и не се стресира нещо.

# 651
  • В две тъмни очички
Здравейте мами.

Не съм се включвала скоро, надявам се всички да сте добре!

При нас почти всичко е едно и също. Разнообразих малко ученето с един семинар в Китен за 3 дни, ама да си призная хич не съм наред явно. Беше ми адски криво, че съм сама без Боби и малката.

Иначе на 9-ти ми е последният изпит и приключвам семестъра. За съжаление съм безкрайно напрегната и едновременно с това разочарована, защото този предмет (на който имам изпит на 9-ти) ми скъси животеца с поне 5 години. Не стига, че правих някакви луди изследвания в БГ и във Франция, а накрая се оказа, че преподавателката нямала това предвид под заглавието  #Cussing out , но все пак й било много интересно да го прочете. По моя преценка е нужно да преработя курсовата или да я оставя, но да имам предвид все пак преценката й! След молба от моя страна да даде някакво поне разяснение какво очаква да има в съдържанието, не съм получила вече 5-ти ден никакъв отговор, а днес е крайният срок за предаване. Трети ден пиша втора курсова, която разбира се не знам дали ще задоволи очакванията й и дали няма да бъде върната отново с коментар! По принцип не бих се занимавала, но ми е крайно неприятно заради една преподавателка, която явно има някакви много строги критерии (но не желае да ги сподели) да не успея отново да взема стипендия отново. 11 изпита се спуках от чене и взех с отличен и сега заради тази фльорца...... та ще видим какво ще ми отговори този път, след като й изпратя новата курсова (която до час смятам, че ще приключа). Елч, иде реч за онази професорка, за която те питах  Confused

Излях си гадорииката, извинявайте за което.

Влади е добре. Ходи на градина. От 1 седмица са сборни групи с нови госпожи и за сега положението е много спокойно, учудващо спокойно даже. Иначе дребната беше в Пловдив, докато аз бях в Китен и откакто се е върнала е меко казано мрънкаща! Едва издържам да не се ядосвам и да не викам. Обяснявам като луда лелка бавно и флегматично, че така не е хубаво, че се държи като невъзпитана на моменти и т.н. Освен това, отново е в ужасяващо силна фаза на страха. Изпада в истерични състояния, че нещо щяло да влезе под пердето в стаята й, че има тигър на стълбите, че гаргите ще стоят на прозореца, че ще се блъснем с колата и т.н. и т.н. Та и от това ми идва малко нанагоре, ама се надявам да овладеем положението скоро.

Елч, пази се и почивай! Това е най-важно!

Прегръдки на всички ви, надявам се скоро да мога да се включвам по-адекватно

# 652
  • София
Рали, моите съболезнования.
Елч, стискам палци да нямаш поводи за притеснения. И аз бях със скъсена шийка от 7-мия месец с Боян, ама си откарах до последно.
Аз си взех отпуска и сме с децата на село с ММ- много е готино - игри със съседчетата до тъмно и пълна свобода за всички. Само скапаното лято ме побърква - и вали и духа силен вятър редовно, но тогава ходим на басейн във Вършец, че ни е близо.
Още в понеделник обаче ми прекъснаха отпуската и за 1 денонощие бях сама в София - това беше първата нощ без децата, откакто се е родил Боян! То било голям рахат:)
От понеделник ме чакат 2 седмици работа и после море - нямам търпение и много се надявам да се стопля вече. Там гледам, че духа "умерен" вятър, както и при нас в момента - тоест зверски. Нашето семейство хич не понася на студ.

# 653
  • В две тъмни очички
Оххх, Рали, аз от споделяне на моите глупости направих пропуск. Съболезнования. Много е тежко, когато губим близки  Cry Надявам се скоро всички да се съвземете, до колкото е възможно , разбира се

Фея, надявам се и покрай твоя близък да се стабилизират нещата  Praynig

Емили, да споделиш как е минало при логопеда

# 654
буби, схемата е ясна - в паралелна реалност сме Mr. Green Mr. Green Mr. Green шийката ми се е скъсила с близо сант - от 3,6 на 2,8. една лекарка ме убеждаваше, че това не било необичайно при втора бременност, ама да видим.
не съм много зле още де, дано не става по-зле, но да, засега пътуванията самираж (макар че аз не съм се отказала още напълно, все си мисля, че ще се закрепя). сега повече се шашкам от гестационен диабет, че нещо много голямо го мерят това бебе. в понеделник съм при Марков, стискайте палци той да го измери по-нормално.

емили, стискам палци за логопеда днес! да кажеш как е минало, че и аз съм се замислила за Дара...

бубенце, малко остана! аз ти казах, че тази си е гад за съжаление. дано все пак се смили и ти даде хубава оценка.
и Дара е много зле със страха, ама ние сме си виновни и не можем да си го простим. не знам дали ви казах, че с помощта на моята приятелка психоложката установихме откъде е тръгнало това със страха - от природо-научния музей, в който я заведохме Sad поне (пак с нейна помощ) имаме леееек напредък с кучетата, ама да видим. то сега вече от всичко я е страх - от мухи, от комари, от мравки, от тъмно (което никога не е било), дори я е страх да отиде сама в другата стая посред бял ден! Sad

мрм, викаш кеф е една нощ сама Simple Smile)

# 655
  • В две тъмни очички
Елчи и Влади е така със страха. Преди 2-3 седмици се спука от истерия в колата, че един комар кръжал около нея. От тогава ги "пляскаме", та с това се справихме. Малката пък обожава да гледа животни, въпреки страха й. Иска непрекъснато да ходим в зоологическата градина, в разни терариуми и прочее. Скоро съм замислила и да я заведа в природо-научния музей. Ровим и човъркаме, за да разберем от къде идва нейният страх уви - за сега нямаме напредък. Надявам се скоро да се "покаже" нещичко.
Относно преподавателката - нищо, освен отличен, не ме удовлетворява в този момент. Ама така като гледам пак ще се размина със стипендията, а беше важно.... Започнах да се настройвам уж, че няма да стане ... ама да видим до къде точно ще успея да се наглася.

# 656
бубенце, помисли пак за природо-научния музей. просто заради нашия опит го казвам, ако можех да върна времето назад бих го направила Sad и дара много обичаше да ходи в зоологическата градина и да гледа животни, пред блока всеки ден поздравяваме котките и си говорим с тях, прибирахме си мравки в нас и т.н., но в ПНМ като видя отблизо мамута, мечката и т.н. големите животни и се разтрепера от страх в буквалния смисъл на думата. моята приятелка каза, че проблемът е, че там са много близко, а тя не може да разбере, че не са живи. веднага я махнахме от там, но злото беше сторено Sad

все пак стискам палци за изпита!

# 657
  • ул. "Мечтание"
Бубе, дано ти приемат курсовата без повече глупости и успех с изпита!  Praynig

# 658
Бубе, стискам ти палци и аз!  Peace  Дано се успокои и Влади!  Praynig

Елч, радвам се, че имате напредък.  Hug Да ти кажа мисля си, че просто Дара е по-плашлива и затова така реагира. Искам да кажа, че със сигурност щеше да е по-добре да не бяхте ходили в природонаучния при това положение, но тя вероятно пак щеше да се страхува повече или по-малко. Майка също беше водила Зори миналата зима в ПНМ, но да ти кажа нямаше особен отзвук. Там също има доста големи препарирани животни и макети, но тя като че ли не им е обърнала кой знае какво внимание, а била по-впечатлена от живите рибки (има малък аквариум).
Всички деца си имат някакви страхове, но лошото е като станат някакви изблици на паника, дано им минава бързо на милите. Зори преди няколко дни явно е сънувала нещо, защото ми обяснява как една жаба била дърпала Митето за гърба, а нея я била дърпала някаква лоша маймуна за ръката. Обяснявам, че няма такова нещо и не са лоши, ама явно трябва да позабрави. Иначе нищо такова не е гледала някъде по ТВ, те не гледат кой знае колко. Но няколко вечери проплаква насън и предполагам, че сънува някакви такива. Надявам се да е това и да мине скоро.  Whistling

# 659
буби, бих се съгласила с теб, ако Дара имаше страхове от преди, но нея не я беше страх от никакви животни преди това, нито пък от тъмното, а да се страхува да иде в друга стая пък съвсем. а сега е много зле Sad изпада в паника от тези неща Sad

Общи условия

Активация на акаунт