Навън топло слънце грее - ОКТОМВРИйче в коремчето се смее - ТЕМА 5

• 22 505
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
момичета, вие тук хормоните бистрите....аз попаднах на тема как мина вашето раждане и до сега това четох...хем ми стана спокойно, хем пак умирам от страх, а като дойде момента не искам и да мисля... #Crazy

# 571
Оооо, и аз минах през такава тема оня ден. Много усмихващо и зареждащо. Всеки се хвали с бебето си, нали Simple Smile Но има доста време още... Тепърва предстоят жегите...

# 572
да, да, точно така... тепърва интересното ни предстои  Crazy

# 573
Относно раждането, виждам че тук има доста с по едно дете, някой с две, аз също съм с две - така че ще ви бъде лесно за питане и отговаряне - аз и двете деца с разлика 1г и 10 месеца ги родих със секцио - няма такава болка, е може би имплантите който си сложих след това болят повече - но ако трябва да избира и този път - дай боже - ще съм за секцио.
Мой приятелки родиха и по двата начина - всеки хвали своя начин,
Аз не съм крила пред никой болката от секцио и това че 1 седмица си парцал, а втората едва се носиш, при нормалното раждане и при всичките викове, които чух - ами те след 1 час се носеха по коридора, а ние 1 седмица ставахме с помощ от санитарка . Но няма страшно - въпрос на избор Simple Smile

# 574
  • София
senorita кумата ми роди и двата пъти секцио, но при различни екипи. първия път наистина беше като парцал, но втория още след час беше човек.. зависи до настройка, но екип, до човек.. бих искала да родя нормално, но не бих рискувала здравето си...

# 575
Съгласна съм с шантал. Също не бих рискувала здравето си ,живот и здраве,има много време до тогава.Само да избутаме лятото,другото както си дойде...

# 576
  • Бургас
охх да това лято, дано да оцелим поне да е прохладно хахах не искам жеги или поне да се понася положението  Confused

# 577
Аз на жеги търпя ,ама не знам как ще се търпи с корем и няколко килца отгоре... Confused Ама здраве да е ,другото майната му...
Оф уж в 4 месец трябва да изчезне умората пък аз следобед само дето не заспах на бюрото...И така ме боли кръстът,мен и преди си ме болеше ама сега ,направо ...Имам една позната през бременността си ползвала Космодиск,че и аз взех да говоря за него  Laughing

# 578
Здравейте на всички мами и от мен. Аз не се включвам много в писанките на коментари, но пък за това чета всеки един обстойно  Wink
Понеже моето положение вече не се издържа и реших да питам дали има някои в моето положение  Confused  Shocked  Вече съм в 14 г.с. а не спира да ми е лошо, да повръщам, да не мога да ям и пия нормално ( даже не ми се и припиват много течности ). Притеснявам се, че може да ме вкарат в болница на системи за обезводняване ... на някои от вас случвало ли му се е това   Sad  Confused Пия едно за повръщане ама понякога не ми помага  Cry Май вече толкова съм привикнала, че не ми действа  Sad

Може би трябва да започнеш да пиеш лекарства против повръщане, а не за  smile3534
Това в кръга на шегата. Знам много жени, които повръщат до деветия месец, така че и при теб може да е така. Аз не повръщах изобщо, а от 12-та седмица и не ми се гади.
Трябва да се пие много вода по време на бременност, затова според мен непременно се консултирай с гинеколога си.

# 579
здравейте момичета да ви кажа за раждането не е кой знае колко стерашно аз уча за акушерка и гледах няколко раждания и според мойте наблюдения болката е при контракциите самото раждане боли докато излезне главата поле за 1 секунда е навън бебчо а и както беше писал някой по нагоре то си е и до настройване аз съм си се настроила че каквото и да става важно е бебчо и аз да сме добре пък другото се претръпва Simple Smile Rolling Eyes Laughing Laughing

# 580
Бонита ако до сега си гледана на вагинален ехограф,бъди спокойна,вече прегледите ще са на коремен,дано и ехографа да е по-добър,поне 3Д.И моето БСХ е правено при Ковачева,тя се занимава с това в Плевен,много приятна жена,стискам ти палци,утре пиши като минеш,може и на лични!!! Praynig

# 581
Здравейте и от мен !
Виждам, че пак сме на темата за раждането... Аз преди казах, че съм твърдо решена да раждам секцио, но изведнъж си промених мнението.
Просто искам да ги усетя тези родилни мъки, колкото и да са страшни, а и бързото възстановяване ме поблазни повече. Ако всичко е наред ще стискам зъби и ще раждам нормално...
Е... не бих отказала упойка...  Whistling

scorpion_f - определено състоянието ти не е за пренебрегване...
Съветвам те да се консултираш с лекар незабавно ! Успех...  Hug

# 582
Аз също в началото бях твърдо решена да раждам секцио,но сега сякаш започнах да се страхувам повече от секциото отколкото от естественото раждане. Все пак съвременната медицина ни предлага куп обезболяващи и не е нужно раждането да бъде кошмар. Аз съм за използването на упойка .Ако е възможно ще родя по естествен път с епидурална или спинална...не знам коя точно се използва...

# 583
  • Бургас
И аз вече се колебая.... Абе има време Flutter

# 584
Леле момичета колко много сте изписали:) Относно раждането, според мен за предпочитане е по естествен път, болката е за минути и после нищо ти няма. Една моя приятелка беше със секцио по спешност и една седмица беше като парцал и я държаха в болницата една седмица без почти никаква храна. Мисля, че няма смисъл да се подламе на операции при условие, че няма причина за естествено раждане.
На мен колкото и да ми се иска да е естествено, вероятно няма да ми позволят защото съм с глаукома Sad. Weary

Общи условия

Активация на акаунт