Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите след цитонамазка?
Как мога да си запиша час за преглед при специалист по фетална медицина в София?
Какви са преживяванията на майките с кашлица по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите след цитонамазка?
-
Как мога да си запиша час за преглед при специалист по фетална медицина в София?
За да си осигурите среща с опитен специалист по фетална медицина в София, препоръчително е да резервирате час поне два месеца предварително. Някои висококвалифицирани специалисти в тази област в София включват доц. Томова, д-р Марков, д-р Сигридов, д-р Балев и др. Важно е да се отбележи, че наличието на 4D скенер не е от решаващо значение; по-скоро трябва да се съсредоточите върху намирането на лекар със солиден опит във феталната медицина.
-
Какви са преживяванията на майките с кашлица по време на бременност?
Майките с кашлица по време на бременност съобщават за различни методи за облекчаване на симптомите. Някои от предложените методи включват използването на мед, лимон, черен пипер, топла супичка, гаргара с лайка и сода за хляб и отвара от ленено семе. Важно е да се консултирате с лекар за подходящото лечение по време на бременност.
-
Какви са препоръките за вземане на цитонамазка и микробиология по време на бременност?
-
Какво представлява цитонмаската?
на почти 33г, втора бременност-имам дъщеря на 5 годинки,в 9г с +2дни съм според ехографа преди 3 седмици.А още в 6г с +1 ден чухме с ММ сърчице
.Все още не съм се записала на ЖК, но според калкулатора в "моето дете" излиза термин 23 Октомври (последна менструация 16 Януари).Не очаквах да ми пуснат сърчице толкова рано да чуя и от вълнение забравих да питам доки кога ми е термина. Първия преглед за установяване си направих на 26.02 при д-р Татарова.Да, наистина е чудесна!Пуснах си изследвания и се установи,че хемоглобинът ми е нисък-113, което не се дължи на липсата на желязо в организма,понеже според допълнителните изследвания, които направих, дори имам в повече в организма си.Правих и електрофореза на хемоглобин,резултатите са готови, но още не съм се срещнала с доки да ги разчете.Това е в общи линии като изключим безсънието и гладът, които ме морят:))