Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLII

• 64 140
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • bad@ss
Сърдечно благодаря, Deetron  Hug
Този е, да, разпознах постера  Blush
Сега е необходим само "точният" момент, мда  Sunglasses

# 331
  • София
Сърдечно благодаря, Deetron  Hug
Този е, да, разпознах постера  Blush
Сега е необходим само "точният" момент, мда  Sunglasses

Радвам се, че помогнах Simple Smile Между другото, мисля че, главната женска роля се играе от северно корейска актриса...

Ако ти се гледат "малко по-нормални" драми от Ю.Корея като например, тази крими история/пак по истински случай/
 Children.../ http://www.imdb.com/title/tt1861982/ - ще предложа с удовоствие  Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 22:33 от Deetron

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И като стана дума за боза, възнамерявам съвсем скоро да гледам The Other Woman, очаквам да е разтоварващо весел, да видим  Laughing
И аз ще гледам, по чисто хормонални подбуди Blush.

# 333
  • Belgium
Ъъъ, Джойче, искрено се надявам хормоналните подбуди да не са провокирани от Кейт Ъптън  Mr. Green

Макар че много добре знам за кого говориш  Whistling

# 334
Знаеш, как няма да знаеш Blush
Скрит текст:
как може три сезона да съм била сляпа за тази хубост неземна а сега изведнъж да ме прихване хормона, нинам, ама това отделен въпрос Joy

п.п. а Ъптън скоро я разпънахме на кръст в една клюкарска тема става ли или не за модел с това нейно тяло. Изводите бяха по-скоро негативни Mr. Green

# 335
  • Belgium
Ами то как няма да останеш сляпа, под толкоз кал и мръсотия дори и Арагорн син на Араторн не се е крил  Mr. Green

Пфф Ъптън си е баш момичето от 3-та страница на вестник Sun, гледай за какво иде реч:

Скрит текст:

# 336
Въх Shocked! На това се казва "ужасен ужасон" Mr. Green.

# 337
  • на майната си
Enemy:
още съм с объркана глава, но попаднах на това
http://www.hollywoodreporter.com/news/enemy-final-scene-jake-gyllenhaal-690139

# 338
Горе-долу същата теория е написал и Скротума, а наш Деетрон само е обърнал героите- кой в коя реалност е.

# 339
  • Пазарджик/Лондон
Ами то как няма да останеш сляпа, под толкоз кал и мръсотия дори и Арагорн син на Араторн не се е крил  Mr. Green

Пфф Ъптън си е баш момичето от 3-та страница на вестник Sun, гледай за какво иде реч:

Скрит текст:

Аз още от първи сезон си го харесвам Николай, тогава и открих този клип, специален поздрав за Лу и joy_r :

https://www.youtube.com/watch?v=SWEE8kzPJuc

# 340

Скрит текст:

Аз още от първи сезон си го харесвам Николай, тогава и открих този клип, специален поздрав за Лу и joy_r :

https://www.youtube.com/watch?v=SWEE8kzPJuc
Майкоуу #Shocked
 smile3544 smile3544 smile3544
Как сега да не препоръчам филм с хубавия Николай, м Mr. Green?
Vildspor- хем с него, хем с жена му, хем със страхотния Мадс Heart Eyes. Много хубав филм, доволно шантав, но в крайна сметка под всичката скандинавска странност- простичка история за приятелството и обратите на живота.

# 341
Аз гледах Вълкът от Уолстрийт и много съжалих, че така и не се наканих да го гледам на кино.
В същото време и много се зарадвах, защото не се сещам с кого бих могла да отида да го гледам на кино и да не се червя като домат през цялото време...
Независимо от това, много ми хареса, някои сцени бяха просто брилянтни. Едва ли е останал още някой да не го е гледал, но все пак
Скрит текст:
сцената с оперативката по проект Летящи Джуджета, Crazy сценката с разясненията на брачните отношения между първи братовчеди Crazy Crazy, сценката с Леонардо Моряка, дето точи лиги, пълзи по стълби и Ферари и оказва първа помощ хай с какво ли не... Crazy Crazy Crazy:много дълго време няма да ги забравя.
Дъ бест от Мартин С. в едно. Това е и единствения минус за мен май, че е опитал да снима пак всичките си филми наведнъж, но нищо.
Скрит текст:
Аз обаче заковах теста с химикалката! Точно същото се сетих!  Grinning bowuu

# 342
  • Once there was a Hushpuppy...
Даа, и аз съм фенка на Вълка Peace
Много го харесах, без да се вглеждам в кусури/които вероятно е имал, та кой филм няма/, човек или си прави удоволствие на ниво "Вълка от Уолстриит" или си прави удоволствие на по-високо ниво. Hug

# 343
Прекрасен филм с харизматичния Колин Фърт- Genova.
Този тип роли му прилягат като ръкавичка- тих, сдържан, донякъде смотан мъж на средна възраст, събрал в погледа си болка за три живота. В случая обаче приковаващи вниманието са двете момичета- две деца с различен характер и обща болка, болка, която преживяват различно, но която блъскайки се в стената на отсрещното отчаяние, съумява да интерферира така, че и двете да се загубят в мрачните и води. Тъжна история, история с начало, но без край, история, която си заслужава да се види. Препоръчвам Peace.

# 344
Влизам в темата, за помоля някой да помогне да намеря един филм, на който случайно видях рекламата тези дни. За жалост разбрах само, че името в на филма имаше думата "принцесата"  - нито кого ще го дават, нито по коя ТВ беше, в главната роля сякаш беше млад мъж много късо подстриган . Обожавам подобни филми, а трудно запомням заглавия.

Общи условия

Активация на акаунт