Любители на Котки - тема 83

• 46 415
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Таня, вярно но-шпа го видях при отровите от линка, но беше изписан на Грей и давах-четвъртинки, половинки-забравих, но да облекчаваме болката.  Sad
Аделинда-за мен май няма да се обадя заради тези лекарства, но за животно-да. Заради съвместимост и доза.

Айде селфитата с новия ми телефон Mr. Green
По ред на номерата:
Женя

Мили

Маги

# 586
п.п.  пак казвам това за аналгина ВЕТЕРИНАР  ми го е казвал . пък кой каквото ще да прави , то животните са си ваши .
 за мен четвърт е много и не бих дала , такова количество на коте.  Peace

# 587
  • Варна
п.п.  пак казвам това за аналгина ВЕТЕРИНАР  ми го е казвал . пък кой каквото ще да прави , то животните са си ваши .

Чети с разбиране де. Даваме, когато и колкото ветеринар изпише. Не че не даваме.

# 588
п.п.  пак казвам това за аналгина ВЕТЕРИНАР  ми го е казвал . пък кой каквото ще да прави , то животните са си ваши .

Чети с разбиране де. Даваме, когато и колкото ветеринар изпише. Не че не даваме.

С разбиране чета, друго не разбирам , което ти няма да разбереш  Joy hahaha  Wink

# 589
  • Варна
Ще разбера, ако обясниш какво имаш предвид!

С недомлъвки и аз съм силна! Laughing

# 590
Ще се въздържа .То ако щеше да разбираш , досега да си разбрала.

# 591
  • Варна
Ще се въздържа .То ако щеше да разбираш , досега да си разбрала.
Аделинда, оставам с впечатление, че просто няма какво да кажеш!

Всеки може да се фръцне-"да си разбрал", но е важно да има основание.

Моят извод по твоя съвет, за който говорим:Не давайте на котките си лекарство, предписано от приятелка. На нейната котка може да е изписано от лекар, но на вашата-не!

# 592
Ами имаме други разсъждения и това е . За мен твоите са нелепи , за теб моите явно .

# 593
  • Варна
Ами имаме други разсъждения и това е . За мен твоите са нелепи , за теб моите явно .
Уточни ги де, Аделинда! Оставам с впечатление, че всяка котка в нужда може да поеме лекарство, което препоръча другарче без ветеринарно образование!

Уточни какво имаш предвид, ако желаеш, разбира се!
Приеми, че наистина не съм разбрала размишленията ти. Simple Smile

# 594
това е леко болкоуспокояващо , изобщо нищо не лекува най -много температура са смъкне , сега по-ясно ли е .Също говорим за минимално количество поне аз, а не четвъртинка.  Също в хуманните аптеки се продава без рецепта и на килограм . И темата не е личен разговор между мен и теб , така че колкото и да ме провокираш спирам  да пиша , ако можех щях и да си изтрия писаниците назад.

# 595
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Стейси, много хубави селфита!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Особено моята слабост  Crazy е страхотна красавица!  Heart Eyes Hug

# 596
  • Варна
това е леко болкоуспокояващо , изобщо нищо не лекува най -много температура са смъкне , сега по-ясно ли е .Също говорим за минимално количество поне аз, а не четвъртинка.  Също в хуманните аптеки се продава без рецепта и на килограм . И темата не е личен разговор между мен и теб , така че колкото и да ме провокираш спирам  да пиша , ако можех щях и да си изтрия писаниците назад.
Бе ти побърка ли се какво? Grinning Какви лични разговори, какви пет лева!
И пак- да, на котки се дават хуманни лекарства. Мисля като теб, забележи.
И моят съвет-консултация с лекар за вида и дозата. И резултата-давам нелепи съвети. Laughing Не каза кои са? Напиши, ако обичаш, Аделинда, кои са моите нелепи съвети!

Профи  Hug Женя е най-прекрасната и умна котка евър! След малко ще се целуваме с нея, тя си знае. Heart Eyes

# 597
Нелепи разсъждения , а не съвети . Аз за пиене на парацетамол на лекар не звъня , пък всеки си знае него си .И да, може като звънне на лекаря да го пита , какво да му даде ако има болка. Моя лично каза : "нищо им няма" , като го питах какво да дам да не боли и след като така и така бяха решила да дам нещо ,на мен да ми е спокойно , той каза анаглин може, парацетамола е отровен.  Ами виж назад, аз ти , аз ти , пиши ми на лични ако искаш нещо да бистрим , хората на са длъжни да ни четат спама  Peace

# 598
  • Варна
Въобще не се съмнявам, че си гледаш котките отговорно, Аделинда. Даже и ти казваш какво предписал ветеринаря, в отговор. За твоите котки и твоя опит с тях-ок, но за чуждите котки, без да знаеш какви са им съпътстващите проблеми, едно предписано лекарство от приятел или дозата може да навреди. Това исках да кажа.

Налучквам в каква нелепост ме обвиняваш, за това са писанията ми. Все още не си ме убедила, че пиша нелепости.

# 599
За мен не е безотговорно да се даде , аналгин без консултация с лекар , както искаш го разбирай, за това и го пиша като съвет от" приятел" . Освен котето ако няма тежки бъбречни проблеми или чернодробни примерно , в частност говорим за кастрация . В крайна сметка може и да греша .

Общи условия

Активация на акаунт