Любители на Котки - тема 83

• 46 577
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Днес моят Лъки е рожденник  Simple Smile. Персиец е,става на пет годинки. Наи-доброто коте   Party

# 331
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Днес моят Лъки е рожденник  Simple Smile. Персиец е,става на пет годинки. Наи-доброто коте   Party

Честит рожден ден на Лъки!
Още дълги години да се гушкате!  Hug

# 332
  • София
Електра, и моето първо коте умря докато се хранеше за 2 мин, но докторите казаха, че е получил инфаркт или му е влязла храна в трахеята. Със суха храна на РК се получи.

# 333
  • Sofia, Bulgaria

Честит рожден ден на Лъки!
Още дълги години да се гушкате!  Hug
Честит рожден ден Лъки! Дълги години да радваш стопаните си Simple Smile

# 334
  • Sofia, Bulgaria
Електра, и моето първо коте умря докато се хранеше за 2 мин, но докторите казаха, че е получил инфаркт или му е влязла храна в трахеята. Със суха храна на РК се получи.
Може и така да е. Знам ли. Но за първи път ми умира животно в ръцете и това е ужасно. Все още упреквам себе си.
А как да сложа снимка на Майки, мейн куунчето, за да ви го покажа? Гледах нещо за снимка, но нещо не се получи.
За дамата, която питаше от къде съм го взела котето Simple Smile, Майки го взех от Варна, с родословие е, но мен това не ме вълнува. просто си го харесах на снимката, а и знаех, че стават големи. Свикнала съм с голямо коте (на кг и размери).

# 335
  • Sofia, Bulgaria
Нашият Cinnamon яде 1 голяма лъжица суха храна и по 1 супена лъжица консерва 3 пъти дневно. 1 консерва съм си я сметнала горе-долу 3 големички супени лъжици. Забелязали сме го обаче, че не обича много консервите с морски дарове - яде само бяла риба и сьомга, другите само ги помирисва и се оттегля. И не е защото не е гладен - оставях го цял ден да гладува и пак не иска да го яде (купуваме големи пакети с различни консерви, където има и такива с морски дарове, а ми е жал да ги изхвърлям неотворени). Накрая обикновено се примирявам и му давам консерва с пилешко, което обожава.

Вчера за пореден път се беше разписал във ваната (много досаден негов навик) и мъжът ми видял в а*то му кръв. Напоследък е и много поспалив, само лежи и мърка, докато обикновени ни драска и тича по цял ден. Чудим се дали да го заведем на ветеринар... Прегледах котешката му тоалетна, няма други следи от кръв, опипах го, не го боли уж никъде, яде си... какво мислите вие? Нормална ли е такава промяна?
Водете го веднага! Аз поне, гранули не давам всеки ден. За мъжките котараци това не е хубаво, даже и да пише в храната им, че било за "уринари". Затова колкото се може да е разнообразна храната, а и тичайте на доктор, за да не стане по-сложно.

# 336
Честито на Лъки  ura

Днес става една година откакто Янко е унас. Какъв мъничък го донесе моят с братчето му Heart Eyes
За паучовете - аз му давам през ден, сутрин, но често го заменям с месо.
В магазин Рекорд, срещу Научно-техническата библиотека (или Бог знае как сега се казва), са пуснали паучове по 4 опаковани със заек и грах, и пиле и пате за по 1.79 лв.

# 337
Честит рожден ден на Лъки! bdbaloni

В магазин Рекорд, срещу Научно-техническата библиотека (или Бог знае как сега се казва), са пуснали паучове по 4 опаковани със заек и грах, и пиле и пате за по 1.79 лв.
Ти си решаваш с какво ще храниш котето си, но за тази цена едва ли има някакво месо въобще в консервата...при това 4 опаковки за 1.79 Rolling Eyes

# 338
  • София
Честит рожден ден на Лъки!  newsm59

Ти си решаваш с какво ще храниш котето си, но за тази цена едва ли има някакво месо въобще в консервата...при това 4 опаковки за 1.79 Rolling Eyes

Какво чудно има? По толкова вървят. И Уискас и Фрискас са на тази цена. Дори наскоро в Кауфланд кутия с 12 Уискаса беше за 4,49. Но ако цената е определяща, можеш същия пауч да го купиш и по левче бройката.  Wink Само трябва да намериш съответния зоомагазин.  Wink

# 339
Това исках да кажа. Във Фантаскито са към 3 лв., а на други места са и по повече.
Просто са си същите и има промоция.

# 340
 Vermilion ти за тази натурална тоалетна с момиче на на картинката ли казваше, че също е добра
http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/1458/cats-be … nti-10-litra.html

# 341
ЕлектраElektra, съжалявам за котенцето ти.  Cry
Дано на никой не се случва нещо такова.

Честит рожден ден на Лъки, да порасне голям и здрав   bouquet

# 342
  • град-държава
Vermilion ти за тази натурална тоалетна с момиче на на картинката ли казваше, че също е добра
http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/1458/cats-be … nti-10-litra.html

Не, ето тази имах предвид - http://www.petloft.com/media/catalog/product/cache/1/image/d58d4 … a7e30/1/_/1_7.jpg

# 343
На мацата бяхме купили преди време консерви Симба , чинията пълна , котето гладно , яде , повръща - дриска , докато се вайкахме ,че е болно ,а то от консервата, а тя в срок .

# 344
  • Варна
Здравейте,момичета  Simple Smile
Следя темата от няколко месеца,но не пиша,защото обикновено се разплаквам по някое време.Много съжалявам за загубите ви.Сега имам нужда да споделя.Когато живеех при родителите ми имахме 2 котки.Клеопатра-майката почина на 20г.,Мишленцето-дъщеричката на 19г.Обожавах ги...знаете...Та имам алергия от котки от мъничка и се бях зарекла да не си взимам котка повече.
Лятото приятелят ми намери новородено котенце пред вилата(щяла да го смачка кола).Сега е на 9 месеца,Лъки се казва.Хранех го с биберон с адаптирано мляко за котенца и аз го изпишквах,защото не можеше сам.След това само гранули РК друго не желае.Голяма любов имаме,спи при нас,много е умен,миличък и добричък.Постоянно се гушка и мърка  Heart Eyes
Интересното е,че алергията ми сякаш се изпари.Не знам как се случи.От както е при нас само веднъж една сутрин не ми стигаше въздух.Беше легнал пред лицето ми  Laughing
Много дълго стана и минавам на проблема.Записах час за утре за кастрация в Ултра вет,12 ч.Големи борби водих със себе си дали правилно постъпвам,накрая се реших.Наистина много се притеснявам.Док.каза утре да не му давам храна.За вода не питах.Не ми създава никакви проблеми,а аз ще го водя на кастрация.Надявам се наистина да е по-добре за него.

Общи условия

Активация на акаунт