Любители на Котки - тема 83

• 46 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Да, само спомени...не съм осъзнавала колко хубаво време е било! Малките котенца миришат страхотно Heart Eyes Големите също де! И досега заравям нос в козинката на моята, докато я галя. А най-много обичам да мириша лапичките Heart Eyes

# 496
  • Sofia

ние обичаме да спинкаме на масата до прозореца, та ако някой гълъб реши пак да полети....да го издебнем Sunglasses Laughing

# 497
До сега търсих Зара. И какво да видя..  Shocked Отворила си гардероба и влязла вътре. Laughing

# 498
  • Sofia
хахаха, обожават гардеробите Laughing Laughing
Ма Зара е много смешна шишка Laughing

# 499
Поне няма как да скочи през терасата,че я заключваме. Grinning Шишка е,да. Simple Smile

# 500
Колко много сте изписали...Много красива Зара.
Mariankova, ангорче е нашият Рейван. Все още не е започнал да драска мебелите, надявам се диваните да не му харесат много, кожени са и не го впечатляват засега. Използва килима и мазилката на остъклената тераса. Иска ми се да взема някаква катерушка, но още не съм решила каква да е точно, тези дето ги харесвам все са мнооого скъпи.
pars, стискаме палци и лапички всичко да се нареди.
иланг-иланг, и моите деца спят така следобед, обаче са две и все се карат кой да спи с котето Grinning

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 17:41 от spirit

# 501
Няколко странички по-назад една съфорумка беше увила краката на масата с корабни въжета - идеята е страхотна, използвай я Wink Ние пожертвахме един стол - сложихме го до любимото място на Вики-прозореца, и сега хем гледа навън, докато си лежи на мекия стол, хем се точи на него Flutter

# 502
Аз мога да пратя снимка на катерушката ни. Simple Smile Всъщност ние имаме 2.

# 503
Ох моля ви кажете какъв противопаразитен препарат да взема, но да е с цел превенция. Нещо което действа продължително. Взех противопаразитна каишка,но котето не я понася изобщо и я свалих, така си дадох парите само. Преди имаше спрейче, пръскаше се на врата в началото на пролетта и цяло лято пазеше от гадините. Сега сигурно го няма вече. Котаракът няма бълхи,но ме е много страх да не му внесем ние нещо, защото навън е пълна с бездомни кучета и котки и вече се затопли и бълхите плъзнаха, преди малко както си стоях на тротоара и една се беше разположила на ръката ми, направо откачих като я видях.  Confused

# 504
Вела. Hug Обича да яде краставици? Rolling Eyes

О, като почнех да правя таратор и направо полудяваше. Все едно риба или месо има. А баба се чудеше в началото кой и нагризваше краставиците в двора. После като разбрахме и давахме и  тя спря да яде от колците. Laughing

А ,друго едно коте пак от Сибир ,ядеше домати. Голяма атракция беше на село. Мишки не ловеше, ама домати много обичаше. За съжаление ми го отровиха.  Tired

# 505
И моята много обича краставици-не докосва тревата, която й садя, но краставички й режа, за да си "попасе" зелено.

# 506
Извинете ме за глупавия въпрос, ама нали съм още нова в отглеждането. След като прочетох  поста на knggroup, се замислих, трябва ли да го обезпаразитяваме и външно нашият малчо, след като не излиза навън. Днес му дадох хапче за вътрешни паразити и след около седмица ще го водя за първата ваксина. На 2.5 месеца е.

# 507
Не е задължително външното обезпаразитяване, ако котето не излиза от къщи. Моята съм я обезпаразитявала външно 2 пъти за 2 год., вторият път се наложи, защото й бях принесла бълхи Mr. Green (предната седмица се бях прибрала за няколко дни при родителите си, там имаме котка, която живее в двора и има бълхи). Та най-вероятно аз съм била преносителят, защото и моята никъде не излиза и няма как да хване. Мисля, че профилактично е хубаво да се обезпаразитяват. Но вътрешното обезпаразитяване е задължително.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 09:39 от addicted2U

# 508
Извинете ме за глупавия въпрос, ама нали съм още нова в отглеждането. След като прочетох  поста на knggroup, се замислих, трябва ли да го обезпаразитяваме и външно нашият малчо, след като не излиза навън. Днес му дадох хапче за вътрешни паразити и след около седмица ще го водя за първата ваксина. На 2.5 месеца е.

Ако си го прибрала от улицата, задължително се обезпаразитява и външно и вътрешно . После профилактино само вътрешно . В началото се дават по схема, предполагам лекар ти е обяснил. Също се дават на килограм , то не е ли мъничко за хапче още  newsm78 Да ти е живо о здраво и качи снимчица, че сега са най -сладки .  Heart Eyes

# 509
Хора, имах персийче, най- невероятното котенце. Хранех го с гранули и на шест месеца започнаха проблеми с бъбреците. След всичките грижи и лежане в болници не можахме да го спасим.Все още сърцето ми се къса за него. Сега имам Лъки-на 5 годинки, не му давам гранули,той и консерви не обича, основно се храним с печени пилешки бутчета  Laughing. Много е злояд

Общи условия

Активация на акаунт