Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 406
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Креми приеми и моите съболезнования  Flowers Rose Жалко за празника, но тези неща не се планират....
Тити чистенето е хамалогия, но пик после е много приятно да се изтегнеш на чистичко с книжка  Joy
Ма ко сина ми го пуснах за първи път на дневна екскурзия на 4,5г. Учителките щом са се навили на тази отговорност знаят какво правят.
Лус ти си решила тенджера под налягане, а с Контеса говорим за това

То си е все едно електрически гювеч - слагаш нещата сутринта, не се бърка, след 5ч. е готово и задържа топлината на ястието още толкова. Зареждаш го сутринта, нагласяш таймера да се изключи и като се прибереш вечер от работа ястието е готово и топло.
Кокона и аз имах тези проблеми с нещата на малкия, но накрая намерих едно семейство на които ги давах с удоволствие.
Захванх се и с едни бутерки, та ще откарам деня в кухнята  hahaha

# 616
  • при късмета
Знам, че сигурно ще му хареса, проблема е в моята тиква  ooooh!
Люси, не искам още едно на този етап. Ако дойде, пък ще см на възраст вече, та...

Ето ми външните цветя, на единия балкон
Скрит текст:

# 617
Креми, моите съболезнования.
Ма ко, щом иска, пусни го. И аз откачам големите като тръгнат на някъде, но не отказваме  Peace Много хубава градинка си имаш  Hug
Тити, Люси ти е обяснила за винегрета. И аз го правя така, само дето не слагам кисели краставички. Много любима салата ни е на нас  Peace
За дрешките - и на мен не ми се занимава с Продавалник, нещо този сайт взе да не ми харесва хич Crazy Много избягаха от първоначалната идея...Пък и време нямам и аз като Кокончето....Та затова предпочитам да ги дам всичките неща наведнъж. Ако някой има нужда, да му свършат работа, ако ли не - ще ги засиля торбите към първия казан и готово.

# 618
  • UK
Ами,накрая ще ги сложа в една торба и до кофите, все някой ще се облажи Crazy Аз едва сега започнах да им пазаря дрешки за сега и за лятото, разни роклета, боденца и пр ... досега карах все от подаръците Mr. Green
Като каза бутерки, се присетих, че имам едно тесто в камерата и мога да завъртя една бутер баница Crazy прияде ми се Whistling Whistling
Тази тенджера, не е  ли, универсиален уред за готвене? А аз си взех на Авент за бебешки каши и пюрета на много хубава цена от Продавалника, а тука по магазините ooooh! ми го продават за 297 лева #Crazy ще го използвам и после ще го дам и аз да се ползва по предназдчение Crazy

# 619
Взех да забавям реакцията вече.Така става като скоча рано.НА обяд смятам да гледам тв.Само да си заведа чадото на градина.
Е доволни ли сте от тези тенджери.В бг не се ли казват конвекторни или нещо от сорта?
Чак взехте да ме замисляте.Само такъв кюп нямам в кухнята.Но ми звучи идеално за работеща мама.
А не да си дойда и да почна да блъскам тенджерите.Свекитата ще идват септември на гости.Ако има доста доволни може да си взема.Нали съм дивак не я оставям много много да готви.
Взеха им билети за септември.Ама те се изпокарали и незнам какво ще става.Май се точат да идват един по -един.А аз така се надявах заедно да си минат от реда.
ДАно си намеря работа за повече дни септ.Иначе ще изкукуригам с тея пенсий мойте.

# 620
Коконке не е задължително да ги снимаш.А и все пак са подарък.Пиши,че са тоя размер и искаш да ги вземе някоя нуждаеща се мама от Варна и готово.А ако Нощни има момиченце най -ще те улесни.
Аз на Емо ги пазя от раждането до сега.Уж с идеята за 2 някой ден.Ама до кога ли?Кой знае кой ден ще изтрещя и ще хвърчат на някъде.Вчера мм ме бъзика ,че имали срок на годност и трябвало скоро да се използват.ВИкам майка пазеше от каките някой неща и Емо ги носи.Той ,а те са от старите хубави и издръжливи.Тези не били. Joy JoyАма аз от намеци не вдявам.
Оня ден си говорим с една майка и тя с бебе си мечтае за 3.А аз викам леле да не те чуе мъжа ми ,че удар ще получи с мен и отлагането ми за 2. Joy
Лошото е ,че Емо му играе по-свирката и все мрънка ,че искал бебе. Simple SmileДнес ме срита без да иска в корема.казвам му да внимава .А човека пита :Защо да не би да имаш бебе в корема?

# 621
Ку-куууу......

Креми,моите съболезнования! Бог да прости!

Моренка,мерси за инфото за хоки-то......Ако се престраша ще пробвам.....

Аз лозови сърми правих тия дни..... Сега сме на постно прясно зеле (ама има и вратни пържоли отделно,щото у нас постното е расло на кокал  Wink....)

Ма ко,много ти хубав балкона  Hug
Аз засях едни латинки тая година в сандъчетата на балкона....Гледам вече са покарали....Да видим какво ще стане.....За първа година сея такова,щото четох,че цветовете били невероятно полезни в салата.....  Laughing

Иначе ето от преди какво съм имала.....

Скрит текст:
Авокадо

Здравец (и сега имам,щото го паса заради кръвното)

Босилек,магданоз и джоджен

....... Имам и една саксия с джинджифил,ама още не са се показали листенцата му.....

# 622
  • UK
много хубави ви балконите Crazy Тите няма проблеми, ама Нощни ще има голямо /нормално/бебе, моите дрешки са за беби от около и под 2 кг (тип мишле hahaha) за недоносено бебче, на тези др бебите само едната им ръка евентуално би се пухнала донякъде и то в някой крачол Crazy

# 623
  • Fort Worth, TX
Как ще ги слагаш до кофите?Прибери ги.Може на някой да влезнат в употреба.Тепърва ще създаваш контакти с млади майки, които ще имат още бебета.Аз нищо не оставям до кофите.С моите приятелки въртим дрехите.С един кат могат да се изгледат няколко деца.
Благодаря ви момичета.

# 624
Да ви черпя едни бутерки със кафето

Ма ко красив балкон   bouquet
Мастър и твоя не лъже  Joy харесвам здравец и май само него тук в градината не са огазили моите терминатори hahaha
Тити тенджерата си е супер, а и тук са евтини.
Кокона изчакай - ще си намерят собственика сами.
Отивам да оправям и пералнята, че ще стане време да хуквам за малкия  Joy

# 625
  • Germany
Креми, съболезнования и от мен.

# 626
  • UK
ох, че вкусни тези бутеркииии Hug нямам място момичета, затова всичко си заминава по предназдначение Crazy

# 627
Кокона като водиш малките на консултация питай докторката и сестрата - те също може да знаят.
Мони   bouquet

# 628
  • при късмета
Ох, много добре изглеждат тези бутерки. В събота ще сме на това. Без шефа не мога да ги правя, че са му лесни и много обича да си ги "готви".
Мерси момичета   bouquet
Калинче, балкона хич не ми е супер, че си е за боядисване, ама с люляка съм много горда. И карамфилите много си обичам заради аромата.
Мастър, магданоза не е никак труден за гледане, ама нямам място. Иначе магданоза е една от най-използваните ми подправки. Супер е да си имаш под ръка подправки
Като цъфне всичко пак ще ви покажа, на карамфила прецъфтя едно, има много пъпки вече. На люляка малко му остава да се отвори
Много съм работна днес, оправих прозорци и балкони. Като знам, че е за два дни и   #Cussing out Много е прашно при нас, направо ужас и с този вятър всичко става, да не ви описвам.
Отивам след малко за шефа и релакс на някоя градинка

# 629
  • София
Свършихме... Миналата година като са ни остъклявали балконите - махнали бордюрчета или как се казва не се сещам... Да от 10:30 лепихме мрамора на 3-те балкона, после мих всичко... Като изсъхне - ще боядисвам - имам малко боя...

Калинке, аз пък мислех, че това е мултифункционален уред за готвене, защото без вода се готви месо и други работи.... аз не искам тенджера под налягане Crossing Arms

Момичета, пуснете обявата във форума, като кажете размери, че за момиче и че ще са накуп дрешките ...

Къде ли е Марчето?

Мастърче, а ММ не обича лозови листа Confused, а само за себе си не ми се прави, а купешките не ми харесват...

Ма ко, страхотни цветя!

Тити, що отлагате? Wink

Общи условия

Активация на акаунт