Жалко за празника, но тези неща не се планират....Тити чистенето е хамалогия, но пик после е много приятно да се изтегнеш на чистичко с книжка

Ма ко сина ми го пуснах за първи път на дневна екскурзия на 4,5г. Учителките щом са се навили на тази отговорност знаят какво правят.
Лус ти си решила тенджера под налягане, а с Контеса говорим за това
То си е все едно електрически гювеч - слагаш нещата сутринта, не се бърка, след 5ч. е готово и задържа топлината на ястието още толкова. Зареждаш го сутринта, нагласяш таймера да се изключи и като се прибереш вечер от работа ястието е готово и топло.
Кокона и аз имах тези проблеми с нещата на малкия, но накрая намерих едно семейство на които ги давах с удоволствие.
Захванх се и с едни бутерки, та ще откарам деня в кухнята
Много хубава градинка си имаш 
Много избягаха от първоначалната идея...Пък и време нямам и аз като Кокончето....Та затова предпочитам да ги дам всичките неща наведнъж. Ако някой има нужда, да му свършат работа, ако ли не - ще ги засиля торбите към първия казан и готово.
ще го използвам и после ще го дам и аз да се ползва по предназдчение
Днес ме срита без да иска в корема.казвам му да внимава .А човека пита :Защо да не би да имаш бебе в корема? 
....)

Много е прашно при нас, направо ужас и с този вятър всичко става, да не ви описвам.