Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 403
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Ма ко хич и не съм видяла дали балкона ти е за боядисване  Joy гледах цветята   bouquet Аз сях семенца карамфил купени от Кауфланд и са поникнали. Тези дни като съм из градината ще снимам.
Лус тогава ти трябва такава тенджера http://slowcooker.bg/product/3/programiruem-ured-za-gotvene-krok … t-5-7-l-sote.html  Ето ти го същия в амазон и си направи сметката какви надценки се слагат в бг http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Saut%C3%A9-Countdown-Cooker-Litre/dp/B000WZQCVY

# 631
  • София
Калинка, а тези и предишния не се ли отличават?

# 632
Лус - принципа на всички е един и същ - просто различни марки и дизайн - това представлява като хлебопекарната - има един реотан обримчващ корпуса, както на хлебопекарната се вади кошничката, така на това се вади керамичния съд в който се готви храната/тежичък е/ - този керамичен съд можеш да го слагаш и в обикновенна фурна. От цялата тенджера се мие само кераничния съд и капака, като могат да се мият и в миялна машина. Принципа е точно на хлебопекарната - ако имаш, или си виждала те това е. Но пък готвеното е все едно е в гювеч, а за боба да не говоря какъв става като се готви на бавен огън, или пък сармите...

# 633
  • UK
Тези тенджери момичета, малко ми приличат на "хита" от преди 2-3 години някъде на едни конвекторни уреди за печене/пържене/ без мазнина, бяха заляли пазара с реклами, ама и там, беше всяко чудо за 3 дни Crazy
Аз чакам да измислят някой робот в кухнята, слагаш продуктите Mr. Green Mr. Green нагласяш програмата и си готви ястието по избор Joy Ей, такава джаджа ако изобретят, веднага я купувам! hahaha hahaha hahaha

# 634
  • София
Коконка, и аз искам такава машина Laughing Laughing Laughing

Обаче относно конвекторната фурна - имах я, оставих я на свеки при преместването... - много съм доволна... Само какви ребърца стават...

# 635
Хитове обикновенно има в бг - тук тези тендежри се ползват масово и не от 2-3 години, а и чудо за 3 дни няма - прекалено са консервативни, за да си сменят навиците, да не говорим, че такова пръскане на грешни пари каквото има в бг за да се следи някаква модна тенденция - забрави да видиш. То и цената им го показва - средната заплата и тук и в бг е една и съща, само дето е едно да отделиш 50 кинта, а друго 180.

# 636
Лус не ми се чува още за 2 дете.Работи ми се.Това стоене вкъщи ме умори 5 г .
Главно поради тая причина.Иначе пари,време и т.н. да.
Лейди така обясняваш за тенджерата,че лигите ми текнаха.Навих се.Стана ли постоянно работна ще си взема.Мен ме съблазнява това,че е с таймер.

# 637
Привет, момичета! Днес си поспах. На ММ му теше носа, не е за говорене и затова хърка вечер. Явно в самолета навръщане е настинал. Било му студено, сложил си якето даже, ама пак е сополив. Ще му мине.
Тук от два, три дни е супер слънчево и горещо, а по принцип трябва да започва дъждовния период (то не е спирало да вали досега). Времето е доста тежко.
За днес имам пържоли, ще ги метна във фурната. За гарнитура трябва да измисля нещо.
Ох, тази тенджера на Калинка, откога е мечтая. Ако намерим читава фирма за доставка от щатите, ще си я поръчам, тъкмо токът в щатите е като тукашния. За БГ няма да ми върши работа.

Креми - моите съболезнования! Лека й пръст на жената!

После пак ще мина!

# 638
  • София
Много ви здраве от Казанлък, мацки!
Голямо обикаляне днес, все едно се разходихме из учебник по История на България.Минахме през Сопот- къщата на Вазов, Карлово- къщата на Левски, Калофер- на Ботев. Разгледахме Тракийската гробница в Казанлък. Утре имаме също голяма програма. А сега ще отидем да хапнем и да починем.

# 639
Тук времето също е прекрасно - 14гр, но слънчево и без вятър е като 20 в бг. Направихме си и една по-дълга разходка. Това е снимка от двора на църквата през която минаваме

Тити големия литраж е с таймер. Аз сглупих и взех 3,5л - те са без таймер, а разликата в цената е 10 кинта - не прави моята грешка - в голямата може и малко и много/ама що и тогава не мислех така  Joy/  На лято ако се прибираме ще я отнеса на мама и ще взема голяма  hahaha
Смърфи и на мен температурите в самолета не ми понасят, да не говоря, че на климатик веднага ми теква носа /някаква алергия към климатиците/ дори и в лека кола. Не искам да си спомням дългите полети. Полета Манчестър-София е 3ч и 20 мин, а после имам хрема седмица  hahaha
Вале това звучи прекрасно!!! Да ви е сладко и приятна почивка   bouquet
За днес приключих с активните задължения и вече се отдавам на мързел  Joy

# 640
  • Sofia
Ех, Калинка, много обичам да те чета!  Hug
И много хубава картинка си ни показала пак.  Simple Smile

Смърф, да му минава на ТМ! Пробвайте ми картофената салата, а, за гарнитурка де.  Laughing
Или корсиканската -

Валенце, поздрави на вас от топла София.  Hug

Днес по обяд си беше идеално по къс ръкав.

Крем, съболезнования и Бог да прости!

И на неспоменатите  Hug

# 641
  • UK
Че тя и моята готварска печка е с таймер Crazy Лейди голяма красота и зеленина, утре ще ви наснимам нашия парк (кварталния) да се полюбувате и вие на детската ни площадка, имаме страхотно оформена зеленина Heart Eyes Валенц, е какво правиш в Казанлък  Crazy Ама те децата от утре са във ваканция май newsm78

# 642
  • Sofia
Ваканцията е от 29.03 - 06.04.

# 643
  • при късмета
Ние се прибрахме, доста поигра навън. Времето е супер.
Вале, страхотна екскурзия, браво. Утре пак да разкажеш
Калинка, при вас е много хубаво. Спокойно, чисто, подредено, сгради от едно време и всички еднакви. Само дето карат наопаки, ама да се оправят  Laughing
Смърфи, бързо да се оправя мъжа ти
Отивам да си събирам прането

# 644
  • София
Креми, аз все се чудя, ти като си в Пловдив - децата как ходят на училище?

Общи условия

Активация на акаунт