Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 729
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден с едно кафе  smile3546  food010
Лус и аз така  wash hang 1ironing с тая смяна на сезони... Дано накрая да се разрешат проблемите в Украина  Praynig
Креми щом си взела решение и си при правилните лекари всичко ще е ок  Peace
Хортензия метни една кифла, че ще заслабна  hahaha
Смърфи чакам снимка на Златния град!
Морена каква ваканция има сега? Тук излизат във Великденска от 12.04. Аз имам тъпа алергия към метали  hahaha и понеже бях със спешно секцио и се ошашках и забравих да кажа и доктора ми направи кожния шев с 4 клипса - след 3часа се наложи да ги махат  hahaha hahaha hahaha Не намирам все още разлика във визията или не ми прави впечатление. Хуквам да прибирам малкия и после в градината  cook - днес ще е свинска   bouquet Супи аз не обичам, не правя и така свикнаха и мм и дечко. Слънчев следобед   bouquet

# 151
  • Sofia
Калинка, пролетна е, от 29.03 - 06.04., а ето ги тук - http://bulgariaonline.org/index.php?option=com_content&view= … -01&Itemid=61

И аз съм на следобедно кафенце. Малко сладичко към него (не помня какво съм пускала и какво не, та простете, моля).  Simple Smile

# 152
Морена обърках ваканциите  Joy Тук Великденската тази година е 12-27.04. Отивам да се вихря на скарата  Joy

# 153
Добро утро момичета,
страхотни сте ,да си знаете. По добре се чувствам   bouquet  bouquet
МАРЧЕ, ЛУССИ, КАЛИНКА, МОРЕНКА, СМЪРФИ, КРЕМИ, ВИО, МА КО, ХОРТЕНЗИЯ, ВАЛЕНЦЕ  Hug  bouquet
Днес си останахме в къщи с детето .Тя хремава ,а аз кашляща и с температура. Май аз повече нужда имах от един екстра ден за да е съвзема, тя е по добре и искаше да ходи на градина сутринта ,но като разбра ,че и двете ще сме у дома се развесели  Crazy
Ще гледаме филм двете , баща й работи в мазето и на обяд ще намине  Party , а аз готвя пилешко с ориз и спанак и  гъста зеленчукова супичка за обяд за детето .
Ще намина пак  Hug

# 154
  • Germany
Креми и аз съм оперирана от жлъчка и вече 7год слава богу там проблеми не съм имала. При мен бяха множество малки камъчета и казаха, че ако не се оперирам ще стане още по голяма беля. Успешна операция и бързо възстановяване!
Контеса, оправяйте се бързо с детето!
На останалите  Hug

# 155
Привет  Hug
Развали се времето, ама ние упорити - цял ден на площадката... Дано никой не се разболее.
Ходихме и на фризьор с Ванко, сега е подстригано магаре  Heart Eyes
Марче, много, много ти благодаря за изчерпателния разказ   bouquet Пренесох се там, чух барабаните със сърцето си, усетих тълпата... Дано следващия път съм там наистина  Praynig Верно рокът е за цял живот!
Лейдибърд, за колелото....наистина ли няма на кого да го подарите? Няма ли да ви трябва? А за напомнянето - ще ти напомня, стига и аз да не забравя  Crazy
Контес, бързо да оздравявате  Hug И честита ти първа заплата, с кеф да си я изхарчиш!
Ма ко, имаш ЛС. Как е The Big Boss?
Людачка, дано се стабилизират нещата в родината ти.
Креми, ще стискам палци на 14 април.
Прегръдки на всички останали, които не съм споменала -  Hug

# 156
  • при късмета
Хич не ми се получи с гювеча днес.
Ходихме на пазар с шефа, взех каквото ми трябва и като се върнахме каза - супа топчета.
Та правих супа топчета.
Контеса, радвам се, че сте по-добре. Починете си
Морена, това руло изглежда ммммного вкусно
Вио, честита прическа на Ванко. По-добре е шефа, ама ще си пие АБ докрай
Люси, с основание се притесняваш за там. Дано се наредят нещата
Креми, стискам палци и нали знаеш, че всички ще сме с теб  Hug
Тук по едно време беше страшен вятър. Най-мразя вятър да вее, уф
Нещо ми е шантаво и на мен с визията, но ако вече са пуснали новата, е много по-добре от преди замисленото
Хайде идвайте, ще се върна после

# 157
  • Бургас
Ох,да се разваля времето,че да седна и аз.Цял ден навън като кучетата. Mr. Green

Марче,благодаря за рецептата.Ще я направя утре,че да използвам отсъствието на ММ.Ако стане някой резил,да не ми натяква,че съм похабила продуктите.Аз в рецептата не се съмнявам,а в готварските си умения. Grinning

Креми,сигурно ти е притеснено,няма как.Важното е да мине по-бързо и да си здрава! Hug

Ма-ко,аз пък обичам вятъра.Как е детето?

Вио,аз също бях днес на фризьор,но правих себе си.Естественото ми продължение Криста и тя присъстваше.

Контеса,децата плачат преди да се разболеят.Сигурна съм,че ще и мине заедно с вируса.Ти си прекрасна майка! Heart Eyes

На всички други много поздрави.Ще ставам,че дребната шета из терасата,а там е студено.

# 158
  • Fort Worth, TX
Смърфче, с него ще ме оправят.Не един, а два ще омотаме.Аз за патладжан умрем.
Мушкат,да той е.Гледачи има бол.
Люси, Моренче не знам защо ги таксуват.Безумие.Затова ще му вадя карта.Безплатно я вадят поне.
Целувки на всички.

# 159
Аз....Таквоз.....Ей мЪ! ....хА 'драсти !

Цунки по муцунки на всички !

# 160
  • Fort Worth, TX
Здрасти бре Мастър.Къде ходиш?Как я караш?Я един бърз отчет. Grinning

# 161
  • Sofia
Калинка, тук пък, както се вижда великденска ваканция не е предвидена. Глупост!
Ма ко, наистина е много вкусно рулото, пробвай го. Simple Smile
Креми, поне е безплатна картата, колкото и да ми е странно таксуването, без такава. Мен за детето не ме закачат в транспорта, нищо че не съм и извадила карта. Могат поне да питат, но дори това не правят.
Смърфи, не помня кога говореше за пълнени чушки с яйца и сирене... та в момента и тук е скъпо ястие. Килото на сиренето, което купуваме е 16лв, а със сигурност ще ми трябва поне кило, а мисля и повече. А чушките са 5лв/кг.  ooooh!
Мастър, здрасти де! Намери се, а?   Grinning

Ау преди малко какъв гръм беше и каква светаквица... направо стана светло!  Shocked
При нас пак духа бурен вятрър одеве и те това докара.

# 162
  • Fort Worth, TX
Сега ще го дойде и при нас сигурно.Тука в Пловдив все още е тихо и кротко.

# 163

Ау преди малко какъв гръм беше и каква светаквица... направо стана светло!  Shocked
При нас пак духа бурен вятрър одеве и те това докара.

И тук трещи яко!

Здрасти бре Мастър.Къде ходиш?Как я караш?Я един бърз отчет. Grinning

Къде ходя кат мА няма,нали?  Laughing

Занимавахме се тия дни с изследвания ,че нашият доФтур ни прати с ПоловинЪт....Искаше да ни провери как сме ,що сме......Та се влачихме да даваме кръв и...таквоз.....Други екстри  Mr. Green ....мА то цял ферман! ooooh! + биохимия,туморни маркери,хормони....
Накрая се оказа,че и двамата сме отличници и резултатите са супер и сЯ дишаме спокойно.....

Аз сега правих едни мързеливи чушки бюрек(на фурна) и съм готова за утре с манджата....

# 164
Мастърче, привет  Hug
Моренка, какво е това сирене, 16 лв.  Shocked Много бе!

Общи условия

Активация на акаунт