Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 738
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
......... Баби англичанки цуцат  шери /ликьорено вино/ или тва - та и аз покрай тях  hahaha hahaha hahaha
Жестоко!!!  rotfImbo
Отивам да гледам рецептата
Ма-ко, удешен=задушен. Ама с масло ли!!
Калинке, ШамеУмориш!! Тези движения са за нашите спортистки, дето одЯт на фитнес... Joy Joy Ние ще го раздаваме агале-агале.

# 407
  • при късмета
Масло, олио, зехтин за готвене каквото искаш. Така се душИ  Laughing

# 408
Марче - това е за тренировка у дома - като напреднем - тогава у фитнеса  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 409
  • София
Масло, олио, зехтин за готвене каквото искаш. Така се душИ  Laughing
Разбрах най-сетне. Видях и рецептата дето ми я пусна Калинка. Много работа, много труд се изисква от мен, но...т`ва е положението. ША сЪ готви утре. Отивам за спанак.

# 410
Марче дано да е това дето са сервирали, но из нета друго не намерих.

-Татко купи ми котенце.....
-Не...то ще сере по ъглите.
-Тогава тигърче...
-Не!!! Тогава ние ще серем по ъглите!!!.

# 411
  • София
Марче - това е за тренировка у дома - като напреднем - тогава у фитнеса  hahaha hahaha hahaha hahaha
Стига бе, у дома ... newsm78 ами като приключим с фитнеса тогава какво ще връткаме, а... newsm78 Какви ще станем и какви ще ги знаем.. Simple Smile , представяш ли си.. Ама къде са нашите фитнес мадами, да ги проучим какви ги връткат там, да ни научат на нещо ново.. Grinning
............
Оф, Калино.. Joy Joy Joy Joy Joy Аз искам котка, а...кво ще кажеш newsm78

# 412
Като не си съгласна на това упражнение - предлагам йога  Joy hahaha rotfImbo rotfImao

# 413
Марче, аз бих го измила, нарязала на ситно и в тиган/тенджера с мазнина бих го задушила, докато мекне и си промени цвета. Мазнината е по избор, ама бих го направила с олио. За разкош може да го задушиш заедно с пресен лук.
По-здравословно е да го свариш с малко сол.
За картофеното пюре, бих сложила малко пресен лук, ако няма в спанака, сирене и подправки - мащерка анпример, Абе някакви зелении.

ММ си дойде, да видим какви подаръци ми е купил:)))

# 414
  • София
Смърфи и аз така мисля като теб. По лесно ми е, по-бързо ми е.
Калинке, аз съм тая на табуретката У средата, не ми е удобно много но се изискват и жертви понякога.  hahaha

# 415
Марче дано да е това дето са сервирали, но из нета друго не намерих.

-Татко купи ми котенце.....
-Не...то ще сере по ъглите.
-Тогава тигърче...
-Не!!! Тогава ние ще серем по ъглите!!!.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 416
Смърфи я провери и за нас дали не е донесъл  rotfImbo rotfImao Joy hahaha
Марче не си слагай таралеж в гащите с котка! Вземи си златни рибки - хем е на късмет и пари, хем не пускат косми и не си чешат ноктите по мебелите  Joy hahaha rotfImbo rotfImao

# 417
  • при късмета
Марче, сега ли хукна за спанак  Laughing
Смърфи и ние да научим за подаръците
От този вид йога, много боли глава сигурно  Thinking
И аз пак искам котка и шефа мрънка за домашен любимец, ама не искам. Толкова животни съм гледала до старост, че още не мога да ги преживея и повече няма да си причинявам това. На детето също, нищо, че още не го разбира. Бях по-малка от него като ни умря една котка и още я помня. Помня и какво ми беше, същото като с останалите.

# 418
  • София
Смърфи я провери и за нас дали не е донесъл  rotfImbo rotfImao Joy hahaha
........
Да му каже че и ниЙ сме тук и чакаме ..
Калинче, котка обичам но няма да взема. МнооО  космърлаци. При мен не става.
Марче, сега ли хукна за спанак  Laughing
.......
Сега било затворено вече.  Joy

# 419
А златни рибки устойчиви ли са? Тоест колко живеят, щом са на късмет и пари, да взема и аз да завъдя. Ама каквато съм несериозна, дори една китка не мога да опазя, тези рибки от желязо трябва да са, за да идържат. Wink

Момичета, сега пътува за вкъщи и от вратата ще го метна, ако на вас нищо не е взел!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт