Я кажете някоя марината за пържолките - две са от филе, две са от свински врат. Четох за бира, мед и масло, иначе стандартната за червено вино, чесън, мед и соев сос е изпитана, ама ми се иска нещо различко.
взимала съм рецепти за различни неща от приятелки - е в къщи не ми стават като тяхните
та си имаме една смешка- като ни се прияде еди си какво - ходим на определени хора на гости 

Мм ще се прибере към 23ч. нашо време, малкия вече си е в леглото... навикнала съм в бг комшийските деца да играят у дома, коя комшийка се присетила нещо - идва, майка ми живее на другия етаж, племенниците ми в съседната къща... и ядене никога не ми е оставало...

Каквото и да те тревожи - дай му почивка!
Това е което ми липсва от България - камъните на тия две планини! Баща ми беше планински водач - няма местенце необходено - качил ме е на в. Снежанка на 1г. - щото си е моя връх
Малкия го качих там на 1,5г., а на 2,5г го качих на Седемте езера - нямаше лифт - носих го седнал върху раницата. Беше на 3,5г когато отидохме за първи път на палатка
Тъй, че на мен хотели със звезди не ми трябват - те не се строят сред такава природа!
Всяка година се минават инспекции, има различни проверки за подновяване на лиценза, а датите за тези неща още не са ни ги казали от различните институции. Та всичко е относително - както във вица за 5-та евреи