Юлски бебета 2013 - тема 18

• 25 428
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
 Joy големия ми син така ревеше като свърши манджата. Лакоми са децата, друго обяснение нямам.

# 601
не знам на мен закуските са ми ОК, ама обяда  Crossing Arms иначе сутрин разнообразявам с попара, макарони, кус-кус, елда и ядки...обаче оттам нататък почвам да го мисля, все едно играя шах. И колкото повече не ми ги яде, толкова повече ме амбицира. ММ вика, че тая седмица трябва да купуваме пюрета, а те нейните така си седят заради моя ентусиазъм  hahaha и все пак е качила 300-400 гр.

# 602
Здравейте момичета все се каня да Ви питам започнахте ли да купувате вече обувки за прохождане на Вашите бебоци. Вики вече доста време стои в паяка и обикаля цялата стая, няма покой вече покрай него. Та ми се върти нещо, че тук някои от Вас бяха споменали, че не харесват обувките на Колев и Колев и ако може да споделят какви са им протесненята относно тях, защото в повечето магазини все тях виждам  newsm78

# 603
Моето реве докато си доизяде пюрето/кашата, че мама е амбицирана да му го даде цялото. Иначе яде само домашни манджи - купешки не е и опитвал. Само едно бурканче сини сливи на Гербер, че беше критично положението.

Гери и Гери, да са им честити месечинките на Дара и Анджи. Да растат здрави и палави кукличките.
Да му е честита месечинката и на Йонски!! Ахи, появи се да кажеш как е малкия сладур! Липсваш!!!!

Герито, гледам й клипчетата на Анджи във ФБ и исках да те питам, вие на колко градуса държите в къщи, че на всичките е само по едно боди с къс ръкав. Не му ли е студено на това дете. Ние нашия доста повече го обличаме (че според майка ми все е тънко облечен и аз й се връзвам. А и ЛЛ каза с нещо долно и горно през зимата - демек е с боди и анцуг примерно отгоре).

Агнес, браво за 5-цата. Ние за 6-ца те пратихме, ама от нас да мине. Честито за стипендията.
близначе, дано му станат на Боценко обувките и да си ги скъса със здраве от носене!  Praynig Нашият още си стои по чорапки. Даже навън го извеждаме така, та му завиваме крачетата с одеалото. Бедничкият си няма обувки, а ние хич не сме се разбързали да му купуваме.
Орхидейке, идея за ядене с картофи:
Скрит текст:
вариш картофите и ги режеш като за картофена салата, примерно. Добавяш сметана за готвене, царевица,кис.краставички,някаква шунка, пушено сирене - неща от този род по избор/вкус. Може и с броколи предполагам, ама ММ не ги обича, та не съм пробвала. Печеш ги на фурна и накрая добавяш кашкавал отгоре. Аз ги правя в йенаглас и слагам кашкавала на кубчета към другото, че по-лесно. Овкусяваш по избор - сол, нещо зелено,чубрца...каквото ти душа иска. Ние много го харесваме. Иначе тия дни правих миш-маш - само с печени чушки, сирене и яйце. (майка ми го прави и с домати и лук вътре). Тази вечер си правихме месце с лук и моркови - нарязваш на малки кубчета и слагаш в тигана с малко олио да се запържи, добавяш морковчета и лук да се запържат и после добавяш вода да си поврат до омекване - колкото ти харесва, че аз го обичам месото и лука да омекнат, а ММ тази вечер го направи по-хрупкаво месото и лука не се беше смил, ама въпрос на вкус. Добавяш сол и черен пипер, а като се посготви - може да добавиш мащерка и розмарин, ако ги харесвате. Също може да добавиш вместо вода вино. пура - домашно пюре. Друго, което готвих наскоро е спанак с ориз; леща

П.П.Уфф, тамън си написах поста и форума излезе в профилактика - добре, че тръгнах да си проверявам правописа, та не си затрих всичко.
П.П.2. А защо казвате на проходилката "паяк" и на гърнето "куку"?
П.п.3 Като стана въпрос за липсващи по-горе: Сандалка - появи се!!! Март мина, свърши ти отпуската от форума!! Таничка също отдавна не еписала. И Дени се губи. Също и Луиза. Хайде да не изброявам, че много станахте.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 08:35 от gemavar

# 604
  • Перник
Добро утро
Близначе звънни когато сте тук. То май го дават да вали дъжд следващите дни, та ако е хубаво времето
И Христо ги яде главно на Ганчев пюретата. Ми най ги харесва тях, какво да го правя. Знам че са най-ефтините, но пък от финансова гледна точка това е +. Пробвала съм почти всичките видове, някои категорично отказва, други хапва по половин пюре, а Ганчев си го опуква цялото.

И на мен ми е странно как на гърнето се казва "куку"

# 605
Добро утро  Hug

Вчера се завърнахме от почивката, 5 дни минаха неусетно. Времето беше прекрасно и изкарахме чудесно. Тепърва ще се връщам да ви чета подробно. Ето и снимка на новата ни количка, някои са я видели вече във Фейса:
Скрит текст:

# 606
Здравейте момичета все се каня да Ви питам започнахте ли да купувате вече обувки за прохождане на Вашите бебоци. Вики вече доста време стои в паяка и обикаля цялата стая, няма покой вече покрай него. Та ми се върти нещо, че тук някои от Вас бяха споменали, че не харесват обувките на Колев и Колев и ако може да споделят какви са им протесненята относно тях, защото в повечето магазини все тях виждам  newsm78

Ползвах ги с големия ми син. Скапака се за отрицателно време. Олющиха се така все едно ги е носил активно 4-5 години, а не една две седмици  ooooh! Иначе ми обясниха, че само проходките им били така, а нормалните обувки били много качествени. Но аз определено не мисля да повторя с Колев И колев. Със същия успех, че купя обувки на Капчица - два пъти по евтини и няма да имам проблем. А пък за същите пари като К&К ще поръчаш Адидас обувки за прохождане от Спортс Директ  Crossing Arms

Малден и в наше село проходилката е паЯк. Пък за кукото незнам. Ний тука си му викаме цукал  Mr. Green

Аква честито возило. Със здраве да си го ползва юнака  Hug Пък ти със кеф да го буташ  Mr. Green

пина все забравям да ти кажа, че много обичам такива натюр снимки в природата. Хващай малката и таткото и идвайте към Русе. Искам фотосесия  Crossing Arms пък твоите снимки ми харесаха.
В маммата има подфорум за фотография и там коментират разни опции на фотоапаратите и обработват кадрите с някакви програми. Чел не дочел, но информативно знам  Mr. Green Там може би ще успеят да отговорят на повечето ти въпроси  Hug

# 607
  • Перник
Аква честита количка. Със здраве да си я ползвате и много здрава да излезе

Ние запазихме час за кръщене на 12 април от 12 часа. Та сега трябва да гледам рецепта за някоя засукана питка. Мисля да пробвам "Слънце" да направя, ама дали ще ми се получи..

# 608
Добро утро! Днес е някакво чудо станало просто ,изпратих баткото на градина ,а бебо още спи и аз даже успях кафе да пия Shocked
Агнес ,браво на теб за петицата !МНого ,много ти се радвам!
Мадлен,паяк се казва на проходилката ,защото наподобявала такова животинче.Нашият паяк за съжаление не се ползва вече.Само се изправя ,лази и до месец ще иска да ходи този щурчо hahaha
За куку-то не знам...гърне ми звучи кофти,но куку виках и аз някога Laughing
Харесах си една манджа с картофи ,но днес ще правя мусака на 100 %.
ТЪкмо организирах градинско парти за баткото в неделя ,а сега го дават да вали #Cussing out Пак ще се врем в стаите ,откачам така.Поне е широко на село ,ще украся ,дано да стане рожденият ден.
При нас днес е много облачно ,може и да е студено ,не знам,но като гледам ще се излиза.

# 609
Агнес, знам я темата, обаче там са мноого напреднали... Не ми е удобно да питам, защото дето се вика, не знам и какво да питам. Пък и има статии из нета, наръчници, продават се ако щеш, да си се оправям  Tired 

За обувките на К§К и аз четох за това прословуто супер бързо захабяване, има доста теми из форума и много майки споделят същото. Мен повече ме притеснява ципа, който минава през подметката, прекъсва я и следствие на това падал свода на стъпалото, което си остава за цял живот, общо взето, трудно се коригира. Според ортопедите трябвало подметката да е цяла.

На мен много ми се яде заек! Това от манджите на бебето, така ми мирише, не знам как не нападнах нейната... И вчера ходих да търся зайци, ама само замразен намерих. Не знам защо не го купих  Thinking  вера цял следобед ме беше яд. Днес май ще ида и ще го купя, пък какъвто ще да е и го готвя, че ужас, все едно съм бременна, така ми се е дояло. (не съм бременна)

# 610
И аз май ще поръчвам обувчици Зизу, харесах едни мокасини  Simple Smile .

pina, аз не съм докосвала DSLR апарат през живота си, но много искам. В онази тема наистина са много напреднали, там някъде намерих този линк http://campaign.odw.sony-europe.com/flashprojects/dime/alpha/mic … ction=photoschool . Почетох малко, защото ми е интересно. Горе има падащо меню Начинаещи и Напреднали, надявам се да ти е полезно ако не си го гледала до сега.

Кръщене и на нас ни предстои, мислим да го съчетаем с именния ден на 6-ти Май. В тесен семеен кръг ще е, трябва да мисля за организацията...

# 611
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро Simple Smile

Агнес, честита петичка Simple Smile

Обувките за прохождане, които ползвах за баткото, сега и за Маги, са буйки на Беко с ортопедична и дишаща стелка. Изключително доволна съм. Маги стои доста стабилно с тях и крачетата не й се ламбучкат на всички посоки.
На Колев и Колев са доста теснички за крачетата на моите бандити Simple Smile За Маги не знам още, но Марти и с широко стъпало и в нито един модел на К&К не влиза Simple Smile

# 612
Аква, мерси за линка! Не съм го чела, нищо не съм чела, мъжа ми чете и ми преразказва. Той технически е не само по- грамотен (меко казано), а и го влече, докато аз съм скарана. Да, но той не знае какво да снима, няма идеи, не умее да композира. Аз, пък, съм творец, но скарана с техниката. Сега ако успеем да купим твърд обектив за портретни снимки, май с него ще ми е по- лесно. Кой знае, може пак да фокусирам фона, а да размажа обекта...  Tired

# 613
Добро утро.
Гремавар, благодаря ти за превода на кукуто. Все ви чета и викам баси пак изпуснах някое ново съоръжение.
Аква честито ти розило. Готино е, ама да ти кажа пътника в него повече ми харесва. Моята трябва да дойде другата седмица, а мъжа ми заминава в четвъртък и йко не обработят камиона до тогава няма кой да ми я вземе и трябва да мисля пак системи.
И аз не харесвам обувките на Кк, взех едни плетени пантофки в подметка. Малко са и големи но тя не иска да се изправя. Може да кажа на мъжа ми да и вземе от Англия нещо.
Мисти, до къде сте с гърнето? На мм една братовчедка с момиченце 2 месеца по голямо му казала че те вече само в гърне си вършат работа и  той веднага "трябва на почнеш да я слагаш в гърнето" аз "още малка ми се струва и не вярвам да е осъзнато"  той "ти не можеш да знаеш без да я сложиш" идваше ми да му нахлузя гърнето на главата. Лесно му е да говори нйправи това или онова ама не дойде да види че нямам време и да пишкам.
Ох блокирах. Не помня какво щях да ми кажа.

# 614
Добро утро

Агнес, честито ! 5,5 все пак е по-високо от 4  Wink
Аква, за линка и аз блгодаря  Mr. Green и честита количка  Simple Smile
И аз имах идея тоя месец да купя обувки, ама грам не съм се ориентирала какви. Мен ако питате съм ѝ харесала едни, ама в Зара, а те няма да вършат никаква работа. Така, че ще избирам от тези, които вие предлагате.

Дара не спира да мрънка, а аз се опитвам да се насладя на кафето си  Tired На всичкото отгоре и багаж трябва да оправям, че ще ходим при свеки... Нямам търпение  smile3521

Глупи, аз всеки ден я слагам на гърне. Преди малко дори сама стана от там след като се изака  Shocked чух, че върши работата и след малко като я погледнаг беше се изправила по дивана и седи с голо дупе  hahaha Но вече всяка сутрин си ака там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт