Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 636
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Сместете се малко ,идвам ,сколасах дето се казва  LaughingПосле ще ви дочитам от следобед .
Приятно гледане момичета  Hug
Не знам има ли нещо за пийване , аз си нося ,има и за вас Simple Smile
Скрит текст:
[/quote

Haqsko Hug мерси за питието! Simple Smile  bouquet

Марта Hug  Марианка Hug  добре сте се сетили за нещо за хапване,
че аз от бързане забравих и да ям. newsm47 newsm47

ЕЛИ,  Hug аз пък нося чиниите и приборите...
Скрит текст:

# 616
Танушка Hug  bouquet с прибори, без прибори....кой как му е удобно.... Grinning Grinning

# 617
Маричке, озета есе едно ти си го правила.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Само Йомер и Елиф.

# 618
Маричке, озета есе едно ти си го правила.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Ама ще вземе да ти хареса, а? И накрая ще гледаш предимно озетите. Wink :-Р

# 619
Joy Joy Joy Много забавен фотокоментар от РФ:

- Колкото повече хлад излъчва жената, толкова повече загрява мъжа.
- Мъжът трябва да е като Газпром - гледаш го и разбираш: мечтите се сбъдват.
- Главният проблем в живота е, че има много прекрасни жени наоколо и твърде малко време.
- Жената е като граната - безопасна е само докато е с халка; мъжът е като танк - където е насочено оръдието, натам се обръща и купола (главата).
- В живота на всеки един мъж трябва да има и нещо светло... например - блондинка.

Simple Smile))
Аз пък все се сещам за думите на Маркес в предговора на "Пастири на нощта": "Един мъж не може да спи с всички жени, но трябва да опита..." Все това му пожелавам на Енгин, ама и той не ме чува...
Недей, бе Любов! Praynig Опасно е в тези времена! СПИН, туй-онуй... По-добре една, ама качествена. thumbsup Ако трябва да избира от досегашните си партньорки... май го разбирам защо е все още ерген. hahaha hahaha hahaha Едва това лято се появи нещо, за което да гласуваме с чисто сърце... smile3503

newsm10 newsm10 newsm10

# 620

Не искам да ви разсейвам, но много ми са слаби ангелите, и не се въздържах. Grinning  Joy

# 621
  • София
Здравейте!  wavey
 Едва се класирах За моя радост все още  повтарят 2-ра серия!
Приятно гледане, момичета!

# 622
Е, не мога да не отбележа, че двамата млади продължават да ме кефят максимално. Simple Smile)
Фантазия, не е ли по-добре да си гледаме по половин часова серия само с тях? Simple Smile)) :-Р

# 623
Страхотно начало на серията!!! Момчето ни жИлезно!!! Peace Heart Eyes Peace

Харесаха ми и двамата!! Peace Peace Peace

# 624
Тя го пита какво прави в самолета. Той казва, че самолета не е нейн, за да го пита и може да ходи, където иска. Стюардесата я моли да седне, защото ще излитат.
Зеррин е звъняла в хотела на Таййар, но й казали, че Н. я няма. Зеррин го пита дали няма друг хотел и Н. да е там.
Таййал й казва, че е при приятелка и снощи са се забавлявали. З. пита за Мерт, Т. казва, че е добре. З. казва, че не може да свикне с липсата на Ахмет. Пита го за Сибел, че това я тормози и не може да го приеме. З. пита Таййар дали Сибел не е дъщеря на Ахмет.
Елиф иска от Йомер да не я притеснява. Моли господина да отиде на нейното място в първа класа, че той щял да се чувства по-удобно там и може да си поръча, каквото иска. Елиф иска от Йомер обяснение защо отива в Рим. Той казва като нея, търси диамантите. Той казва, че въпреки че тя отрича има нужда от помощта му. Тя казва да не си помисля. Пита я дали има идея къде са диамантите. Той казва явно нямаш, аз намерих 2 в Истанбул, а тя нула. Тя казва, че няма нужда от помощта му, достатъчно е да стои далеч от нея. Сама ще се оправя.
Ха, няма друго свободно място, пак при него ще седне.
Той й казва, "Ела, ела, тук е свободно". Той е доволен, защото щели да си поговорят, тя му казва, че ще слуша музика.

# 625
Момичета, не знам за вас, но аз се попилях от смях с тези двамата! Великолепен е Енгин в комичен етюд. Simple Smile)  Heart Eyes Heart Eyes
Бебо,  Hug Hug Hug

# 626
Бебо! newsm51
Ох, много готин тоя Енгин, бе!
Маричке, искам едно специално издание и за мен!

# 627
  • Бургас

Бебо  Hug
Много са сладки Grinning

# 628
Майката на Йомер се пита къде е. Без даде обяснение излязал. Х. му звъни - телефона изключен. Малкия каза, че говорил с Йомер и споменал, че отива в Рим. Те побесняха и се чудят какво ще правел там.
Много сладко трио са. Зеррин им се скара, че събудят баща им, а те я придърпаха и тя да пее  Laughing
Оле, страхотни са тия двамата.
Зеррин ги е поканила на вечеря, момичето /любовницата Панар най-вероятно/ казва, че има работа, пък Таййар са сопва каква работа по време на вечерта. Таййар й дава един от неговите шофьори да я вози, за да не се чувства неудобно и да си обикаля Истанбул. Таййар нарежда на шофьора да му докладва къде ходи и какво прави Зеррин.
Жената я пита защо е сменила мястото си. Е. казва, че не се е чувствала удобно. Казва й да не забрави повереното й от Метин и пожела приятен полет. Достатъчно, за да я разтрепери.
Елиф лъже Йомер, че й е прилошало. Й. й казва, че тя най-вероятно се притеснява / страхува да лети.
Таййар пита Метин дали се е погрижил да не се разбере коя е Сибел Андач, той казва че всичко е уредено. После пита дали Елиф е пристигнала, той казва че отива да се срещнат.

# 629
Е, всичко много хубаво - но просто няма как да мине с този куфар!
Парите ще се видят на скенера! Това е полицейско-митнически контрол - специално пък в Италия съм го минавала сто пъти! Изключено!

Общи условия

Активация на акаунт