Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 387
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Обаче подобреното копие ще е повече от половин час. Simple Smile))) Ама аз така обичам! Simple Smile Този път им отделиха повече време. Много съм доволна от това!

# 661
Знаех си, че така ще свърши и ще ни оставят да си мислим дали ще влезе или не в полицейския участък.

# 662
  • Пловдив

Отговорът в 4 епизод.

# 663
И в следващия трейлър, Марианка. Няма как да не стане ясно влязла ли е.

https://www.youtube.com/watch?v=T0QaAsxUDV0&list=UUQ3YBTfFqOelvIjk5TLXlfQ -- втората част на 3-и еп. в тубето.

# 664
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=T0QaAsxUDV0

Нуше - 2 част на 3 епизод.

# 665
Серията беше хубава и най-вече забавна  Laughing Много неща не можах да напиша, но то да ги гледаш ли, да пишеш ли, да мислиш ли  ooooh! Утре ще изгледам отново серията и ще добавям.

Лека нощ милички.  Hug txtloves

# 666
# 667
Знаех си, че така ще свърши и ще ни оставят да си мислим дали ще влезе или не в полицейския участък.

newsm51
БЕБО, страхотна си! Благодаря и до нови срещи!

# 668
Бебо, жива и здрава да си! Благодаря от сърце!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Лека!

# 669

БЕБО, жива и здрава и благодаря  мила.

# 670
Бебо,благодаря за превода миличка.Страхотна серия и страхотна игра на Енгин и Туба.Изкефиха ме максимално,особено нашето момче-където му е смеха там му е и сериозната физиономия.Страхотно,страхотно,страхотно.Оказа се,че там дето чаках целувка се оказа нецелувка.И въпреки всичко изиграно страхотно.Отделиха им доста екранно време,което беше супер.Аз отивам да сънувам Рим и ви пожелавам сладки и цветни сънища.До утре момичета,а сега докато заспя ще си мисля за филма.Все повече започват да ми харесват като двойка тези двамата младежи.Да не се оливам преди лягане,затова лека нощ сладурки.      Утре докато се прибера от работа все за Йомер и Елиф ще си мисля.   Heart Eyes Hug  

# 671
Момичета, възхитена съм от Туба! Страхотно се справя! Като я гледам имам чувството, че е най-добрата партньорка на Енгин до момента! А може би, винаги всяка следваща ще ни се вижда такава - незнам Simple Smile

# 672
Не е по-добра от Фара, но е на светлинни години от Мелиса и Берен. Поне дотук. Много се извинявам на почитателките на споменатите актриси, но Туба умее да подава подтекст с лицето си. Затова дуетът е чудесен.

# 673
БебоHug много ти благодаря  за превода!Страхотна си! Heart Eyes Heart Eyes newsm51

Не знам как гледаш и пишеш едновременно Heart Eyes

Ох, умрях си от смях с нашия комисар Joy Joy Joy
ама той съвсем забрави за Сибел Naughty

# 674
Не е по-добра от Фара, но е на светлинни години от Мелиса и Берен. Поне дотук.
Незнам - може би защото Фара играе във филм, който все пак е само 2 часа и се снима повече време, все си мисля, че й е било по-лесно! С Туба обаче вече имаме 6 часа екранно време и направо ще припадна - изобщо не съм очаквала да е толкова добра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт