Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 385
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, възхитена съм от Туба! Страхотно се справя! Като я гледам имам чувството, че е най-добрата партньорка на Енгин до момента! А може би, винаги всяка следваща ще ни се вижда такава - незнам Simple Smile

Миранда Hug и на мен много ми хареса Туба, а и двамата как си пасват. Simple Smile Simple Smile

# 676
Е, аз все още имам резерви относно сцени, в които не е с Енгин. Сигурно не съм и свикнала с начина на игра. Но затова пък в сцените с Енгин е тамам. Като двойка са разкошни. Дотук. Simple Smile Дано и когато се залибят не ме разочарова Туба. Няма да гледам др. филми с нея. Искам да си остана с чисто съзнание при възприемането и в този сериал.

# 677
Момичета, възхитена съм от Туба! Страхотно се справя! Като я гледам имам чувството, че е най-добрата партньорка на Енгин до момента! А може би, винаги всяка следваща ще ни се вижда такава - незнам Simple Smile

Миранда Hug и на мен много ми хареса Туба, а и двамата как си пасват. Simple Smile Simple Smile
Ели  Hug Hug Hug СТРАХОТНО Е ВСИЧКО ДОСЕГА! Много съм доволна от сериала! Сега само искам рейтинг поне 50%  Joy Joy Joy

# 678
  • Бургас

Бебо ,благодаря   bouquet
Много ни е хубав сериала . И на мен Туба ми харесва ,бях с резерви ,но момичето си играе хубаво  Peace

# 679
Е, аз все още имам резерви относно сцени, в които не е с Енгин. Сигурно не съм и свикнала с начина на игра. Но затова пък в сцените с Енгин е тамам. Като двойка са разкошни. Дотук. Simple Smile Дано и когато се залибят не ме разочарова Туба. Няма да гледам др. филми с нея. Искам да си остана с чисто съзнание при възприемането и в този сериал.
Недей! Аз съм гледала други сериали и затова имах резерви! Но сега е направо страхотна!

# 680

Мартичка,  къде си мила ? И аз познах  този път.   Нали казах,  че може да е

забравила нещо на летището от притеснение. Паспорта. Още от подсказките разбрахме, че е

минала безпроблемно, щом не са я задържали. Само ни стреснаха с тази "Сеньорита".

Второто  викане пък не беше за нея. Така, че и двата варианта бяха на лице.

Много ми хареса епизода, особено двамата сладури. Като дойде превода ще се забавляваме.

# 681
Не, нямам намерение да си развалям възприятията. Направих тази грешка с Берен, не я повтарям вече. Simple Smile))
За мен сериалчето си се развива прекрасно за жанра си. Ако и занапред отделят повече време на сладурите, ще е супер. Simple Smile А Енгин буквално ме размаза. Simple Smile)) Умрях от кеф на всяка сцена с него. Не знам, обаче, за в бъдеще как ще подобрява собствените си рекорди това момче. Simple Smile)) Жив и здрав да е и да ни радва още дълги години. Simple Smile

Моля, дебнЕте за пълния епизод. И давайте немедлено линка. Simple Smile Hug

# 682
  • София
Бебо, и от мен благодарности  txtloves txtloves txtloves
Серията ми хареса, Туба и Енгин се справиха чудесно, много добре си пасват. И физически и емоционално.  thumbsup

# 683
Този пак и аз успях да гледам. Благодарности за коментара. Много хубава серия.Прекрасни Енгин и Туба.И според мен досега не е имал по-добра партньорка.Много си приличат и допълват.Голямо удоволствие е да ги гледаш един до друг и да се наслаждаваш на изпълнението им. Не мога да намеря достатъчно силни думи да изразя чувствата си в момента.Следва повторение на гледането-още и още.

# 684

Ох, тук умрях от смях. Simple Smile)) "Не на мен тия!" на цялата им трагична ситуация.  ooooh! Добре, че се вмъкнати и такива моменти. Определено имам нужда и от малко повече смях и настроение. То само на драма не се издържа в продължение на толкова време. Simple Smile

# 685

Ели  Hug Hug Hug СТРАХОТНО Е ВСИЧКО ДОСЕГА! Много съм доволна от сериала! Сега само искам рейтинг поне 50%  Joy Joy Joy

newsm10  Супер беше серията, хареса ми че даваха повече Йомер и Елиф. Grinning Grinning
За рейтинга, много скромно това 50 Grinning може и повече, ако питат нас newsm08

# 686

Страхотна серия ! Максимално ме изкефиха и двамата !

Бебо  Two Hearts жива и здрава да си, че разказва - до сега четох / много дълга серия отново /.  txtloves

Не посмях нито да стана, нито пък да прехвърлям сериал/темата.

И двамата загубиха скъпи хора, но Елиф е в много по-трудно положение от Йомер. Едно е да убият баща ти и да отвлекат любимата ти сестра, друго е годеница / пък и те кога толкова са се виждали, че да са си ... близки /.

Но ще му се довери на комисаря. Той вече се усеща, че много присърце прие да я пази и защитава ... чак май ще изненада сам  Grinning  Все се е предал милия ...

# 687

БЕБО, БЛАГОДАРЯ ТИ!  Kissing Heart  bouquet  Kissing Heart

Не знам за вас, но аз треперя от вълнение. Embarassed
Ще си лягам, че дано се успокоя. Лека нощ!

# 688

Момичета, този път и аз съм възмутена от стайлинга и то в частност на  комисар Йомер.;

Как можаха да го облекат в този нещастен пуловер, че той в Истанбул изглеждаше по добре.

Що за стилисти - не знам  Вярно, че  гледам играта на Енгин, но ме дразни много.

Тоалетите на маман по хубави от тези на Елиф, въпреки, че този път и тя беше по добре облечена.

# 689
Марта,според мен той е още твърде далеч от някакво привличане.Чувствата,които изпитва в момента са изненада, любопитство и възхищение на един силен мъж от една силна и различна жена.Толкова бързо се развиват събитията,дори за нас, зрителите, че комисаря без да се усети попадна във водовъртежа  им и тъгата по Сибел остана на заден план.

Общи условия

Активация на акаунт