Бурята~~La Tempestad~~Тема 11

• 33 855
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Кате, звучи интересно, но на нас не са ни пускали Тереса  Twisted Evil

Цитат
само крилцата липсват
това го чета само килцата липсват  ooooh!

# 16
за емоциите по колажа може да се информирате от моята секретарка...латино кобилата Joy Joy Joy

и вие това ще го гледате ли newsm78...след бурята какво ще правим Mr. Green..то е ясно че пак тема 1 ще бъдат Левиретови hahaha..но все пак...накъде ни е бъдещето Mr. Green

# 17
ти гадател в бъдещето ли искаш да си или какво hahaha

аз съм го гледала..но пък аз и бурята бях гледала... Mr. Green...аа и Тереса ли не са давали...ами да са ви я пускали Joy Joy какво да правим

латино принцесите може и да гледат..не знам

# 18
Аа, ще хвърля едно очо. И без това само по 1 латино кокал ни пускат.

# 19
eто и кой спечели...Прекрасен е през 2011 Mr. Green....през 2012 беше давид сепеда...миналата година..беше себастиян...сега сигурно ще ги съберат в номинациите Mr. Green ще бъде интересно

Alfonso Herrera
Fernando Colunga
Guy Ecker
Julián Gil
eто тези пребори уилям тогава Peace

е тук вече ще е адси избождащо ако не присъстват..Химена харесва такива мероприятия...а ако е номинирана няма начин...уилям е водил премиос хувентуд нали за тях си беше обръснал главата..там е редивно номиниран...и е печелил начин няма Whistling

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 19:00 от La_TempestadFAN

# 20
аз погледнах да си погласувам пак...а то вече неактивно Sad ....някакви предположения дали ще спечелим нещо..то не е като Катето да не знае...но тя се прави на луда...така,че може да предполагаме Mr. Green

# 21
Хриси мерси за темичката  bouquet

оо хич не съм видяла,че сте обсъждали корасона ....с Дани hahaha аа за този пич съм запозната..аз ще гледам определено Peace ..а и искам да видя по какво точно са полудяли мексиканките Mr. Green

Наваретко..какво искаш да предполагаме...онези по възрастните двойки трудно ще ги преборят за двойка..но поне за целувчица Praynig ... а Химена ако не спечели за най красива...ще е доста интересно Mr. Green...не че нея я топли...с нейната титла..ноо да се надяваме,че няма да има такива гаври Peace ...а за песента съм почти сигурна че ще спечели... Peace...кристина агилера все пак... Mr. Green

# 22
Привет и в новата тема!

Хриси, newsm51

Снимки/ и зад кадър.../ от последния епизод 100:

love001

love001

love001Снимки на Капитана:

http://i.imgur.com/ULd9dGx.jpg
http://i.imgur.com/50qKXUy.jpg

Ернан..... Wink

https://plus.google.com/photos/111614338460577721209/albums/5881569783832327169

# 23
Тук много сме се разцелували нещо...тя Химена няма толкова червило колкото Уилям..той всичкото и отнел hahaha hahaha

# 24

тази зала за фестивала на киното било и мястото където короновали Химе като Мис Халиско

от Еквадор...от кого е това пате Joy Joy

# 25
и нещо невиждано от бурята

# 26
Еми е какво толкова, това нали е сценична целувка,нали не се влагали чувства hahaha hahaha

# 27
като казахте сценични целувки... Mr. Green..но ако оставим на страни левиретови..те са единствени и уникални... Mr. Green...ама актьорите как така се  почват от раз....пък само колеги, то за тази работа трябва и привличане да има минимум Thinking...и то не за какви да е целувки говорим...не като съседите едвам си допират устничките...ми тези тук и с езици и мощно...и продължително  hahaha hahaha

# 28
Момчета вие пък много сте се размислили с тези сценични целувки hahaha ..защо пък да ви се струва странно ... дори и да няма чувства както е най-често  Mr. Green ...не е нещо толкова неудобно ако си с красив мъж ... виж ако не е ... абе работа ,аз така в академията доста такива сцени съм изпълнявала...и като изтеглиш за партньор късата клечка ...е просто уникално,ако пък е и някой който не се грижи добре за устната хигиена,но тук всичко е изпипано няма такива неща Joy Joy ...а те тук все с красиви мъже ...така че проблеми няма
Скрит текст:

# 29
темпестадки и темпестадковци....нали помните онази гадателка...която предрече..че уилям тази година щял да обяви връзката с химена....тази жена била била гадателката..която предрече смъртта на уго чавес...аз хич не знаех..на тази и вярват  hahaha ...и ако искате да знаете цялото пророчество...

уилям ще направи публична връзката си с Химена Наварете през 2014....той ще продължи с неговите аферки....и след няколко месеца тя щяла да разбере що за тип е и да го зареже...а той щял да се раздели с Елизабет..но ще има много проблеми с правата върху децата и забележете издръжката им hahaha hahaha ....

че то и аз да стана врачка тогава...и аз съм предсказала същото Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт