Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 620
  • 729
  •   2
Отговори
# 270
# 271
  • София
Момичета, коя беше пастата за зъби, която ставаше за бременни и помагаше при кървящи и проблемни венци? Не мога да намеря из старите постове...

# 272
  • Телиш/Плевен
Аз знам къде я има. В Русе. Ама аз съм в Пловдив  Mr. Green шанс! малко ми е далече. нищо де, видях едни хора да я бутат по центъра ама ме досрамя да ги помоля да я побутам  Embarassed после ме хвана яд. ако ги видя пак ще ги питам поне дали са доволни Simple Smile иначе повървах след тях да я погледам - добре изглежда и наживо. Та като се замисля  накрая може и на сляпо да я поръчам
Ех, наистина шанс. Sad Хубаво е да я побуташ и да видиш ти как ще я чувстваш, но от друга страна, след като мислиш, че това е Количката и никоя друга не те грабва, защо да не си я поръчаш. Blush Ти ще си прецениш най-добре, разбира се. Аз само си разсъждавам. Laughing
Сега виждам, че си писала за Бургас. Ако имаш възможност, би било чудесно да си направиш една морска разходка и да съчетаеш нещата. Sunglasses Успех ти желая, каквото и да решиш. Количката иначе наистина си я бива, поне от това, което видях в нета. Heart Eyes Hug

niya_nicko, ето я пастата. Peace

# 273
  • Бургас
Правилно си ме разбрала, Авенсис  Laughing Понеже ти писах от телефона, не бях безкрайно обяснителна, за което се извинявам.
Имах позната с количка с тази функция и знам колко й беше лесно, когато се разхождахме и слънцето се обръщаше и светваше в очичките на бебетата. Тя си превърташе дръжката, а аз намествах сенници и чадърчета, на следващия завой пак... Дори и кошът да се инсталира и в двете посоки, все пак не може да се върти в движение с бебето вътре. Та затова си бях наумила този път да се поглезя с реверсивна дръжка или нещо подобно. Бях се спряла и на модел, отново полска количка от същия магазин - Coletto Marco Polo, която с друг механизъм сменя посоката на самия кош, но не ми подхождаше на ръста - аз съм 1,80 м.
Камарелото има големи сенници и на двата коша - за новородено и след 6 месеца, затова прецених, че може и да направя компромис. Много ми хареса също и дръжката - с кожа, а не някакви дунапреноподобни изпълнения. И друг плюс - предлага се в много цветове. Не че не се спряхме на синьо  Joy
Това е моят модел: http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=1103

Иначе, колко е то до Бургас по магистралата   car003

# 274
  • София

супер!!! много ти благодаря  Heart Eyes Hug

# 275
  • София
camarelo-то и то е сладурско, даже "джантите" са му в тон с цвета на "шасито"  Laughing

# 276
Момичета, аз имам едно (сигурно глупаво и смешно) притеснение - става дума за това, че според докторката ще имам момче, а досега момчета в семейството не сме имали (ние сме две момичета, всичките ми братовчедки - също, а и дъщеря имам) - та момчетата са ми нещо много далечно и даже чуждо  Embarassed. Чувала съм, се гледали много по-трудно и това ме кара да се шашкам и да мисля какво ли не, дали ще се справя и т.н. Постоянно мисля, премислям, притеснявам се... (май по-добре да не бях научавала пола, все се надявах пак да е момиче, но май грешка няма...).

Много от вас вече имат момченца, затова ми се ще да питам: как е при вас? Наистина ли са толкова по-щури, или зависи от характера? Пък и толкова ли е голяма в крайна сметка разликата дали ще отглеждаш момче или момиче  Rolling Eyes Според това, което чувам от познати, било доста различно  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 17:15 от petty

# 277
  • Бургас
Да кажа ли аз, че имам и момче, и момиче...

Определено са различни, но и две еднополови деца биха могли да предложат същите предизвикателства по отношение на  възпитанието пред родителите си и да изискват различен подход. Не е задължително момчето да е по-буйно. То си е човече с темперамент и характер. Има много буйни девойки, както и много спокойни младежи.
При мен е било на периоди - в някои моменти съм имала повече ядове с момчето, в други - с момичето, но като цяло и двете дечица са ми добрички и обичливи!
Дете не се гледа лесно. Една колежка ми казваше преди: "Има деца - има грижи, няма деца - няма радост." Не се тревожете предварително, пазете си силите за реалните казуси!
Между другото и аз съм от род с женска челяд, ама ето ме на - второ момче ще раждам  Laughing

# 278
  • Сандански
Здравейте, тумбачета  Hug
Отдавна не съм се включвала, но понеже около мен няма нищо ново, пък и съм начинаеща в майчинството  Blush . Затова предпочитам да попивам вашите съвети, а не да правя некомпетентни коментари  Wink
Avencis  Camarelo-то е и нашият избор и понеже и в моя град я няма аз гледах, че в магазин Дундьо в София я има, ако ти е по-удобно от Бургас  Grinning. И аз като теб друго не мога да си харесам  Sad , гледам гледам и само Camarelo-то ми е в главата  ooooh! Нещо не откривам кометари за нея и в нета, затова ще се радвам, ако някоя от вас има някакви отзиви за нея  Heart Eyes

хубава вечер  Hug Hug Hug Hug

# 279
Здравейте момичета!
Много благодаря за пожеланията, така се вълнувах докато ги четях!!!  lovekiss

Момичета, тези турски памперси дето ги продават онлайн същото качество ли са, като тези на нашия пазар? http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%933389310/% … 0%B5%D0%BD%D0%B8#
Знаете ли къде човек може да си купи изгодно памперси, като частно лице?
Аз най-вероятно ще използвам турски памперси, в нашия град знам че всички мами ги ползват...не знам колко е разликата в цената,но е факт че много се търсят.Ако ги намеря на изгодна цена, по-нататък мога да ви изпращам ако искате.
Мисля първия месец да използвам пелените най-висок клас на Памперс и след това да премина на турските.

Вчера си харесахме в нета спалня
http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D … D1%80%D0%B0%D0%BA
и днес вечерта ще ходим с ММ да я видим, ако в действителност е добре направена ще си имаме нова придобивка и ще предстои голяма лудница в къщи. Някоя от вас купувала ли е мебели от Виденов?
Ние поръчахме скрина и гардероба от същия комплект, скрина е специално за бебо.Пристигнаха преди седмица.Доволни сме горе долу... Simple Smile Понеже всичките ни мебели са по поръчка, за подобен гардероб ни искаха 2 000лв,така че съм доволна и от цената и от качеството...

И моя болничен стои на страницата със статус "в момента се обработва". На 11.03 му е входящия номер.  newsm78
Тони има ли къде да си проверя болничния, при мен положението с работата е доста сложно...не знам дали въобще се водя на работа...ходя и нося болнични но този месец ще стане ясно, като дойде време за заплата.Ако има сайт където да се следят болничните ще съм благодарна да ми го дадете...  Praynig

поправка: сега видях сайта http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/
От къде да си взема ПИК?

За ритничетата, всеки път като ям грейпфрут бебо започва да рита, както и при шоколада и повечето сладки неща(сигурно ще е като майка си шокоманияк) .Моя приятелка ми е казвала ако не усещам бебо - 1-2 портокала или фреш...Аз като се притесня винаги го моля за знак и то миличкото ми дава  Heart Eyes
VeryMe така ти се радвам с тези две бебчета, поръчала съм за втото- две момиченца Simple Smile

Много съм си харесала Камарело ама никъде я няма да я видя.
Това ми е последният избор  Heart Eyes Видях я наживо - маневрена, висока, с хубав сенник и багажник... Само ми липсва реверсивната дръжка. При нас я има в магазин Бебемакс.

Май доста от вас са и хвърлили око,прилича ми на тези,които съм харесала до момента, май ще я добавя и нея към списъка.
http://kasida.bg/_big/Adbor-BebeshkakombiniranakolichkaS-Line3v1 … 131217-120629.png
http://www.bebe-best.com/2013-adbor-bebeshka-kolitchka-zippy-bla … hite-p-53005.html
http://myseoblog.org/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8% … 0%BF%D1%80%D0%BE/

А сега да се отчета...Ние вчера ходихме на Ж.К. на частно бебо е 770г., всичко е наред, каза че вървим 7-10 дни напред.Оказа се че при доки по ЗК не са ми правили токсиплазмоза и още някакво изследване за микроорганизми от птиците...според другия доки това изследване е изключително важно, пуснахме го...Дано всичко е наред  Praynig
Вие правили ли сте ги тези изследвания?

# 280
  • София
брех каква тема за бебешки колички, досега не ми беше попадала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770699.msg27792017#msg27792017

# 281
Правилно си ме разбрала, Авенсис  Laughing Понеже ти писах от телефона, не бях безкрайно обяснителна, за което се извинявам.
Имах позната с количка с тази функция и знам колко й беше лесно, когато се разхождахме и слънцето се обръщаше и светваше в очичките на бебетата. Тя си превърташе дръжката, а аз намествах сенници и чадърчета, на следващия завой пак... Дори и кошът да се инсталира и в двете посоки, все пак не може да се върти в движение с бебето вътре. Та затова си бях наумила този път да се поглезя с реверсивна дръжка или нещо подобно. Бях се спряла и на модел, отново полска количка от същия магазин - Coletto Marco Polo, която с друг механизъм сменя посоката на самия кош, но не ми подхождаше на ръста - аз съм 1,80 м.
Камарелото има големи сенници и на двата коша - за новородено и след 6 месеца, затова прецених, че може и да направя компромис. Много ми хареса също и дръжката - с кожа, а не някакви дунапреноподобни изпълнения. И друг плюс - предлага се в много цветове. Не че не се спряхме на синьо  Joy
Това е моят модел: http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=1103

Иначе, колко е то до Бургас по магистралата   car003

Наистина е страхотна тази количка. От всичко което досега сте публикували Камарело най ми допада. Аз засега само гледам и събирам мнения от всички тук. Пък ще видим като дойде време да купувам, може и без да я пробвам да я поръчам, не ми се иска, но ако нищо друго не харесам..

# 282
elpet и аз я следя тази тема  Wink Моят избор също е между Camarelo и Adbor. Първата не съм я виждала на живо и в началото на април ще ходим до Бургас да я видя,  втората я видях на живо и ми хареса.

# 283
# 284
  • София
elpet и аз я следя тази тема  Wink Моят избор също е между Camarelo и Adbor. Първата не съм я виждала на живо и в началото на април ще ходим до Бургас да я видя,  втората я видях на живо и ми хареса.
ако не забравиш, моля те пусни един линк за тази адбор?  Hug

lili91 мила кое те учудва?  Laughing

отивам си в нас най-после,  че от сутринта съм като кон Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт