Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 611
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Сутринта се оплаках че го мързи мъника да мърда и той сякаш се засегна и като ме е разръчкал от тогава не е спрял  newsm32

welcome на и444и

Мале вие вече колички купувате пък аз даже вече не ги и гледам. Много съм си харесала Камарело ама никъде я няма да я видя. И другите все са ми грозни  tantrum  А доскоро бях така с Cam. Голяма съм шматка  hahaha

# 256
  • София
От това, което е казала док излиза, че няма да си точно по желание, а по-скоро е наложително. Не може ли да ти напишат една препоръка за секцио от ЖК  и да ти спестят тези пари...тогава ще могат да те пуснат по клинична пътека.
ами останах с впечатлението че за да дойде именно тя да ме изражда, няма как да стане по друг начин - тя самата ми подметна ако искам да размисля и да не се чувствам длъжна понеже са си доста пари, но аз държа да е тя.
идеята ти не е лоша, мога да й я подметна и да питам дали е възможна такава комбинация или шо-скоро не, но си мисля, че ако имаше как може би щеше да ми го е казала newsm78

# 257
От това, което е казала док излиза, че няма да си точно по желание, а по-скоро е наложително. Не може ли да ти напишат една препоръка за секцио от ЖК  и да ти спестят тези пари...тогава ще могат да те пуснат по клинична пътека.
ами останах с впечатлението че за да дойде именно тя да ме изражда, няма как да стане по друг начин - тя самата ми подметна ако искам да размисля и да не се чувствам длъжна понеже са си доста пари, но аз държа да е тя.
идеята ти не е лоша, мога да й я подметна и да питам дали е възможна такава комбинация или шо-скоро не, но си мисля, че ако имаше как може би щеше да ми го е казала newsm78
На мен тази идея ми я дадоха точно на ЖК-да ми "сложат" очила примерно  Laughing и препоръка от офталмолог за секцио /близнаците са рискова бременност, но не са достатъчна причина за секцио, макар всички, които са ме гледали да казват, че не си заслужава да рискувам да раждам нормално, риска все пак  е за бебетата, не за мен/.  Но твоята док може би деликатно намеква, че работи срещу заплащане ...Аз исках да раждам при д-р. Дяволов в МД, но ми увяхна цветето, като разбрах, че тарифата му е 3000 лева.. Confused

# 258
  • София
не, не е това  Laughing тя е състудентка на девер ми, изроди двете му деца и сме семейни приятели от много години. но да, разбирам какво имаш предвид, ще коментираме определено пак, че няколко пъти ми казва стига съм бързала имало време и си е така, като се замисля, ама съм се разбързала  Laughing
а този доктор какви суми е измислил, просто не е истина това....... Shocked

# 259
  • Телиш/Плевен
VeryMe, на предишния ми преглед докторката ми разказваше точно за близнаците. Че било много интересно и за майката, и за нея да ги гледат на ехографа как се боричкат. И за надмощие спомена - че имало случаи едното видимо да е изявен лидер и след като се родили, някои майки, с които още поддържа контакти, са й споделяли, че наистина едното бебче се държи като лидер, а другото е малко по-кротко и не се изявява толкова. Изобщо много е интересно всичко. Аз винаги съм си мечтала за близнаци, но нещо не ме огря.  Laughing Ти определено си благословена, да са ти живи и здрави мъничетата! Heart Eyes Hug

Мимето14, честита покупка!  1stroller Забравих да ти честитя. Много е хубава. Със здраве да си я ползвате. Hug

Avencis, дано да имаш късмет и да откриеш Camarelo в някой магазин. Hug

# 260
  • София
VeryMe, сигурна ли си, че иска 3000??? Имам две познати, които раждаха при него последната 1 година - мога да проверя с тях, ако искаш?

# 261
Mama_Sancho ти нали спомена, че може да се прати мейл до НОИ, с който да се изиска инфо за болничния? Би ли ми казала на кой адрес и какво трябва да се напише, понеже нямам възможност да им отида на крака, а вече съм без превод 42 дни..

Да се похваля - явно в НОИ вярно ме бяха забравили, защото отговор нямам , но както споменах от сутринта не можех да вляза с пика и сега като се прибрахме с мъника от разходка се оказа че вече и плащането е в процес на обработка  което от опит  значи че в четвъртък ще ми пуснат парите вероятно. Така че има смисъл от емаил-а - Елфита мерси че ме подсети и подтикна да го пусна имаш голямо  Hug Hug Hug Hug от мен. Вече така смятам и да процедирам - забавят  Hugли ме повече от две седмици ще си пускам меили.

Very me пускам ти текста на моя маил с празни места за твоите данни:

Уважаеми г-жо/г-не,

Здравейте. Казвам се ................................................. ЕГН.......................................(тук пишеш трите имена и ЕГН )- имам предаден болничен лист № на БЛ ................................, период ........................................... с входящ номер ............................... от дата.........................................................., обезщетението по които до момента не е изплатен по посочената от мен банкова сметка. Бих искала да ви попитам, ако е възможно да ми дадете информация кога ще бъде изплатен. Предварително благодаря за отделеното време и внимание.

Приятен и успешен ден

..............................................(Име и Фамилия)
e mail- ...................................
тел.........................................

Леле момичета тези от bebemax са луди имат нужда от детайлен преглед - количката която съм харесала PACIFIC SHOP N DRIVE в Германия я продават за 294 Евра заедно с транспорта до БГ по dhl ( демек 580 лв) , а тея смешници днес ми казаха че ако я искам те я доставяли само по поръчка за 890 лв- тея нещо май не са наред. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 262
Avencis, дано да имаш късмет и да откриеш Camarelo в някой магазин. Hug

Аз знам къде я има. В Русе. Ама аз съм в Пловдив  Mr. Green шанс! малко ми е далече. нищо де, видях едни хора да я бутат по центъра ама ме досрамя да ги помоля да я побутам  Embarassed после ме хвана яд. ако ги видя пак ще ги питам поне дали са доволни Simple Smile иначе повървах след тях да я погледам - добре изглежда и наживо. Та като се замисля  накрая може и на сляпо да я поръчам

# 263
  • Бургас
Честит празник, майчета!   bouquet

Много съм си харесала Камарело ама никъде я няма да я видя.
Това ми е последният избор  Heart Eyes Видях я наживо - маневрена, висока, с хубав сенник и багажник... Само ми липсва реверсивната дръжка. При нас я има в магазин Бебемакс.

# 264
Mama_Sancho благодаря! Аз им писах, още не са ме отразили.Не съм посочвала входящ номер т.к. не го знам.. Ако до утре не ми отговорят, ще се принудя да отида лично..
niya_nicko искам да знам, да. На мен тази информация ми е дадена от лекар, с който се познават от години и знам, че няма да ме излъже, но може пък да му е стара информацията  Laughing Дяволов е голямо име, много е добър в секциото, аз интуитивно се насочих към него, без да знам кой е и после тази тарифа тотално ме обърка..Знам, че някой ми спомена, че юли си планирал отпуската, тъй че може и наистина да не ме огрее със или без трите бона  Sad Ако научиш нещо-пиши ми, много ще съм ти благодарна  Hug

# 265
Честит празник, майчета!   bouquet

Много съм си харесала Камарело ама никъде я няма да я видя.
Това ми е последният избор  Heart Eyes Видях я наживо - маневрена, висока, с хубав сенник и багажник... Само ми липсва реверсивната дръжка. При нас я има в магазин Бебемакс.

реверсивната дръжка - това какво значи (не съм хич компетентна  Laughing  Laughing) и къде е това при вас? по близо ли е от Русе  Mr. Green

# 266
  • Бургас
Реверсивната дръжка си сменя посоката спрямо движението и ми беше от главните изисквания. Това е плюс, когато слънцето се обръща. Да кажем, че добрият сенник компенсира тази екстра.
При нас е в Бургас  Laughing Надявах се магазинът да е част от верига, но се оказа, че е местен. Тъкмо това проверих сега.

# 267
Тази Pacific Shop'n Drive е страхотна, многофункционална е. В кой немски сайт я продават каза?

# 268
Тази Pacific Shop'n Drive е страхотна, многофункционална е. В кой немски сайт я продават каза?

http://www.mytoys.de/hauck-Kombi-Kinderwagen-Pacific-Shop-N-Driv … a02.07.04/3292549 - тук цената и е 289 евра - транспорта е 15 евра, но ако решиш да я купиш от тук , като се регистрираш получаваш талон за 10 евра отстъпка - демек 294 евро - от тук съм пръчвала и гарантирам че са коректни

http://www.mytoys.de/hauck-Kombi-Kinderwagen-Pacific-Shop-N-Driv … a02.07.04/3292549 - тук цената е 279 евро и транспорт 15,9о евра - демек 295 евро - от тук не съм поръчвала

# 269
Реверсивната дръжка си сменя посоката спрямо движението и ми беше от главните изисквания. Това е плюс, когато слънцето се обръща. Да кажем, че добрият сенник компенсира тази екстра.
При нас е в Бургас  Laughing Надявах се магазинът да е част от верига, но се оказа, че е местен. Тъкмо това проверих сега.

Един вид да я местиш отпред и отзад ли (баси колко съм смотана) Аз доколкото видях седалката може да се слага и в двете посоки. Или ти искаш да си я местиш без да вдигаш бебето? извинявай че така те занимавам ама напоследък малко трудно схващам  newsm78

Бургас е по добре от Русе Grinning Дали да не видя малко морето ?!?

Общи условия

Активация на акаунт