Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за коланите за бременни?
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за коланите за бременни?
-
Какви са мненията за комплектите за кошара без плик?
-
Какво е мнението за водата за уста, препоръчана за бременни?
-
Какво е мнението за колекцията Hauck Malibu 2013?
-
Какви са препоръките за кърмене и какви проблеми срещат майките?
Още си ходя на работа, но нищо не пречи да се видим някой почивен ден на сокчета!
Да ти разкажа как беше при нас.Бях записала бебето в студентска поликлиника, там докторката ми препоръча още от 2-3 м. май (не помня,ама беше рано ) по време на баня като се понакисне пишока - да подръпвам по малко и всеки път по -смело докато не се оголи и ръбчето . Да,ама мен ми е страх ...след месец на консултация реши да види до къде сме стигнали и разбира се каза,че нищо не съм направила ,взе една марля с риванол, хвана кожичката и рязко я дръпна надолу.Бебо се разплака,но нямаше нито кръв,нито нищо- оголи се цялата главичка и се показаха разни бели работи вътре.Почисти ги и ме предупреди,че задължително всеки път при баня трябва да дърпам цялата,за да не залепне.Това е
Нямах никакви грижи- много ми помогна жената! Имам много дружки,които са изчакали от страх и са имали и хирургична намеса.Събират се мизерии вътре и може да стане сериозна беля...Ако те е страх като мен- поискай помощ от педиатърката
Сега е на 9 г. и всеки ден е закон да си измие пишока като се забели кожичката-събират се разни бели работи...

и съм го изкоментирала го привикали да го питат от къде имал пари да купува нова кола.Като ми каза загубих говор и картина
и реших, че е по добре да нямам профил там, а моя уж беше заключен и можеше да се вижда само от приятели.Да кажа мъжа не взима никак малка заплата, а и не ми е купил нова кола от магазина, че да го питат от къде пари,Освен това продаде старата ми ама .......... без коментар по темата.И за съжаление това не е всичко от седмица нещо свети копютъра на новата кола и вече наистина съм пред нервна криза готова да разстрелям следващия който ми каже две на криво
) олио ползвахме средата на август за два три дена само за табанчетата, че почнаха да се белят.
, но доколкото го познавам трябва да се наложи аз да я пия за да се тръсне да провери
същото садистче е като кака си.Тя беше същата фурия в корема ми и не се епираше, но пък като се роди до годинка беше най-кроткото бебе на света.Дано и втората коконка е така 
усмивки от мен и ще гледам да съм по редовна