Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 944
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 Lillya  ,и двете ми харесват!

Аз пък влизам  с едно голямо питане ,към тези които могат да помогнат.
Подариха ми голямо количество ацетон.И аз веднагически  реших,че ще си свалям лакчето.
По познатата схема.Да ,но не се получава.Някой имали представа защо се получава това?
Досега не съм имала такъв проблем.Използвах,един и същи  препарат,но свърши.

Ваничка,поправям се.Грешката е била в часовника.Ацетонът е превъзходен.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 17:54 от Мама на трима.

# 106
До сега махала ли си гел лака с ацетон? Как го правиш? Аз накисвам едно малко памуче с ацетон, увивам с фолио и стоя така около 10 мин. Да не би ацетона да е изветрял?

# 107
Какво правите, за да не ви се "дърпа" гела назад? Подариха ми сет на Есенс, лакирам уж по упътванията, гледах и клипчета в нета. Слагам гела от край до край, но като изпека на края на ноктите и в страните го няма? Къде бъркам?  newsm78
Здравей,
и на мен ми се е случвало да ми се отдръпне гел лака и ми е страшно дразнително да си го гледам все едно е прорасло. И това е гел лак на SNB. Едни ми казаха, че основата е дебело лакирана, други, че не е добре обезмаслена нокътната плочка.

# 108
Здравейте, тъй като искам да си купя УВ лампа, но не искам да давам много пари, искам да попитам дали евтините ув лампи от продавалник са опасни. Изчетох доста мнения за ментетата и останах доста объркана. Харесала съм си една за 29 лв. Случвало ли му се е на някой да му се пръсне крушката, тъй като четох някъде че са пълни с живак и при ментетата лампи било много опасно. Какво бихте ме посъветвали и някой доволен ли е от евтините лампи?
То има и скъпи боклуци, така че не го гледай по цената. Препоръчвам ти да видиш какви са крушките и дали са на прилична цена и дали изобщо ги има на пазара.

# 109
Едно маникюрче от мен с Bluesky 504 за основа и вграден сух брокат -

# 110
Много е сладурски жабки,Ради! Peace
Някой има ли мнение,за гел лаковете NSI?

# 111
Много сладурски жабки,Ради! Peace
Някой има ли мнение,за гел лаковете NSI?

# 112
Някой може ли да даде отзиви за гел лака на Freestyle?

# 113
  • Варна
Качвам обещаното Simple Smile Още се уча да се лакирам с гел лак, така че бъдете снизходителни Simple Smile Много ми е трудно да слагам тънки пластовеееее...

# 114
Харесва ми  Peace

# 115
Качвам обещаното Simple Smile Още се уча да се лакирам с гел лак, така че бъдете снизходителни Simple Smile Много ми е трудно да слагам тънки пластовеееее...

Много хубаво! Един съвет ако позволиш - изцеждай хубаво четката като лакираш и внимавай да не попада лак на кожата, после като се изпече и трудно се маха.
Цветенцето ваденка ли е?

# 116
  • София
Момичета, не се спогодих с основата и топа на Bluesky и ги продавам на изгодна цена. Пробвала съм ги само веднъж, но явно съм с свикнала с по- гъстите на ГР. Ако някой се интересува, да ми пише ЛС. Hug

# 117
  • Варна
esi_jo, приемам съвети всякакви Simple Smile Уж така го правя, но все се оказва, че съм сложила повече... В старанието си да покрия изцяло нокътя...се оливам... Ваденка е цветето.  Wink

# 118
esi_jo, приемам съвети всякакви Simple Smile Уж така го правя, но все се оказва, че съм сложила повече... В старанието си да покрия изцяло нокътя...се оливам... Ваденка е цветето.  Wink

Значи прави ми впечатление, че има някои ваденки,които изглеждат много красиви и като истински, аз все попадам на такива едни груби, незнам дали ясно се изразявам. Виждам, че си от Варна, така че и да ми кажеш откъде си ги купуваш няма да ми свърши работа  Grinning

# 119
Eто от тук си взех аз, само да спомена, че имат фолио, което се маха ако не се махне са дебели

http://nails.bg/?t=%D0%92%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8+%D … D0%BA%D1%82%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт