Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 861
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Това за 10 сек печене на основата за СНД ли важи само?
На упътването на Блускай се пече 2 мин тяхната основа. Винаги съм пекла 2 мин.

# 646
Чета ви много редовно, нищо че не пиша. Има много нови момичета,което е страхотно.
Ради, страхотна както винаги.
http://www.bundlemonster.com/ от този сайт каква е цената на доставката и има ли ограничения в покупките. И за колко време пристига?
И аз се присъединявам към въпроса. Доколкото успях да разбера над 25$ е безплатна доставката, така че , ако има навити да правим колективна поръчка  ... аз съм за Simple Smile

Присъединявам се и аз. Simple Smile

И аз бих искала да се включа, ако  решите за обща поръчка  Grinning

# 647
Да,само за СНД се отнася.
Аз махам лепкавия слой със Скръб Фреша и досега не ми се е случвало да стои матирано

# 648
Имам въпрос.Simple Smile
Оригинално СНД
Минавам със Скръб Фръш (обезмаслявам)
1. Слагам основа - пека 2 мин
2. слагам 1 слой - пека 2 мин
3. слагам 2 слой - пека 2 мин
4. Слагам топ лак - пека 2 мин
Махам лепкавия слой със спирт 90 %

Стои матирано и без особен блясък. Защо?  Cry Cry  Confused
Най вероятно седи матирано защото е недопечено. Причините са остарял топ лак, слаби крушки на лампата или неестествен памук за тампончето със спирта. Други причини може да има,но щом казваш че са оригинални,ще ги премълча

# 649
Здравейте отново от мен! Вчера ми пристигна лампата и лаковете и веднага ги пробвах. Единия лак, който пробвах е на Bluesky термо лак бял/циклама с брокат- TC21.  Искам да попитам тези, които са го ползвали прозрачен ли трябва да е, защото аз мислех, че е бял с брокат. Розовото се появява само под студена вода или допир със студено. От сайта ми обясниха, че при дълги нокти трябва накрая да се оцветява ама.........  newsm78

Дано се отворят снимките:
http://media.snimka.bg/s1/3753/033749468.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3753/033749467.jpg?r=0

# 650
  • have faith and be patient ..
от къде си поръчвате /купувате лепенките за ноктите ? в елитис дали ще има ? newsm78

# 651
Имам въпрос.Simple Smile
Оригинално СНД
Минавам със Скръб Фръш (обезмаслявам)
1. Слагам основа - пека 2 мин
2. слагам 1 слой - пека 2 мин
3. слагам 2 слой - пека 2 мин
4. Слагам топ лак - пека 2 мин
Махам лепкавия слой със спирт 90 %

Стои матирано и без особен блясък. Защо?  Cry Cry  Confused
Най вероятно седи матирано защото е недопечено. Причините са остарял топ лак, слаби крушки на лампата или неестествен памук за тампончето със спирта. Други причини може да има,но щом казваш че са оригинални,ще ги премълча
.  Tara, аз използвам тампони за ши без влакна, друг ли трябва? И как така недопечено, нали даже съм преписва базата

# 652
Между другото вие какъв обезмаслител ползвате? Кажете ми някой, освен скръб фръш, който да става за обезмасляване преди СНД и после за махане на лепкавия слой, защото този ми идва твърде скъп. И течността им за махане на лака е скъпа. Някакъв заместител?  Laughing

# 653
Обезмаслителя си е скъп на всички марки. Аз ползвам молив за 10лв. Иначе за махане на гел лака може да си вземеш ацетон за нокти за около 10лв литър и спирт за забърсване на лепкавия слой. Има и някаква течност за сваляне  на lili,за която писаха тук

# 654
Чета ви много редовно, нищо че не пиша. Има много нови момичета,което е страхотно.
Ради, страхотна както винаги.
http://www.bundlemonster.com/ от този сайт каква е цената на доставката и има ли ограничения в покупките. И за колко време пристига?
И аз се присъединявам към въпроса. Доколкото успях да разбера над 25$ е безплатна доставката, така че , ако има навити да правим колективна поръчка  ... аз съм за Simple Smile
Mомичета, не знам сега колко е доставката, в сайта трябва да пише. Аз, когато поръчвах моите беше около 4-5$. Peace

megan_n TC21 е предимно бял, когато са ти много затоплени ръцете. т.е. топлината се предава и на ноктите ти ИЗЦЯЛО, не само на нокътното легло. Иначе при нормална Т само на нокътното легло ще е бяло, в свободния край- розово.

Само на Шилак основата се пече 10сек. На Блускай си се пече 2мин. Peace

От мен един френч със страхотното червено Vip 30 на Bluesky, А55 за основа и 400 на ноктите с декорация -

# 655
Изобщо не е над 25 долара,много по-малко е ,но сега забравих,трябва да проверя...

# 656
  • София
Въпрос: искам да си направя декорация с фолио. По клип чета гледам, че рисуват орнаменти с гел и после отпечатват фолиото върху орнамента. Какъв гел да използвам? Мерси предварително!

# 657
Въпрос: искам да си направя декорация с фолио. По клип чета гледам, че рисуват орнаменти с гел и после отпечатват фолиото върху орнамента. Какъв гел да използвам? Мерси предварително!
Вземи си гелова боя First gel! Mного е хубава!
Eто малко нокти и въпросната отливка.

Извинявайте,че заех много място,но мн не съм наясно как се смалява размера на снимките тука  Laughing

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 19:07 от Lion_Dess

# 658
megan_n TC21 е предимно бял, когато са ти много затоплени ръцете. т.е. топлината се предава и на ноктите ти ИЗЦЯЛО, не само на нокътното легло. Иначе при нормална Т само на нокътното легло ще е бяло, в свободния край- розово.

Radi незнам дали видя снимките, които съм качила, но цвета е прозрачен не е бял, да не би да не съм го нанесла правилно. А моята приятелка, на която го направих каза, че не се оцветява свободния край Sad Аз съм винаги със студени ръце трябва да го пробвам на мен Simple Smile

И аз искам да си поръчам от http://www.bundlemonster.com/shipping и понеже гледам, че пишете за доставките го погледнах. Според мен доставката за България е $8.50, а това за безплатната доставка за над  $25 май не е за България. Ако някой е поръчвал скоро, ако може да сподели.

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 19:46 от megan_n

# 659

От мен един френч със страхотното червено Vip 30 на Bluesky, А55 за основа и 400 на ноктите с декорация -

Ради,как е новия топ?Аз,го чакам с не търпение,но още го няма в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт