Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Nadia79  - на моите нокти изглежда така абсолютно винаги - правя изграждане с акригел и после лакирам. Никога не съм нанасяла само в/у естествени нокти, но според мен би стояло по същият начин.  Peace

vaniakkostova  - винаги слагам по два пласта  Peace

# 676
http://prettyzone.net/72--?n=50&id_category=72

....някой поръчвал ли е от тук , да сподели мнение....

# 677
Значи и при мен ще стане, много ми харесва ефекта  Peace
Ноктите ми са естествени, но заради непрекъснатата употреба на гел лак са станали доста дълги.

# 678
Здравейте, за първи път се включвам с коментар по тема във форума, независимо, че от около година спорадично следя живота тук. Търсих информация за SNB, защото преди около 2 месеца една приятелка ми подари техен диамантен заздравител, лак и дълготраен топ. Хубави са продуктите и са професионални или поне така пише на шишенцата. Използвам заздравител и лак винаги след 2 поредни тура с гел лак. Рових се за инфо, защото въпросния диамантен заздравител много ми хареса. Оказа се, че SNB имат доста продукти, в това число и гел лакове + сайт, от който може да се поръчва. Направи ми впечатление, че гел лаковете им никак не са евтини, но пък имат някакви интересни ефекти, които също са гел лакове. Любопитно ми е някоя от вас слагала ли си е SNB гел лак и до каква степен е бил траен и издръжлив той? Ще съм благодарна, ако споделите мнение.  Simple Smile

Аз до момента съм си правила няколко пъти ши-лак, гелиш също съм си слагала, но не толкова много, от известно време насам, а и в момента съм с джелерейшън на Джесика и като сравнявам май най-доволна съм именно от него. Имат хубави цветове, след изпичането на топа и премахване на лепкавия слой се появява направо стъклено покритие, което дори ровейки за ключовете в чантата си 3 пъти дневно, не успявам да надраскам. Нося го около 10-12 дни, защото ноктите ми растат бързо и не издържам да си гледам грейналите отдолу луни и отивам да ми го свалят. Само веднъж съм имала проблем с обелен джелерейшън и то беше защото нокътната ми плочка не беше обработена добре от маникюристката. Свалянето си е абсолютно същото, като при останалите гел лакове. Като цяло съм на мнение, че няма сваляне на гел лак, което да е "щадящо" за нокътя и лично аз мога да издържа макс 2 последователни тура с гел лак, след което минавам на заздравител + лак и стабилен топ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Зсравей, относно SNB продуктите мога да изкажа мнение, че някои са много добри. Слагала съм си геллак и акрил, издържливи са. НАистина цената им не е малка и ако ще ги ползваш в къщи( т.е. няма да си избиваш парите) мисля, че блускай ще ти свършат същата работа. Иначе продуктите им са много добри, аз поне съм доволна. Имат доста богата гама продукти за маникюр и педикюр. Обикновените лакове също са добри и заздравителите също.

# 679
http://prettyzone.net/72--?n=50&id_category=72

....някой поръчвал ли е от тук , да сподели мнение....
И аз се присъединявам към питането

# 680
Здравейте, Блуеску имат ли изграждащ гел лак и ако имат може ли да ми го покажете в сайта им? Благодаря предварително!

# 681
Здравейте, Блуеску имат ли изграждащ гел лак и ако имат може ли да ми го покажете в сайта им? Благодаря предварително!
Няма такова нещо като изграждащ гел лак Simple Smile

# 682
А с какво се удължават ноктите?

# 683
А с какво се удължават ноктите?
С изграждащ гел.

# 684
a Блуеску имат ли, не го откривам в сайта им?

# 685
a Блуеску имат ли, не го откривам в сайта им?
не,те имат само гел лакове,доколкото знам,а в бг сайт със сигурност нямат..

# 686
Доколкото имам информация, скоро ще имат и гел на Блускай, който ще става за изграждане, а също и за изравняване и втвърдяване на меки нокти, преди гел лак или пък за самостоятелно ползване. И той също ще е разтворим.

През тел пиша, затова не помня кой ме беше питал за топа без лепкав слой- да, много е хубав, същия блясък си има като другия, само без лепливия слой.

# 687
През тел пиша, затова не помня кой ме беше питал за топа без лепкав слой- да, много е хубав, същия блясък си има като другия, само без лепливия слой.
Аз,питах за топ-а   Simple Smile
Много благодаря за отговора!  Hug   bouquet
Нямам търпение да го пуснат в сайта!

# 688
  • София
Днес си купих боички Marabu, лакирах блускай база, 2 пласта, топ, избърсах лепкавия слой, нарисувах си декорацията и ..... чаках, чаках да изсъхне, ама не, пробвах с топ гел лак - размаза всичко. Къде бъркам?

# 689
Днес си купих боички Marabu, лакирах блускай база, 2 пласта, топ, избърсах лепкавия слой, нарисувах си декорацията и ..... чаках, чаках да изсъхне, ама не, пробвах с топ гел лак - размаза всичко. Къде бъркам?
Да не би да си наслоила много боя и затова да не съхне? Аз ползвам същите бои и не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт