Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 852
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ми не знам. Колко време очакваш изсъхването? Може би защото го правих на един нокът само и да не съм изчакала достатъчно??!
Ради, аз точно от твоите публикации прочетох за тези бои и вчера от импресия си купих от тях. Ще пробвам днес след работа пак 😳

# 691
Ми не знам. Колко време очакваш изсъхването? Може би защото го правих на един нокът само и да не съм изчакала достатъчно??!
Ради, аз точно от твоите публикации прочетох за тези бои и вчера от импресия си купих от тях. Ще пробвам днес след работа пак 😳
Ми не чакам кой знае колко- докато нарисувам втория нокът например, първия е готов за топа. То зависи и от декорацията, де, колко е пипкава.

# 692
Аз да питам при декорацията с акрилни бои нeможе ли да се направи върху лепксвия слой на цвета и после да се сложи топ лака. Също да питам и за сухия брукат как го вграждате?

# 693
Ради, може ли да видя твои творби на естествени нокти.
Какви продукти ползваш - основи, лакове, топ.

# 694
Аз да питам при декорацията с акрилни бои нeможе ли да се направи върху лепксвия слой на цвета и после да се сложи топ лака. Също да питам и за сухия брукат как го вграждате?
Може.А сухия брокат върху гел лак просто се поръсва,изчиства се с четка излишното,слага се топа и се пече.

# 695
# 696
# 697
Първия линк е коректор за лак,където се изцапаш да се изтриеш,напоен е с лакочистител.Втория линк е за разтваряне и сваляне на гел лак или акрил.

# 698
  • have faith and be patient ..
  bouquet

# 699
Дами ,от къде си купувате водни ваденки за наникюр? Търсих в Елиис във Варна,но не намерих.

# 700
Моите ваденки съм ги поръчвала от nails.bg

# 701
Момичета, искам само да кажа,че лакът  Блу скай е страшно вреден. Откакто си смених маникюристката, предната ми слагаше Блу, сега тая ползва CND и съм много доволна - няма чупене, пресушена плочка. Тя ми обясни, че това е, защото в другите лакове има ФУРМАЛДЕХИД или нещо такова...  дори в O.P.I. го има и затова ги изхвърлили от листата на професионалните лакове. Shocked Това вещество карало лака да издържа повече, но за сметка на това прониква в кръвта и уврежда органите. Вие знаехте ли? Rolling Eyes

# 702
Момичета, искам само да кажа,че лакът  Блу скай е страшно вреден. Откакто си смених маникюристката, предната ми слагаше Блу, сега тая ползва CND и съм много доволна - няма чупене, пресушена плочка. Тя ми обясни, че това е, защото в другите лакове има ФУРМАЛДЕХИД или нещо такова...  дори в O.P.I. го има и затова ги изхвърлили от листата на професионалните лакове. Shocked Това вещество карало лака да издържа повече, но за сметка на това прониква в кръвта и уврежда органите. Вие знаехте ли? Rolling Eyes
Да, канцерогенен е формалдехида, затова в козметиката формалдехид над 5% е забранен. Най-добрите задрвители за нокти съдържат 4 - 4.5% формалдехид. Важно е да не вдишваш изпаренията. В обикновените лакове за нокти формалдехида е 0.2%...

# 703
Но в CND наистина няма, така ли?

# 704
Това са злобни захапки между фирмите,няма гел лакове за нокти с формалдехид Simple Smile  А и всички гел лакове като състав са почти еднакви,най-вече споменатите две марки. По въпроса за вредността на гел лаковете имаше една статия,четете коментарите под нея.Става дума за пострадали от LCN и shellac и др.  Всяка сама преценява за себе си дали извън рекламите има безвредна козметика.
http://www.lemondrop.com/2010/07/21/the-truth-about-gel-manicure … fer-op/2#comments

Общи условия

Активация на акаунт