Дубай 6

• 83 836
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Миракъл гарденс по-добре го отпишете през май. Вижте в сайта имдали изобщо е отворено тогава, но ако е, това е слънчева градина и ще изпукате. Времето вече е горещо, и освен на брега, пече гадно. Не че на плажа не пече, но поне духа.
Изобщо през май преди залез слънце става само за аквапарк и за претичване от колата до климатика. Дейра също ще е горещо място.
Мол ъв емирейтс не си струва два пъти.

Благодаря за мнението!   bouquet
Първото посещение на мола на емирствата е след пристигането и е по-скоро, за да се ориентираме и чейндж, но предполагам, че всеки ден ще минаваме от там, така че действително не е необходимо да му отделям толкова време.
За миракъл гардънс ще следя в сайта, ако отпадне ще е пак плаж този ден.

# 181
Благодаря ти много. Трябва хубаво да се чете за тези сафарита, понеже някъде пише каране 10-15 мин. Някой купувал ли си е онлайн тази книжка с ваучери https://www.theentertainerme.com/app/ ? Не мога да разбера как мога да видя какви ваучери има?
Можеш да видиш от тук:  https://www.theentertainerme.com/Dubai-N-Emirates/products/print … tainer-Dubai-2014
 На страничката търси-See Which Merchants Are Included и като натиснеш там ти отваря файл с всички ,които предлагат оферти там. Ако искате да ходите на аквапаркове ,круизи и сафарита или сте повече хора много бързо ще си избиете парите.
Освен тези ,които са в списъка имате като бонус и три ваучера за Yas Waterworld и един за Ferrari World в Абу Даби,но това е включено само ,ако си вземете книжката.Няма ги в мобилното приложение.
Книжката може да вземете в големите супермаркети.Например Карфур в Мол-а на Емирствата.

# 182
  • София
Здравейте,
не е много по темата, ама не намирам инфо та да питам тук.
Някой може ли да каже какво е нужно за издаване на БГ виза на гражданин на ОАЕ.
Някой който живее там или има приятели от тази страна, които са идвали в БГ.
Благодаря предварително!

# 183
Благодаря ти много Dilemata . Определено ще си я купим. Обаче искаме да си я поръчаме да ни дойде до България онлайн, за да можем предварително да си направим резервациите. Някой поръчвал ли се до България?

# 184
Също някой може ли да ми каже как точно се полазва книжката за хапването? В смисъл някаква сума ли има да се ползва или как?

# 185
ентертейнерът е една тухла, която струва почти 400 дхс и честно не разбирам какво толкова ще излезете на далавера...освен ако сте голяма компания. Дори да разчиташ да продаваш талони на следващите туристи - те всички искат талони за ферари, воден парк или сафари, а те са ограничени все пак Simple Smile На всяка страница има по три ваучъра на принципа плащаш едно получаваш същото безплатно. Някои атракции обаче имат примерно един талон за вход за възрастен, един вход за дете и един талон за клетка за багаж и хавлия.
за ядене е същото, но ако ходите по по-сносни заведения. Една голяма част са талони за хубави ресторанти където средната цена на ястие е 100-150 дхс. И примерно комбинации от 36 доната срещу още 36....или пица take away  по бензиностанциите Simple Smile

белиз, нека питат в консулството в Дубай. Има си формуляри там, не е нещо специфично, но не знам какво се изисква от домакините.

# 186
Един вход в Aquaventure (Аквапарка на палмата) и един круиз по Марината-двата по 250 дирхама и вече си на далавера.
За това казах,че трябва хубаво да прецениш какво искаш и колко човека сте.Ако ви трябва само за ресторанти по-добре се откажи.
Лошото е,че никъде не пише по колко ваучера има и какво ти дават за определен обект.
Това,че в книжката за Дубай има и ваучери за аквапарка(3) и Ферарито(1) в Абу Даби им писах и те ми отговориха,иначе няма къде да го видиш.

Колкото за продажба на ваучерите питай Dream kak вървят.  Simple Smile Той май успя да продаде някой друг за по интересните атракции.

# 187
Ние сме 6 човека и искаме да отидем в аква парка в Атлантис. Комбо билета е 300 дирхама, за 6 души ние сме двойки ни излиза 1800 дирх. Ако в книжката има 3 валчера ще ни стигнат и ще отидем с 50% намаление. Ако някой знае със сигурност, да каже колко са точно валчерите?

# 188
Би ли могъл някой да ми прати на лични карта на метрото ?

# 189
Ние сме 6 човека и искаме да отидем в аква парка в Атлантис. Комбо билета е 300 дирхама, за 6 души ние сме двойки ни излиза 1800 дирх. Ако в книжката има 3 валчера ще ни стигнат и ще отидем с 50% намаление. Ако някой знае със сигурност, да каже колко са точно валчерите?
Не знам дали има 3 ваучера за възрастни за този парк.Най-добре им пиши или пробвай да се свържеш със Dream на лични за информация от първа ръка.
Това,което знам е,че в книгата няма комбо ваучери.Ако я вземете има отделно за аквапарка и отделно за аквариума.

# 190
Здравейте, много благодаря на всички, които са споделили информация тук!!! Изключително полезна е !!! След набързо взето решение за пътуване до Дубай, трябва много бързо да се ориентирам. Благодарение на форума научих много, но имам и доста въпроси. За сега ще питам само за сафарито - някой резервирал ли е чрез www.arabiansafaridubai.com (сайтът е посочен във форума)? Днес направих резервация и получих потвърждение, колебанието ми е дали това е добър избор, защото има и други сайтове за резервация, а и нашата агенция също предлага сафари на цена €60 (а цената на Arabian Safari Dubai e 125 дирхама). Има ли разлика в сафарито, организирано от различните агенции? Много ще съм благодарна, ако получа отговор, т.к. утре до обяд трябва да взема решение!

# 191
Здравейте, много благодаря на всички, които са споделили информация тук!!! Изключително полезна е !!! След набързо взето решение за пътуване до Дубай, трябва много бързо да се ориентирам. Благодарение на форума научих много, но имам и доста въпроси. За сега ще питам само за сафарито - някой резервирал ли е чрез www.arabiansafaridubai.com (сайтът е посочен във форума)? Днес направих резервация и получих потвърждение, колебанието ми е дали това е добър избор, защото има и други сайтове за резервация, а и нашата агенция също предлага сафари на цена €60 (а цената на Arabian Safari Dubai e 125 дирхама). Има ли разлика в сафарито, организирано от различните агенции? Много ще съм благодарна, ако получа отговор, т.к. утре до обяд трябва да взема решение!
От наша агенция единственото,което ще е в повече е цената.Вече няколко човека ползваха този сайт и никой не се е оплакал,така че буквай смело.

# 192
Благодаря за отговора, така вече съм по-смела! Още едно въпросче - резервирах за 18.04. - петък, но като чета форума ми става ясно, че май не е много подходящ деня? Какво ще ме посъветвате - да сменя ли датата?

# 193
Нищо му няма на деня. В петък дори е по-добре да се изнесеш на сафари, отколкото да се тъпчеш по молове. Друго уникално изживяване е в петък привечер да идеш на парк, където местните си правят пикник. Трудно е да постигнеш по-голямо потапяне в местния бит.

# 194

повечето атракциони са по 1 ваучер или иначе казано за двама човека, аквапарковете са 1 adult, 1 детски и 1 за кърпа примерно....единствено сафаритата и крузовете са повече от 1 ваучер и ако сте 6 човека си заслужава на 100% да си я купите, защотото само един от ваучерите ви спестява 250 дирхама, въпроса е как ше си я разделите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт