Дубай 6

• 83 740
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
Боже и това ли може да стане, да ни канселират полета и то в последния момент.... Ужас...

Да попитам някой спал ли е в хотел Атлантис? Зная, че е малко скъпичък, но за една нощувка дали си заслужава? Имало безплатен и неограничен достъп до всички атракции в него... А от кораба ни искат по 124 евро на човек за няколкочасово посещение там и това е най-евтиния вариант... Има и за 222 евро на човек с плуването с делфините... #Crazy

# 391
А иначе хотела за първата вечер при пристигането в Дубай ще е Sitymax al Barsha...  Добра цена и те осигуряват трансфер от летището срещу 100 дирхама... Съседен на него хотел поискаха за същия трансфер 200 дирхама... newsm78 А разстоянието е еднакво...
Сега съм в чуденка за втория хотел след круиза...  Дали си заслужава Атлантиса за 1 нощ? Мъжа ми е навит, аз още се колебая, макар като слагам парите за екскурзията до там за двама и цената на другия хотел - идва на "кантар"...

# 392
Боже и това ли може да стане, да ни канселират полета и то в последния момент.... Ужас...

Да попитам някой спал ли е в хотел Атлантис? Зная, че е малко скъпичък, но за една нощувка дали си заслужава? Имало безплатен и неограничен достъп до всички атракции в него... А от кораба ни искат по 124 евро на човек за няколкочасово посещение там и това е най-евтиния вариант... Има и за 222 евро на човек с плуването с делфините... #Crazy

За 1 нощувка за двама за 20 ноември зададох като дата ще ви излезе 497 лв.
Аз запазих билет за аквапарка за съпруга ми, сега има промоция 3 в 1 за 65 лв. За мен запазих плуване с делфин за 350 лв. Ти си направи сметка кое ще ви е по - изгодно.  Wink

# 393
@Lunna pateka, Имаше колебания за последния ви ден до излитането. Гледам, че се насочвате към Атлантис.
Ако не, може би Miracle garden? Макар, че градините са дискусионни. Мненията на тези, които сме били в тези градини са полярни - от супер красота и положително зареждащи до ... хиляди саксии с петунии, подредени една до друга, при това без вкус. Simple Smile
Другата идея е летене с балони. Май само ние сме летяли с балон над пустинята. Според мен е супер, изгрева, безкрайната червеникава пустиня, ферми за камили, антилопи ... . ето ти линк:
http://www.ballooning.ae/

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 11:29 от ven62

# 394
..... Нашата почивка се удължава с 2 нощувки и понеже както казах имаме платени 7 в Дубай, смятам последните 2 да ги запазя в Абу Даби.
Какво мислите? Приемам всякакви идеи и мнения относно хотел в който да отседнем. На плажа или на брега?
Тити е твоя човек. Питай нея.
Дано е и повод да се върне във форума.

# 395
ven62, насочваме се към Атлантис, защото този хотел и атракциите му няма кога да видим... Ако вземем последната нощувка там, има безплатни атракции за гостите на хотела и ще има време да разгледаме и палмата, круиз вечерта по Марината... Като сметна цените на билетите за атракциите за двама, цената на евентуалния друг хотел за втората нощ и  транспорта (таксита) и то пак идва цената на Атлантис и даже отгоре...  Другия хотел и той трябва да е до Палмата така или иначе и пак няма да е много евтин...
От Атлантис ни предлагат трансфер до летището или до пристанището за 385 дирхама, много ли е? Колко би ни взело такси до този хотел?
За Miracle garden и летене с балони, много ми се иска, но няма време... Обичам цветя и градини, но... Мъжа ми не обича да лети, има страх от високо, едвам в Мадейра се нави на кабинков лифт.... Mr. Green

Имам още един въпрос... Понеже не пускат деца в skyview бара на Бурж ал Араб, ако искаме да влезем с дете каква резервация и за какво ти дават (може би за ресторант само за обяд или вечеря)? Само за информация...

# 396
Аааа забравих - трябва ли да се прави предварителна резервация за вечерен круиз по Марината или може на място да се купи, има ли разлика в цените ако е онлайн и на място? И какво става ако се забавим или не отидем на круиза (промяна в програма и т.н.),  а той е платен предварително? Изгарят ти парите ли? Всъщност той плаща ли се предварително при онлайн резервиране?  newsm78

# 397
  • софия
ако си резервираш от тук по мейла не се плаща веднага, плаща се на място. естествено са писали, че се дължат суми ако не се явите. ако се забавите ще си изпуснете корабчето, но пък ако не се явите не виждам как точно ще си вземат дължимите пари за резервацията  Grinning

виждах хора, които идваха на място и питаха има ли свободни места. така че явно може, но дали цената е еднаква, не зная.

на място там в разни брошури и вестничета цените за круизите с вечеря, пък и за всичко са доста по-евтини, пак в разни агенции са.
пак да уточня, че ние3 бяхме на круиз с вечеря по канала, но предполагам организацията, храната, корабчетата и въобще всичко, са еднакви и на Марината. само не зная дали има толкова много корабчета като по канала.

# 398
  • Beyond the Frontiers
Wizz Air - имат промоция - два билета на цената на един за всички дестинации само днес.

# 399
 lunna pateka, във всички ресторанти на Бурж Ал Араб пускат деца за обяд. Ако търсиш гледка, единствено можете да влезете в Al Muntaha (европейска кухня, деца под 10 г. само за обяд), който е до Sky View Bar на 27-ми етаж.
В Al Mahara (seafood подводния) може с деца до 10 г. само за обяд. В Al Iwan (арабска кухня), Junsui (far east) и Bab Al Yam (интернационална кухня) може с деца на обяд и вечеря.  В Sahn Eddar (кафето в лобито) имат следобеден чай както след обяд, така и вечерта от 19.00 и 19.30, също може с деца. В тези заведения нямаш гледката отвисоко.
И нашето време в Дубай е ограничено (спирка от последващо пътуване), ние избрахме да закусим там.
За всички заведения се изисква предварителна резервация, има и дрес код.

# 400
shhhh..., evil queen, благодаря ви...
 За Al Muntaha ако вземем обяд на свободна консумация ли ще сме или с фиксирано меню?

Galactic Voyager, WIZZ имат промоции обаче е невъзможно да влезеш в сайта им... Или нарочно е блокиран... Абе измама голяма.... Sick

# 401
Влиза се в сайта, но трябва да изчакаш малко бавно просто зарежда, явно има голям наплив  Laughing Laughing Laughing

# 402
lunna pateka, в Al Muntaha поръчваш a la carte, средна цена 700 AED на човек. Всеки ден без петък.
В петък предлагат Friday Lunch Buffet от 12.00 до 16.00 фиксирна цена 720 AED на човек.
За деца на възраст 0-3 е безплатно; 4-11 - 50% отстъпка за buffets, a la cart, set menus, с изключение на детски менюта и напитки (за всички ресторанти).

Затова не сервират следобеден чай в Skyview bar в петък.

# 403
Aз намерих един сайт за резервация на следобеден чай в skyview бара за 135 евро на човек, пише че може и деца с 50% отстъпка... А в сайта на Бурж ал Араб пише, че под 21 години не се допускат в този бар... newsm78   Кое е вярното?
 Ето го сайта:

http://www.dubaifunholidays.com/home/17-dubai-tours-burj-al-arab … rnoon-hi-tea.html

# 404
А даже същия сайт има и резервация за вечерен круиз по Марината:

http://www.dubaifunholidays.com/home/15-dubai-marina-dhow-cruise.html

Някой да е ползвал този сайт за резервации?  На мен би ми свършил полезна работа  и за круиза и за Бурж ал Араб.... Дали е сигурен сайт обаче?

Общи условия

Активация на акаунт