Дубай 6

• 83 560
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Катрин, долари носете.
С такси ще ви е много по-евтино като сте повече хора, има по-големи таксита семейни.
За 4 дена ще сколасате да видите всичко.
Един ден ще ви отиде само в аквапарка на хотела, децата, а и вие ще се изкефите страхотно.
Мисля, че на децата ще им е интересно във Ферари, тоест ако решите да ходите един ден отива за Абу Даби. На вас пък ще ви е интересна джамията.
Даже може да си оставите последния ден за аквапарка, като гости на хотела можете да си доплатите за късно освобождаване и да си стоите до последно, до залез работи.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 11:12 от shhhh...

# 61
Момичета кажете къде се даваха междунаросните шоф. книжки ? Редактирам намерих инфо.
Как мислите това струва ли си заради тая оферта искам да си взема книжка..
http://www.groupon.ae/deals/dubai/Dubai-Luxury-Racing-Experience … 5978095?ref=dubai

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 14:02 от mimozata

# 62
  • Sofia
Катрин, долари носете.
С такси ще ви е много по-евтино като сте повече хора, има по-големи таксита семейни.
За 4 дена ще сколасате да видите всичко.
Един ден ще ви отиде само в аквапарка на хотела, децата, а и вие ще се изкефите страхотно.
Мисля, че на децата ще им е интересно във Ферари, тоест ако решите да ходите един ден отива за Абу Даби. На вас пък ще ви е интересна джамията.
Даже може да си оставите последния ден за аквапарка, като гости на хотела можете да си доплатите за късно освобождаване и да си стоите до последно, до залез работи.
Много ти благодаря!Успокои ме че ще успеем да видим почти всичко:-)

# 63
Който пътува с Wizz - оттук ли се chekin-вате и за наобратно, или там разпечатвате от хотела?

# 64
  • софия
Моля, за нищо  Peace
Наистина смятам, че ще успеете. Те задължителните неща за виждане не са толкова много. Нека се появявт и другите да помогнат за оптимална програма.

Аз се чекирах оттук.

# 65
  • Варна
Момичета кажете къде се даваха междунаросните шоф. книжки ? Редактирам намерих инфо.
Как мислите това струва ли си заради тая оферта искам да си взема книжка..
http://www.groupon.ae/deals/dubai/Dubai-Luxury-Racing-Experience … 5978095?ref=dubai

Ехааа, много яко  Peace. Аз ли нещо не разбирам  newsm78, но прочетох, че тази оферта ти дава възможност за 3 обиколки на писта. Тогава ще ти трябва ли международна шофьорска книжка? Ние искахме да се повозим с Ферари, но не успяхме да намерим информация. Мислихме да се качим на такси Ферари, но не успяхме да видим такова.

Полетът с Wizzair може да се чекира 30 дни преди датата. Ние също чекирахме оттук и си разпечатахме бордовите карти за двете посоки.

# 66
  • Варна
Карането на ферарито в абу даби ли е,на ferari world? Четох но не видях

# 67
  • Sofia
Здравейте, хайде и аз при заминаващите за Дубай  Hug Но.... на 22.05 Embarassed за 7 дни. Ужасно горещо ли ще бъде?
Решихме много спонтанно - имаше промоция на Уиз еър и с едно приятелско семейство на шега взехме билетите, без много да го мислим. Сега разбирам, че едва ли не няма да можем да видим нищо заради жегата и влагата Sad Така ли е наистина?

# 68
Здравейте, хайде и аз при заминаващите за Дубай  Hug Но.... на 22.05 Embarassed за 7 дни. Ужасно горещо ли ще бъде?
Решихме много спонтанно - имаше промоция на Уиз еър и с едно приятелско семейство на шега взехме билетите, без много да го мислим. Сега разбирам, че едва ли не няма да можем да видим нищо заради жегата и влагата Sad Така ли е наистина?

Не естествено Simple Smile
Че е жега жега е ама чак пък толкова...

# 69
Тия с ваучерите са .....  #Cussing out
Вчера звънях на агенцията, която предлагаше екскурзията до Абу Даби + 6ч във Ferrari world, понеже 3 дена не ми отговаряха на мейла. Оня хъката-мъката на развален английски, ама вие щом сте 3-ма човека не може, това не било валидно с ваучерите... така и не го разбрах съвсем, но май дотук ще са ми опитите да докопам нещо по-изгодно  Crossing Arms
Сафарито е с около 20-30лв по-ефтино през ваучер, ама за тия пари не си залужава да тръпна на какво ще попаднем и ще ни вземат ли въобще!

# 70
Здравейте , отново от мен , искам да ви попитам за джамията в Абу Даби . Тук в предишните теми доста неща научих и прочетох за нея, дори съм си записала как да стигнем да нея Simple Smile Но сега искам да попитам , гледах в сайта им , че работят от 9 до 22 часа , но някой беше писал ,че има точно определени часове , в който дават да се влиза .В сайта пише още че от 10:00 , 11:00 и 17:00 има и гид , някой ползвал ли го е , платен ли е ? и това ли са часовете ?

# 71
  • София
Здравейте , отново от мен , искам да ви попитам за джамията в Абу Даби . Тук в предишните теми доста неща научих и прочетох за нея, дори съм си записала как да стигнем да нея Simple Smile Но сега искам да попитам , гледах в сайта им , че работят от 9 до 22 часа , но някой беше писал ,че има точно определени часове , в който дават да се влиза .В сайта пише още че от 10:00 , 11:00 и 17:00 има и гид , някой ползвал ли го е , платен ли е ? и това ли са часовете ?

Безплатни са обиколките с гид и определено си заслужават. Часовете ги има в сайта на джамията. Групата се събира на входа, раздават се слушалки на всички. До колкото си спомням е само на английски език.

# 72
  • София
Здравейте,
Като се чекирате в Уиз за Дубай има ли значение дали ще пиша номер на паспорт или ЛК.

# 73
Роже ,встан и др как мислите за следната програма пристигаме с Уиз на 5-ти
1-ви ден Мадинат ,обиколка с бус /Изибус / и фонтаните ако може и Буржа Халифа..
2-ден плаж и сафари
3- ден Миракъл гардън и МОЛ оф Емирейтс да караме ски..
4 ден Абу даби и Мол-ве
5-ден полет сутринта плаж
Ще бъдем в Марина Библос ако успеем до Абу Даби ще ходим с автобус..

# 74
Роже ,встан и др как мислите за следната програма пристигаме с Уиз на 5-ти
1-ви ден Мадинат ,обиколка с бус /Изибус / и фонтаните ако може и Буржа Халифа..
2-ден плаж и сафари
3- ден Миракъл гардън и МОЛ оф Емирейтс да караме ски..
4 ден Абу даби и Мол-ве
5-ден полет сутринта плаж
Ще бъдем в Марина Библос ако успеем до Абу Даби ще ходим с автобус..

междувременно ще вместим двучасов круиз по Крийк каквото и да е това..

Общи условия

Активация на акаунт