Дубай 6

• 83 562
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Момичета дирхами по колко купувате и от къде ?
Има ли някой с дубайска сим карта да каже условията..
Тити -имаш ли инфо за мобилния оператор ?

# 31
  • Beyond the Frontiers
Съжалявам, но съм пропуснала информацията. Ако някой има предложение, какво да се добави, моля да ми пише на лично, защото не следя всеки ден темата. Peace

# 32

От моловете Simple Smile 3,65 за 1 долар Simple Smile

# 33

Аз имам  такава карта, но за провеждане предимно на разговори с местни номера съм я ползвала, което излиза много евтино. За към бг номера, вече виж тарифите и си прецени как ще ти е по изгодно, но при всички положения, ще е по-евтино от роуминга. Ето за тази предплатена карта на Etisalat говоря, като избереш от менюто International Call Rates - Bulgaria, ще ти даде тарифата:

http://www.etisalat.ae/en/personal/mobile/plans/prepaid/wasel-charges.jsp

Предполагам и DU имат подобна.

# 34
Благодаря и на вас ven62 , снимките от стаята ви наистина са хубави и няма спор ,че апартамент е по-добре от стая , но аз най-вече гледах като търсех какво да резервирам нещо на добро място и този , в който сте били вие наистина беше много близо до метрото. Сега малко се притесних , като си дадох сметка ,а и вие като казахте , че от Ситимакса до метрото е почти 800 м.

# 35
  Хиляди благодарности на всички писали така полезни съвети в темата,а особено на ven62 и roje за допълнителното съдействие!    smile3501 smile3501 smile3501
Точно след седмица по това време се надявам вече да сме кацнали благополучно. Simple Smile

# 36
Dilemata и ние другата седмица ,но в събота сутринта ако всичко е точно ще сме в Дубай Simple Smile Приятно изкарване Simple Smile

# 37
Благодаря! И ние след 9 дни летим на 5-ти живот и здраве..Още подреждам програмата и ще я пиша тук ,за да кажат роже и др добре ли е подредено..

# 38
  • Пловдив
 HugЗдравейте пиша ви от Дубай  Hug
Казала съм, но пак да кажа ,защото е важно -дойдохме до тук ,организирахме всичко благодарение на темата на най вече на безценните съвети и напътствия на Роже и Богиня  bouquet

Първо и най - важно искам да успокоя всички които се притесняват за визите: от тръгването ни от България до пристигането ни тук никой никъде по пътя не спомена думата виза .Пътували сме единствено и само с паспортите си, никъде не се ни искали абсолютно нищо друго -нито снимки ,нито копие от паспорт , нищо .Пътуването беше абсолютно безпроблемноно. За сметка на това откакто сме кацнали до момента вали такъв дъжд ,какъвто не съм виждала до сега -непрекъснато и постоянно.Бях се подготвила за всичко друго, но не и за това  Crazy  Наложи се да променим програмата и днес целия ден ще прекараме dubai mall: КРАСОТА.
 Интернет тук има навсякъде и неограничено, както вече беше писано.Оставям ви. Ще пиша подробно  Hug Hug

# 39

Във всички молове ли е тази цената , и от моловете или от хотелите  по принцип е най-изгодно да се обмени. Ние сме взели малко дирхами от тук , но се чудя дали да взема долари и там да обменя , че нещо тука дирхама взе да скача.

# 40
Момичета и момчета това какво е и струва ли си ,защото имаме 5 дни..
http://www.yallabanana.com/deal/Dubai/salujacruise-lunchdhowcruiseondubaicreek

# 41
Какъв е тук курса по бюрата спрямо BGN?
Май всички препоръчваха да се вземат малко количество AED, повечко USD нова емисия и да се сменя там на място.
Навсякъде ли може да се плаща с карти - примерно ресторанти, заведения?
Аз лично не обичам да нося много кеш, повечето екскурзии, забележителности ще ги платя оттук с карта, та се чудех колко $$$ да сменям...  Thinking

Предплатена карта откъде се взима?
Като видях цената на изходящите и лошо ми стана  Shocked

# 42
Wow, вижте каква сделка, тия направо ме спечелиха! http://www.yallabanana.com/deal/Dubai/speedwingstourism-abudhabicitytour
Харесах си и сафари.
Обаче ме притесняват 2 неща - къде се посочва за коя дата искаш да го ползваш и къде точно е pick-up-а, примерно пише Дубай мол, ама Роже каза, че го обикаля за час  Wink

Някой май беше ползвал ваучери, моля да си каже и да сподели опит  Praynig

# 43
Предплатена карта откъде се взима?
Като видях цената на изходящите и лошо ми стана  Shocked

В мола на емирствата в близост до ски пистата имаше (можеи още да си го има) гише на етисалат, от където се купуват такива карти, но може и на други места, по моловете гледайте където има такива гишета на мобилните им оператори или на летището.

# 44

Във всички молове ли е тази цената , и от моловете или от хотелите  по принцип е най-изгодно да се обмени. Ние сме взели малко дирхами от тук , но се чудя дали да взема долари и там да обменя , че нещо тука дирхама взе да скача.

Да във всички молове, във никакъв случай от хотела там курса е ужасен Simple Smile Взимай долари и обменяй по моловете, така ще ти е най-изгодно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт