Дубай 6

• 83 824
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Питах и в темата за круизи, да питам и тук.. Някой знае ли в Аbu Dhabi на кое пристанище спират корабите и колко е разстоянието от там до Ferrari world?
спират на Мина порт/или Зайед порт по-официално/, което е точно на другия край на града. Оттам обаче има пряк път през Saadiyat island и  се взима за 20 минути с кола. Колко да е, 30тина км и повече. Пуснах напосоки търсачка и направо ми излезе това http://www.worldtaximeter.com/abu-dhabi/new+mina+port/Ferrari+world само че през градската магистрала Салам стрийт, а през Саадият ще е по-бързо и малко по-евтино, и няма трафик. На страницата има карта да видиш къде минава саадиятският път Шейх Калифа.

# 271
Здравейте!
Аз и моят съпруг заминаваме за Дубай след 3 седмици и исках да ви питам дали някой е ходил в аквапарк Атлантис и знаете ли колко струва входа?

# 272
http://www.atlantisthepalm.com/ - това е сайта на атлантис. Виж цената на каквото те интересува.

# 273
Видях го сайта, но не намирам колко струва само вход.
Видях ,че сте писали за делфинариуми. Много искам да плувам с делфин. Има ли някой който знае нещо по въпроса?  Simple Smile

# 274
Здравейте. Някой купувал ли е билети за Бурж Халифа с дебитна (виза електрон) карта или трябва непременно да е кредитна? За резервация в Бурж ал Араб също - дали има правили с дебитна карта?

Няма проблем и аз платих с дебитна виза през сайта им Wink

# 275
Видях ,че сте писали за делфинариуми. Много искам да плувам с делфин. Има ли някой който знае нещо по въпроса?  Simple Smile

ти сайта дето ти даде Богиня изобщо погледна ли го?
и цени има, и за делфините пише. да не говорим колко е обсъждано това назад.
http://www.atlantisthepalm.com/marineandwaterpark/aquaventure/pricesandrules.aspx това ти  е само водният парк - различни цени.
за делфините  е пак на същия сайт, ама поразгледай малко повече.

# 276
Здравейте. Някой купувал ли е билети за Бурж Халифа с дебитна (виза електрон) карта или трябва непременно да е кредитна? За резервация в Бурж ал Араб също - дали има правили с дебитна карта?

С Виза електрон на ДСК /дебитна/ не ставаше по никакъв начин, колкото и да опитвах. Пробвах с Виза електрон на Райфайзен - дебитна и стана от раз.

# 277
Teddyto1, Yanita888     bouquet

# 278
Момичета, някой хотил ли е до Marriott Harbour Observatory? Какво представлява, интересно ли е?
Искам да посетим хотелите Burj al Arab, Burj Khalifa и Atlantis. Разбрах, че за да влезем в тях трябва да си резервираме посещение за чай през сайтовете им... Това и за Атлантис ли важи или там се заплаща само вход за аквариума? Къде е подходящо да се намира хотела ни, за да е по-близо до тези 3 забележителности? Дайте идеи...

# 279

ти сайта дето ти даде Богиня изобщо погледна ли го?
и цени има, и за делфините пише. да не говорим колко е обсъждано това назад.
http://www.atlantisthepalm.com/marineandwaterpark/aquaventure/pricesandrules.aspx това ти  е само водният парк - различни цени.
за делфините  е пак на същия сайт, ама поразгледай малко повече.

Знаеш ли дали на друго място, освен на палмата, мога да си запиша час да плувам с делфин и знаеш ли дали може съпругът ми да снима, защото пише, че не може, но съм гледала клипчета в мрежата.

# 280
Понеже самолета ни пристига в Дубай в 21.00, след настаняване в хотела какво евентуално може да се разгледа по това късно време? Моловете отворени ли са или в хотелите може ли да се резервира за такъв късен час? Круизи с лодка или шоу на фонтаните?

# 281
 ven62, какъв стандарт са контактите в Auris metro center hotel, т.е. ще ми бъде ли необходим преходник "английски" стандарт?

# 282
Здравейте, показвам ви програмата която направих за Дубай, нека тези който вече са били да си кажат мнението и да ме подсетят за нещо което съм забравила. Нямаме сафари, защото ми става лошо като пътувам, така че него го пропуснете като предложение Wink Благодаря предварително.

Програма
1 ден 29 май
Настаняване в хотела и разглеждане на мола на Емирствата

2 ден 30 май
Плаж
Разглеждане на мол Дубай, Бурж Халифа и фонтаните

3 ден 31 май
Плаж и плуване с делфини
Разглеждане на нощен Дубай и Бурж Алараб

4 ден 1 май
Абу Даби
Разхождане с лодка в Дубай

5 ден 2 май
Плаж
Джумейра и Дубай Марина

6 ден 3 май
Разходка и отлитане за България

В Абу Даби освен Джамията мажете ли да ми предложите друга забележителнос и как да стигнем до нея, дали може с такси и дали няма да е много скъпо.

# 283
  • София
Искам да ви попитам - как ви се струва тази оферта? Като гледам цените на хотела за този период, излиза според мен доста добре. Още повече, че и самолетът към мометна е бая цифра..
Тази агенция е току до офиса ми, всеки ден минавам покрай тях..
http://www.dalavera.bg/5-noshti-v-chuden-dubay-mozhe-i-abu-dabi- … v-pustinyata.html

# 284
Видя ли червените букви?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт