Дубай 6

• 83 822
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Видя ли червените букви?  Simple Smile
Да, да Simple Smile видях ги  Peace Нo като гледам нощувките директно от сайта на хотела, излизат над 400лв., а самолетът над 700 в момента (wizz).

# 286
  • Варна
Понеже самолета ни пристига в Дубай в 21.00, след настаняване в хотела какво евентуално може да се разгледа по това късно време? Моловете отворени ли са или в хотелите може ли да се резервира за такъв късен час? Круизи с лодка или шоу на фонтаните?

Самолета пристига на Летище Дубаи , а не във фойето на хотела ви Simple Smile .Слизане от самолета,граница , багаж ,митница , трансфер и настаняване , тоалет и освежаване след полета и ето ти полунощ.Какви молове и разходки от там нататък - за тях трябват поне 3-4 часа , а няма ли и да поспите за да сте дееспособни на другия ден

# 287
peterky2002, толкова ли много време ще се размотаваме на летището??? Самолета пристига в 20.30 (не в 21.00), вземаме такси до хотела, оставяме куфарите и мисля, че може да разгледаме нещо от нощен Дубай... Може да спим по-малко, все пак после се качваме на кораба и ако толкова сме изморени ще спим там... Имаме много малко дни в самия Дубай (дефакто само една корабна екскурзия има в Дубай), а толкова неща за разглеждане... Как да съчетая времето??? newsm78
Мисля да спим в Citymax al Barsha, близо е до мола Emirates, може една нощна обиколка в този район... Моловете до колко са отворени по принцип? А лодките по канала движат ли се около полунощ?

# 288
  • Варна
Летището е непридвидимо , веднъж ми бяха забутали визата в купа за предния ден и ме размотаваха 1,5 часа.За пеша разходка няма проблем ,емиратствата са без престъпност!!!Арабите са лениви и ношем е пусто.Това все пак са впечатления от преди години , ще питам сега как е.
Никога не вземаме корабни екскурзии, ненавиждаме да се движим в тълпа, екскурзоводи................. , гледай тук , пикай там , купи това , яж онова..........................бъррррррррррррррррр.

# 289
петерки, летището все още  е празно, по това време пристига само софийският полет, визи няма.... по-скоро Уиз са непредвидими, те обичат още от София да закъсняват.

пеш няма къде да се разхождате, молът вероятно ще е отворен до полунощ, хора ще има - не са лениви, що се отнася до молове....що се отнася до канала, той ви е далеч.

# 290
  • Варна
Последното светлинно шоу на МОЛ ДУБАЙ е от 23 часа , така че смятаи до полунощ си работи

# 291
 ver4eto__7, не разчитай на снимки. зависи къде ще те разпределят за плуване. Може да си пред самата оградка, където ще седи мъжа ти, може и да си на 70м. Не можеш да избираш. Аз бях с обзървър пас, който ти дава достъп до плажа вътре при делфините и пак децата ми бяха на 100м от мен.

# 292
ver4eto__7, не разчитай на снимки. зависи къде ще те разпределят за плуване. Може да си пред самата оградка, където ще седи мъжа ти, може и да си на 70м. Не можеш да избираш. Аз бях с обзървър пас, който ти дава достъп до плажа вътре при делфините и пак децата ми бяха на 100м от мен.

Еми то по - добре да избера тази услуга със снимката, поне ще имам запечатан спомен.

Искам да ви попитам - как ви се струва тази оферта? Като гледам цените на хотела за този период, излиза според мен доста добре. Още повече, че и самолетът към мометна е бая цифра..
Тази агенция е току до офиса ми, всеки ден минавам покрай тях..
http://www.dalavera.bg/5-noshti-v-chuden-dubay-mozhe-i-abu-dabi- … v-pustinyata.html

аз ще пътувам на 29 май със съпругът ми. Сами си организираме екскурзията и ми излиза 830 лв и за двамата с хотел за 5 нощувки и самолетни билети. Ще сме в този хотел, той е много близо до мола на Емирствата - Akas-Inn Hotel Apartment, може да го провериш в боокинг

# 293

Някой знае ли каква е разликата между Desert Safarhttp://www.arabiansafaridubai.com/desertsafari.html
и Evening Desert Safari  http://www.arabiansafaridubai.com/eveningsafari.html
Изглеждат ми еднакви и се чудя кое да избера

# 294
Имам сега още един въпрос за връщането... Значи слизаме от кораба най-вероятно към 10-11ч, а настаняването в хотелите е след 14.00.... Понеже незнам къде да се мотаме през това време с куфарите, та да питам по Дубай creek ако вземем лодка от пристанището дали ще ни вземат с багаж???  newsm78
Или има нещо като водни таксита по канала от пристанището до Дубай мол, там някъде ще ни е втория хотел след круиза... Така хем ще се повозим по канала, хем да стигнем до хотела ни...

# 295
винаги можеш да отидеш по-рано в хотела - повечето предлагат ранно чекиране, а и да не могат, приемат куфари на съхранение.
Дубай мол е далеч от канала, няма смисъл това упражнение.

# 296
Тити, имаш ли информация по въпроса ми по-горе, че ми е спешно - след 3 дена заминавам и съм на вълна онлайн резервации   Simple Smile

# 297
и за мен са еднакви сафаритата. И цените са им еднакви ,така че буквай едното.

# 298
и за мен са еднакви сафаритата. И цените са им еднакви ,така че буквай едното.
Мерси, точно това ще направя Hug

# 299
Тити, благодаря.. А дали мога да стигна по Dubai creek с водно такси от пристанището до този хотел Holiday Inn Express Dubai Safa Park. Гледам по картата, че почти до него стига канала (еее доста заобикаля, но на края му е хотела).. Това е най-евтиния хотел в този район, а аз искам да е близо до Бурж Халифа и Дубай мол... Вечерта като се настаним ще ходим да гледаме фонтаните и да се качим на кулата... Или да избера друг хотел, за по-лесно разглеждане на този район...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт