В момента чета ... - 27

• 48 330
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ами то и в темите за размяна няколко пъти писаха хора, които подаряват книги. Мисля, че няма отделна тема, а и както казваш ти - обикновено става в някоя от текущите теми  Hug.

# 256
Започнах

# 257
  • някъде другаде
Днес дочетох "Кръв" на Майкъл Конали. Не съм решила , коя да започна.

# 258
Започнах тази за да си оправя малко тръпчивия вкус, който ми остана от Под Купола (книгата ми хареса много, но края ми дойде тежък Peace)

Страшно много ми харесва и ми върви много леко. Отбелязвам пропуск, че до сега не съм чела нищо от автора.  Blush

# 259
След цял ден скитане по магазини е време да си седна с книга в ръка и сокче ( банан) , сутринта си прочетох "Ще бъдеш ли тук?" - Гийом Мюсо . Нели , бях обещала да си кажа мнението за книгата , ами отново ми хареса и тази книга , много са различни като цяло книгите му , въпреки че да си кажа тази му книга е малко по слаба от другите две , които четох поне за мен де .Някак си тези силни чувства , които уж трябваше да струят не ги видях . Но самата тема на книгата е много интересна , на всеки му се удавало случай да се запита" Ако мога да върна времето назад какво бих искала да променя" , поне аз много пъти съм си го задавала .
И още нещо
Скрит текст:
Мисля , че много добре е поставен въпроса , ако трябва да избираш между любимия човек и собственото ти дете - кой би избрал? Не съм майка , но все си мисля , че живота и това да имам дете не бих променила , както направи и главния герой. Хубава е тематиката , поне за мен ми беше супер интересна .

Сега отивам да мисля какво да чета  newsm78

# 260
  • на североизток от Рая
 Благодаря за мнението, Нара!
 За интересното, интересна е тематиката. Но някак не можах да `вляза` в книгата, вървях някъде наоколо. Иначе започна силно, предвкусвах нещо грабващо, затрогващо, но после дори усетих как ще се развият нещата и не ми беше интересно.

# 261
Както казах на моменти и аз някак си не можах прекалено да се задълбоча , Нели , но въпреки това ми хареса, много различен е сюжета от повечето книги , не е толкова писано качили по тази тема. Сега се сетих преди много време бях гледала един уникално добър филм със Сандра Бълок , замисъла беше много сходен с тази книга , но като не помня името му  ooooh! Само че главната героиня беше една жена , която се опитва да спаси и промени съдбата на съпруга си , ако някой се сети за името , ще съм му блАГОДАРНА МНОГО  Hug

# 262
  • София
Сещам се за филма "Докато ти спеше"  newsm78

# 263
Миж , благодаря ти че се включи по тази тема , но не е това филма . Сетих се как се казва "Предчувствие" , доколкото се сещам сходна е тематиката със книгата на Мюсо , е пак си има разлики доста , но почти еднаква тематика , който не го е гледал мисля , че ще му хареса  Peace

# 264
Nara, филма е http://www.imdb.com/title/tt0477071/?ref_=nm_flmg_act_10  Peace Много добър, наистина! Simple Smile)

Писали сме едновременно...  Hug

# 265
  • На точното място
Този филм беше супер, поне за мен, но аз си падам по паранормалното. Аз тези дни се мъча и оставям вече втора книга до 100-на страница. Уж трилъри а пък хич не ме грабват. Видях, че на таблета ми отлежава 3-та част на Милениум - ще нападам!

# 266
Почти привършвам Мюсо "Защото те обичам".
Харесва ми. Но ми е странна, направо съм на финала, а съм с усещането, че все още се въртя в увода  newsm78 за първи път се сблъскам с автора и ме е страх да не измисли някой финал-фантастика, че хич не си падам по такива  Laughing

# 267
  • Ямбол
Почти привършвам Мюсо "Защото те обичам".
Харесва ми. Но ми е странна, направо съм на финала, а съм с усещането, че все още се въртя в увода  newsm78 за първи път се сблъскам с автора и ме е страх да не измисли някой финал-фантастика, че хич не си падам по такива  Laughing
Ще ми се да те прочета и след финала. Wink

# 268
  • София
Момичета, моля препоръчайте ми нещо много увлекателно и леко за четене. За първи път чета на електронен четец и никак не ми вървят книгите... Започвам да си мисля, че е защото не ги чета на хартия.
Започнах "Любов по време на холера", стигнах до 30 % и я зарязах. Много описателно ми дойде и ми липсваха диалозите, а нямаше и нещо, което да ме "грабне".
Тази вечер оставих и "Кралят на зимата", прочетох 100 страници от 800 и все същото. Нищо не успя да ме грабне, имаше изключително много персонажи като действащи лица и ми беше трудно да следя кой кой е.
Принципно гореизброените неща не ме спират да си довърша книгата, но сега наистина имам нужда от нещо, което веднага да ме заинтригува и да ме кара да не оставя книгата до последно.

Само да кажа, че не си падам по фантастики, трилъри, ужаси; харесвам книги, които да ме накарат да се замисля над живота и дълго да ми напомнят за себе си.

Благодаря!

# 269
Ако не сте чели книгите на Хосейни, за които става въпрос в анкетата, препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт