за тези фотьойлиПодсетихте ме за преди години...Излизаме със мъжът ми и бебето на разходка след обяд и надвечер се прибираме....Вече се постъмнило. Мъжът ми ме пита...Абе жена ти ли си оставила лампата да свети в стаята?. Отговарям, че не съм и е било достатъчно светло за да не ползвам осветлението. Постреснахме се и на бегом изкачваме четирите стълби към боксониерката- тя на полуетаж беше. Опитваме се да отключим, то отключено.....Влизаме и гледаме свека и свечко се разположили като султани на дивана и чакат .....А така се бяхме уплашили тогава
Та те много настояваха да имат ключ от боксониерата и да си идват когато си искат без да ни предупреждават....Нито квартирата ни плащаха, нито сме искали някаква помощ от тях, та да имат претенции да имат ключ от квартирата. Че и заради тях трябваше да ангажирам родителите си да ги обгрижват два дена най малко и да ги водим да спят у тях. А те уж при нас идвали. ...У нас не ставаше да приспиват защото боксониерката нямаше 30 квадрата и спяхме на диванче което се разпъваше като походно легло. Сещате се за какво става въпрос, ако сте имали такова бижу.
Тогава съпругът ми им взема ключа който беше им дал. Та можеха да се обадят, че идват, а не така да ми се изпляскат без предупреждение. Не вярвам като стана свека, да правя същите дивотии

И после нали вие ще сте тези, дето ще пишете по форуми как ви пренебрегват и не ви е...ват за нищо?
Така като ви слушам, ако седнем за мода да си говорим, за музика или за изкуство, доста по-напред ще съм в матрИала със съвремените течения от доста по-млади от мен жени. Та...с мен може да се говори и не само за пердета. Примерно може и на боулинг да се ходи - бяхме наскоро със снахата и на концерти, на театри, на клуб...Обаче е важно да си имаме у в а ж е н и е т о! Щото аз в ъгъла трудно мога да бъда свряна - не ми отива на натюрела.