За свекървите, децата и още нещо...

• 60 922
  • 975
  •   1
Отговори
# 405
  • Fort Worth, TX
Аз проблем със свекървата НЯМАМ.Май ти се филмираш.Ние отдавна сме се напаснали и всяка си е казала каквото има да казва.Слава богу мъжа ми изкарва достатъчно, за да зависим от тях дали дивана ще ми е голям или малък и как ще си подредя апартамента. Mr. Green

# 406
  • София
Ако ти се засягаш смъртно от обида, проблема си е лично в теб. Жал ми е за милия ти син, жал ми е за снахата, защото ти на нея си изливаш целия яд. Бъди жива и здрава и недей да прехвърляш грешките си върху другите хора.

Сега, за последен път повтарям - обиждаш ме ти, с твоето отношене към мен, при положение, че въобще не ме познаваш. А щом толкова ти знае устата, я ми посочи в цялата тема къде изливам яд на снаха си? Май не можеш да четеш, а още по-малко да асимилираш прочетеното - твърде обидена си самата ти явно от собствената си свекърва. Ами сори, ама не си го изкарвай сега на мене. Щото мен още по-малко ме брига, ама не е необходимо и да ме обиждаш и то напълно неоснователно. Аз за снаха си само добро съм писала в тази тема, ама понеже си заслепена от собствените си проблеми, явно дори не си прочела какво съм писала. Ами прочети де, щом ще си налагаш по най-брутален начин мнението.

# 407
  • София
Аз проблем със свекървата НЯМАМ.Май ти се филмираш.Ние отдавна сме се напаснали и всяка си е казала каквото има да казва.Слава богу мъжа ми изкарва достатъчно, за да зависим от тях дали дивана ще ми е голям или малък и как ще си подредя апартамента. Mr. Green

Ами тогава що си налагаш мнението тук? Кажи го веднъж и толкова. Последвай собствените си съвети - казваш, каквото имаш да казваш и замълчаваш - а който разбрал, разбрал. Wink

# 408
  • където ми харесва
 Shocked ПФ....хахахахахахахахахах
Жена, моля ти се, накрай мъжа ти да ти изчука ламарината, защото нещо колата ти ръмжи яко...
Пишеш такива глупости, че просто не е реално.
Никъде, не съм си позволила да те обидя. Ти виждаш това, което търсиш и целеустремено обръщаш чуждите думи.  Защо мисля, че си изливаш злобата върху снаха ти ли? Ами, защото през цялата тема, ти говориш само и единствено като свекърва. Говориш обидно за снахите. А всъщност ти имаш проблем като майка със собственото си дете Rolling Eyes И това, сигурна съм, не го виждам само аз. Не знам защо реши, че имам проблем със свекърва си, при положение, че дори в темата за оплаквания от свекитата не съм се разписвала отрицателно спрямо нея. За мен е чудесна майка, баба и свекърва и слава Богу, достатъчно възпитан човек, че да не предизвиква проблеми между нас.
Но ти, ти имаш сериозен проблем. Ама много сериозен.

# 409
  • при късмета
За първи път чувам, че от тема във форум, някой може да наложи нещо на някой друг. Тук малко преигра.
Да имаше хора на твоето мнение в темата само за материалната страна на спора. За възгледите ти относно това кой на кого и с какво е длъжен си сама. Само ти обвързваш помощта с абсолютно задължение. Чета я от началото.
Да ти кажа не виждам и от какво може да се обидиш. Обидна дума или квалификация никъде не прочетох

# 410
  • Бургас
Мисля, че смисъла на тази тема отдавна се изчерпи.
Опитахме се да отворим очите на авторката, но тя си знае своето и за миг не се вгледа в думите ни.
Както авторката е сигурна, че сина й ще допусне огромна грешка с тези дивани, така и ние сме сигурни, че ако продължава в същия дух, ще скапе отношенията със сина си и снаха си. Сина може да търпи изблиците на загриженост на майка си, защото я познава, обича и й е свикнал, но това не може да се каже за снахата. Все ще й писне в един момент мама да си дава мнението за всяко нещо.

Дано след време авторката не се върне да си препрочете тази тема и да установи колко сме били прави. А иначе наистина е показателно, че един човек не застана на 100% зад Popule и да, това не е случайно.

# 411
  • София
Shocked ПФ....хахахахахахахахахах
Жена, моля ти се, накрай мъжа ти да ти изчука ламарината, защото нещо колата ти ръмжи яко...
Пишеш такива глупости, че просто не е реално.
Никъде, не съм си позволила да те обидя. Ти виждаш това, което търсиш и целеустремено обръщаш чуждите думи.  Защо мисля, че си изливаш злобата върху снаха ти ли? Ами, защото през цялата тема, ти говориш само и единствено като свекърва. Говориш обидно за снахите.

А чакай малко сега, да поанализираме. Ако говоря единствено и само като свекърва, означава, че непременно говоря обидно за снахите? Леле мале, ама ти наистина ли го каза това? Без дори да си прочела какво говоря аз за МОЯТА снаха? Ужас!
Всички мнения, които съм изказала, са в отговор на нечие друго мнение. Разговор в разговора.
А иначе, въобще не е вярно, че говоря само от позицията на свекърва - просто това е женски форум и се подразбира, че след като имам син, жените тук ще гледат на мен или от позицията на снахи, или от позицията на свекърви. Ама нали търсиш под вола теле... Stop

# 412
  • София
Дано след време авторката не се върне да си препрочете тази тема и да установи колко сме били прави. А иначе наистина е показателно, че един човек не застана на 100% зад Popule и да, това не е случайно.

Мис Джули, можеш да бъдеш преспокойна за мен. Гледай си себе си. Hug

# 413
  • където ми харесва
Ти търсиш под вола теле, защото смяташ, че някой ще гледа на теб по някакъв начин.
Всички гледат на теб като на човек, след това, очевидно като майка. А това, че ти се възприемаш по този начин, че да говориш само като свекърва...вече си е твоя работа.
Повечето жени тук си изразиха позициите на деца, а не на снахи, но ти и към тях се обърна като типична свекърва. Както и да е, аз се отказвам, с теб не може да се води диалог. Ти не възприемаш нищо, ама абсолютно нищо освен това, което сама пишеш, за правилно.
Пожелах ти много здраве назад, сега пак ти го желая, моля, не ми отговаряй повече, защото ме заболя корема да се смея на постовете ти.

# 414
  • София
Ти търсиш под вола теле, защото смяташ, че някой ще гледа на теб по някакъв начин.
Всички гледат на теб като на човек, след това, очевидно като майка. А това, че ти се възприемаш по този начин, че да говориш само като свекърва...вече си е твоя работа.
Повечето жени тук си изразиха позициите на деца, а не на снахи, но ти и към тях се обърна като типична свекърва. Както и да е, аз се отказвам, с теб не може да се води диалог. Ти не възприемаш нищо, ама абсолютно нищо освен това, което сама пишеш, за правилно.
Пожелах ти много здраве назад, сега пак ти го желая, моля, не ми отговаряй повече, защото ме заболя корема да се смея на постовете ти.

Покрай смеха не забравяй да звъннеш на свеки, за да й кажеш колко я обичаш, тя ще се зарадва.

П.С. Аз дъщеря нямам, така че не мога да гледам на жените тук като на дъщери - проблемите на майките на дъщери са от съвсем различно естество и предполагам има в този форум и теми за тъщите...но..едва ли, като се има предвид, че тук пишат доста малко мъже.  Grinning

# 415
  • където ми харесва
Последно отговарям Wink
Всеки божи ден се чувам с моята свекърва. И винаги завършвам с "Хубав ден ти желая, обичам те!"...
Ти казваш ли на снаха си, че я обичаш? Crazy

# 416
  • при късмета
Отношения родител-дете не зависят от това дали детето е момче или момиче. И аз имам син, това не означава, че проблем на някой родител на момиче не бих го разрала само по тази причина и бих гледала само от гл. на това, че имам син. Проблемите на майките на момичета са си от същото естество.
Наистина повечето писаха от гледна точка на младото семейство. И наистина не го разбра Popule

# 417
  • Fort Worth, TX
Ай стига сме и се обеснявали.Още 20 страници да изпишем пак няма да схване, че се опитва да се намесва брутално в живота на младите.Същото бих казала , ако ставаше дума и за дъщеря.
Айде със здраве и от мен.

# 418
  • София
Отношения родител-дете не зависят от това дали детето е момче или момиче. И аз имам син, това не означава, че проблем на някой родител на момиче не бих го разрала само по тази причина и бих гледала само от гл. на това, че имам син. Проблемите на майките на момичета са си от същото естество.
Наистина повечето писаха от гледна точка на младото семейство. И наистина не го разбра Popule

Май ти не разбра какво аз писах, ама нейсе.

Има огромна разлика между това да си мъжка или женска майка по отношение на семейството на синът ти или дъщеря ти. Има една поговорка - "От където е жената, от там е и родата". Помисли върху нея.

Последно отговарям Wink
Всеки божи ден се чувам с моята свекърва. И винаги завършвам с "Хубав ден ти желая, обичам те!"...
Ти казваш ли на снаха си, че я обичаш? Crazy

Ой, ой, ой, що ли се моря да пиша, като никой не ме чете? Син ми още не е женен.  hahaha

# 419
Майката е винаги Майка,няма значение момче или момиче има. А поговорката е благодарение на "добри" свекърви.Еднакво се възпитават децата,какво значение има дали е момче или момиче
Имам две момчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт