За свекървите, децата и още нещо...

• 60 893
  • 975
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
Бърди, там е работата, че не са я попитали. Тя си казва и налага мнението, и се гордее с това. Била си властна и нямало да позволи да я изтикат в ъгъла, като става дума за решения относно семейството на сина й.

# 631
  • София
Бърди, там е работата, че не са я попитали. Тя си казва и налага мнението, и се гордее с това. Била си властна и нямало да позволи да я изтикат в ъгъла, като става дума за решения относно семейството на сина й.
В нейния апартамент, който ремонтират с нейните пари и този диван е вероятен извор на разрив в крепките отношения на младите. Е, вярно, че и той е купен с нейните пари.
Дамата плаща и ще дърпа уши, а ние само сили сме и дали Laughing

Обаче, ние чуваме едностранно, интересно би било да чуем и другата страна.
Все повече си мисля, че тази тема не е абсолютната реалност и дамата само търси поле за изява на неизказаните си вълнения.

# 632
  • София

ooooh! След този пост, направо ще спра да пиша, то бива бива, ама тука наистина никой не чете. Свободни съчинения си правите, продължавайте, ама без мен. ПиснА ми.
Хайде със здраве!

# 633
  • София

ooooh! След този пост, направо ще спра да пиша, то бива бива, ама тука наистина никой не чете.
Хайде със здраве!

Питана е, то от там е драмата, ако трябва да сме честни.

Със здраве Laughing

# 634

ooooh! След този пост, направо ще спра да пиша, то бива бива, ама тука наистина никой не чете. Свободни съчинения си правите, продължавайте, ама без мен. ПиснА ми.
Хайде със здраве!
Четем ,четем ... Laughing

"Ами там е работата, че всъщност техният дом технически е мой дом...Не щат да си купят или вземат под наем свой...та такива ми ти работи. Май заслужавам малко повече от повече уважение. Иначе ако искат да са еманципирани, вратата е отворена - домове за купуване и наемане много...Има един много важен урок, който всеки човек трябва да усвои - няма безплатен обяд на този свят. Wink Цената винаги се плаща под една или друга форма. И ако нещеш да я платиш, ще те изритат от заведението. "
В случая, семейството на синът ми няма да се бърка за наем, няма да плаща кредити, а ще живее в центъра на София. Обаче пък от своя страна, ще има една свекърва, дето вечно ще им казва какво не е наред с нещата.
Колкото до името на внучето, готова съм да платя цената, ако им е толкова свидно да го наименоват на мен от уважение. Обаче ако и "цената" не помогне, нека да си го наименоват на когото си щат. Коя съм аз, че да им се меся?

Ама много бързо забравяш какви си ги натворила .
Със здраве и наздраве . Sunglasses

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 22:30 от ol

# 635
Ако са я питали и си е каза мнението, няма лошо; не си го е наложила, те са си направили избора.

Мои приятели си продадоха къщата и си купиха нова, по-голяма, но дневната е малко по-малка и с друго разположение, има и врата освен към коридора и към кухнята и към верандата. Имат нов ъглов диван и е непрактичен - голям за дневната и трите врати, въпреки че ако изнесат от там един шкаф и едно бюро ще е ок. Приятелката ми се ядосва, че дивана е почти нов, неупотребен и не може да му вземе добри пари, ако го продаде. Мъжът и казва да не се ядосва и че мебелите си вървят с къщата.

Пожелавам на сина и снахата, след няколко години да се нанесат в собствено жилище, по-голямо с настоящите дивани и да им паснат идеално на хола.  Simple Smile

# 636
  • Tам през Атлантическия океан
 Wink пак съм тук .

Ей затова сами  Mr. Green никой не ни се меси , копче не може да ми/ни  каже.
Чисти сметки добри отношения.  Flutter

п.п. оп ,  споделям поста болднатото на ol   Peace

# 637
  • София

"Ами там е работата, че всъщност техният дом технически е мой дом...Не щат да си купят или вземат под наем свой...та такива ми ти работи. Май заслужавам малко повече от повече уважение. Иначе ако искат да са еманципирани, вратата е отворена - домове за купуване и наемане много...Има един много важен урок, който всеки човек трябва да усвои - няма безплатен обяд на този свят. Wink Цената винаги се плаща под една или друга форма. И ако нещеш да я платиш, ще те изритат от заведението. "
В случая, семейството на синът ми няма да се бърка за наем, няма да плаща кредити, а ще живее в центъра на София. Обаче пък от своя страна, ще има една свекърва, дето вечно ще им казва какво не е наред с нещата.
Колкото до името на внучето, готова съм да платя цената, ако им е толкова свидно да го наименоват на мен от уважение. Обаче ако и "цената" не помогне, нека да си го наименоват на когото си щат. Коя съм аз, че да им се меся?

То че четете, четете. Ама не разбирате какво четете.  Wink
Лека вечер.

# 638
  • София
Лека! Mr. Green

Как може да не вдяваме! Това е от ОБИЧ, капиш?! Joy hahaha

# 639
Popule,
Снахата ми се види хитруша, прави се ,че е съгласна с теб, за да ти се хареса. (то и аз дето изброи толкоз имоти щех да се слагам, нема се излагам за едни дивани, я ). Та , да изпробваш любовта, купуваш втора ръка диван, от онези дето беха в Направи си сам Wink. Занасяш до вратата и дебнеш за фалшиви лицеви движения у снаата. После , лично тя да ги принесе  там дето им е мястото. И това не е всичко: очертаваш ясни граници кой  къде ще стои по дивана. Секс по сакралната мебелировка-абсурд и за това ще следиш или изнасяш не само дивана ,ами и плочките в банята.
За да си сигурна в искрените чувста  на момичето към детиту се нанасяш при тех, за да си сигурна, че прекрасният нема да си чука главата после. И да го предпазиш естествено от настинка , грип, и други болежки и безумни нечовешки грешки!

# 640
  • Tам през Атлантическия океан
Очертава се скоро да има тема за снахите   Mr. Green сега темата  - С какво ви дразнят свекървите?- 30 тема ! набира километраж завиден  Whistling

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 01:13 от Desss

# 641
Ми ще има, то вие как се не разбрахте! Като те посъветва свекървата какъв кош да си купиш, отиваш и взимаш не един ,а два,за да се докажеш и пред сина! Иначе апартамент или къща през крив макарон.
Аз , като бъдеща свекърва и тъща съм посъветвала и двете ми на-прекрасни сред прекрасните и не дотам прекрасни, че гледам внуци само кръстени на мен. Своеволия не приемам или налагам вето като авторката на темата, ще видят вилата на село ,ама ...друг път!

# 642
[/b]

То че четете, четете. Ама не разбирате какво четете.  Wink
Лека вечер.

Такива с избирателна амнезия, като теб,ги надушвам и през монитора вече.
Ама,знаеш ли,горе главата сега . Ти пък,няма да падаш по гръб я...Кво от това ,че тук 99.9 % не разбираме ...важното е снахата да те разбира. А щом си я одобрила,това е сигурно .

# 643
  • София
Хаха, авторката си пише в прав текст, па ние не разбираме. Явно сме малоумни.  Rolling Eyes

Цената, която смяташ, че младите трябва да плащат заради апартамента ти в центъра на София и тъпия диван, за мен е непосилна. И как изобщо смееш да говориш за майчини чувства, не ти ли е неудобно.

Аз бих пожелала на младото семейство да се нанесе скоро в собствен дом и да се сдобият с момиченце, което снахичката да кръсти дословно на майка си.  Grinning

# 644

Аз бих пожелала на младото семейство да се нанесе скоро в собствен дом и да се сдобият с момиченце, което снахичката да кръсти дословно на майка си.  Grinning

Тонка, това направо прозвуча като клетва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт