За свекървите, децата и още нещо...

• 60 661
  • 975
  •   1
Отговори
# 825
  • където ми харесва
Досега само попрочитах темата, но това

Цитат
Но аз поне ще опитам да им спася брака.

е репликата на годината.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бъркаш се, репликата на годината е друга Wink
Цитат
Каквото ще да правят, тяхна си работа, но да не се развеждат, защото децата имат нужда от баща и майка.

Popule, твоите внуци, преди да са такива, първо са деца на децата ти. И в този ред на мисли, не си ти човекът, който ще решава как да живеят те, ами техните родители. Ако имат непреодолими проблеми, ако ще и на челна стойка да си, пак няма да спасиш абсолютно нищо. В опитите си за вмешателство в техния живот, по-вероятно е точно ти да доведеш до евентуален развод.
Замисли се малко, за твое съжаление, свекърите и тъстовете не са хората, които могат да спасят брака на младите.

# 826
  • София
Те още не са се оженили, вие тръгнАхте да ме бъзгате, че ще се развеждат. Браво бе! #Cussing out
Аз пък познавам доста млади, които като се съберат да живеят заедно и бързо се разделят.
Просто тогава  се опознават истински, колкото и да са ходили преди това.
Случаи всякакви.

# 827
  • София
Те още не са се оженили, вие тръгнАхте да ме бъзгате, че ще се развеждат. Браво бе! #Cussing out
Аз пък познавам доста млади, които като се съберат да живеят заедно и бързо се разделят.
Просто тогава  се опознават истински, колкото и да са ходили преди това.
Случаи всякакви.

Естествено. Затова е хубаво да се поизчака с децата, да се опознаят, да поживеят заедно. Синът ми и снахата са разумни и точно така смятат да постъпят. Ако няма деца и не им вървят нещата заедно, лесно могат да се разделят и аз нямам намерение да се меся. НО, ако са взели отговорното решение да имат деца, тогава вече и аз ставам фактор - децата ще са и мои внуци, както и на сватовете. Тогава вече и ние имаме някаква дума в "цялата работа". Wink

# 828
Щастлива съм, че не си ми свекърва  ooooh!

# 829
Щастлива съм, че не си ми свекърва  ooooh!

И аз си давам сметка колко много съм случила на свекърва всъщност.  Laughing

# 830
  • София
Щастлива съм, че не си ми свекърва  ooooh!

И аз си давам сметка колко много съм случила на свекърва всъщност.  Laughing

Щастливи сте, защото не сте се заразвеждали. Но ако тръгнете да се развеждате с деца на ръце, смятам че друга песен ще запеете....Не пожелавам никому да се развежда. Защо въобще за разводи се насочи темата?

# 831
  • където ми харесва

Щастливи сте, защото не сте се заразвеждали. Но ако тръгнете да се развеждате с деца на ръце, смятам че друга песен ще запеете....Не пожелавам никому да се развежда. Защо въобще за разводи се насочи темата?
Ами, ти я насочи.
Аз съм се развеждала. С дете на ръце. И при все, че ситуацията ми беше изключително гадно, и майка ми и бившата ми свекърва подкрепиха решението ми да си тръгна. Прави си изводите.

# 832
  • София

Ами, ти я насочи.
Аз съм се развеждала. С дете на ръце. И при все, че ситуацията ми беше изключително гадно, и майка ми и бившата ми свекърва подкрепиха решението ми да си тръгна. Прави си изводите.

А ти що смяташ, че си цвета на света и всички от твоя пример трябва да се учат? Хайде позволи и на другите хора да си имат глави на раменете и да постъпват така, както намерят за добре. Stop

# 833
  • където ми харесва
Аз говоря за себе си, понеже според теб ние, списващите тук, не сме се развеждали.
Ми, доста от нас са, ама ти не даваш някой да изкаже мнение, което не ти отърва на теб.

# 834
Ако беше майка на момичето, а не майка на "родителя за уикендите" ми се струва, че нямаше да разсъждаваш така. Щом се е стигнало изобщо до приказки за развод при големи, разумни, както ти казваш хора, за каква намеса може да става въпрос?! Цялата работа май идва не от това, че ще си баба и фактор в тези отношения, а от това, че сакън да не останат внуците при "чуждите".  Wink

# 835
  • София
Добре де, има случаи, при които разводът е най-разумното решение за 1 семейство. Освен това, ако се колебая дали да се развеждам и мъжът ми допусне външна намеса, без значение дали от тъща или от свекърва, това ще ме обърне още повече срещу него.

# 836
  • при късмета
НО, ако са взели отговорното решение да имат деца, тогава вече и аз ставам фактор - децата ще са и мои внуци, както и на сватовете. Тогава вече и ние имаме някаква дума в "цялата работа". Wink

hahaha реплики на годината, колкото искаш.
Popule, дано никога не ти се налага да разбереш колко грешиш. Не си фактор в такава ситуация за никого, това е само в главата ти

# 837
  • София
НО, ако са взели отговорното решение да имат деца, тогава вече и аз ставам фактор - децата ще са и мои внуци, както и на сватовете. Тогава вече и ние имаме някаква дума в "цялата работа". Wink

hahaha реплики на годината, колкото искаш.
Popule, дано никога не ти се налага да разбереш колко грешиш. Не си фактор в такава ситуация за никого, това е само в главата ти
Зависи от хората. При мен би била фактор, но фактор в посока "развод", ако мъжът ми позволи вмешателство.

# 838
  • София
А, то пък историята не е виждала дела за попечителство заведени от баби и дядовци.
Преди 10-тина години една моя позната преживя същото. Мъжът и я заряза с бебе на ръце и тръгна да прави ново семейство, обаче свекъра прецени, че бебето, което беше виждал 3 пъти е негово по закон! Смях, смях, ама си се влачи жената по дела.....

Popule според мен визира, че и те по някакъв начин ще бъдат страна в раздялата. То, дори и да не го искаш, понякога си въвлечен насила.

# 839
Ама разбира се, защото внуците са НЕЙНИ, не разбрахте ли?!

Общи условия

Активация на акаунт