Пролет, птички пеят- ЯНУАРЧЕТАта гукат и се смеят! Тема 22

• 38 314
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Каката ми категорично отказа да спи на обяд и ми идва да се гръмна. Преди поне за час ми почиваше мозъка, а сега..
Някакви идеи как да я "накарам"  да спи? Пробвах с приказки, песни, лягах с нея уж да спим двете, пък само аз заспивам, а тя използва "промоцията" да вършее из къщата  Joy И с караници не става и с нищо  Tired.. Съвет от по-опитните?

Колко голяма е тази кака - нямаш лентичка - че да сме адекватни в коментарите newsm78 Моята отдавна почти не спи денем като е у дома. Цаката й е яко разходки и игри навън и след това ми е заспивала буквално на масата или на гърнето  Mr. Green

milensky1980
, съболезнования  Flowers Rose

Чудна срещичка изкарахме - добре посетена и достатъчно дълга, за да се понабърборим  Mr. Green Снимки във форума едва ли ще се качат, това вече го бистрихме надълго и нашироко покрай бременните срещи. По-скоро във Фб групата  Peace Следващата седмица ще изберем ден на новата среща в Борисовата - според прогнизата за времето и желанията. Мисля, че през седмица е добър вариант  Peace

Варненски мами, кураж! София не е по-малка и някои мами са доста далеч една от друга също. Струва си усилието  Peace

# 256
Не е човешко да се разпиша на 18стр.... Ама при нас много слънчево и някои дни сме само навън... Онзи ден бяхме на суши(домашно) в двора на Сианка-Сладуранка еми цял ден изкарахме 3 бебета и една мама бременна с близнаци Grinning
Момичета, гледам се чудите на 7кг бебе .... Глади беше 7.400 преди 1 седмица... вече купувам дрехи 6-9 и от 10-ина дни сме на памперс 4.
Софиянки, браво ви за срещата :*
Ще се върна да чета и ако мога да се включа по темите :*

# 257
Зелено човече, на 2 годинки е. Лентички не мога да сложа, защото влизам от телефона и не знам как да се справя  Laughing

# 258
Пак ви изтървах, хем не пишете много!
Но пък от разходки не ни остава време! Simple Smile

Чудесно е че сте се видяли в Борисовата. Следващия път искам и аз, ама хич не ми секачва бебе в градски транспорт и то с количка. А пък и единствения вариант ми е автобус 204, който е ужасен.
Нашия Алекс май ще му никнат зъби. В чудо сме се видяли снощи с баща му да го гушкаме и успокояваме. Започна с мрънкане и прерастна в неистов рев. И накрая прахосмукачката свърши работа. Дребния заспа и си спа цяла нощ, с едно ставане за манджа. Simple Smile Хубаво, ама нашите мили съседи бяха решили да купонясват, та до малките часове слушах най-новите хитове на Планета ooooh! Бях на крачка да звъня на полиция, но явно някой по-нетърпелив съсед ги е смъмрил преди нас и те намалиха музиката, та стана по поносимо.
Като алтернатива на срещата в Борисовата, на която не може да отидем всички мами, аз предлагам да си организираме такава в Южния парк. Всички са поканени! Grinning

Хубава събота на всички!

# 259
Подкрепям за Южния! Иначе срещата в Борисова беше мн приятна, радвам се, че запознах с толкова мами и бебоци! Simple Smile и мъфините на Зеленото човече са супер! ама ми е далече ... пък и ние от юг можем да направим мъфини, я Wink

# 260
Привет,ния

Може би и на мен ще ми е по-лесно до Южнвия парк да стигна, но вие толкова похвалихте мъфините на Зелекото,че трябва пак да донесе!
Пак ще пиша!
Хубав ден!
Мойто гардже ми смуче рамото, зъби!?

# 261
Мъфините на Зеленото човече с нещо зелено ли са вътре, че са толкова прехвалени? Искам и аз Simple Smile

# 262
Сестра приспива брат си Joy:
http://prikachi.com/images/561/7229561S.jpg

Елл 83, ето го комплектчето:
http://prikachi.com/images/599/7229599n.jpg  - пелената

http://prikachi.com/images/604/7229604K.jpg  - възглавничката и подложката.

Днес е много мрачно тука из Ямбола,аз съм сама с децата,мама тъкмо дойде,ММ  е в командировка,пък нещо не ми се излиза Rolling Eyes

Хубав ден на всички!

# 263
Здравейте,
Аз се връщам от лекции- приложна психология, всичко си знам. Пак ще има курсовапо книга, ама смятам да я почвам скоро:-)

За срещата- много ме е яд, че не останах повечко. Така че спретвайте се за нова. После ходих на представяне на козметика, лицето ми е уникално избистрено( ама супер скъпа козметика, и да ги имам парите не бих я взела).

Ронкис, следващия път да дойдеш. А за море ние правим следното- слагаме всички стотинки в 3л бутилка и като наближи времето ги обръщаме в хартиени и така плсщаме. Това от лято до лято. Сега имаме 370лв на стотикни и платих море от 450лв през групова оферта. Та додаването е поносимо.

Амира, сега като стане лято, ще се виждате по често, примерно в морската.  Hug

Анели, връщам  Hug

Миленски, саболезнования. Чакаме те следващия път

Мъфените на Зрленкото са един път. Следващият път ( егати колко го повтарям Simple Smile ) и другите ще донесем по нещо.

Аз тези дни прибирах зимни дрехи, сега останаха само моите. Та утре пропускам лекциите и това ще правя.
Мисля и летния вариант на количката да слагам, ама Илиян ще го овързвам с колани.

Хайде  Hug

# 264
Е ние все паксе поразходихме,макарда е доста мрачно,но малчо си  побудува и разглежда в парка,много обича да му сваля сенника и да си гледа.
Днес е доста пусто тук за разлика от фейсбук.

# 265
Елг,как го правиш номера със стотинките.Значи има хора и хора.Аз съм смятала ако заделям за една година по 50лв на месец най-много 600 да съберем,което е невъзможно(не мога да обясня защо),тъй като всичко се изхарчва-тийнейджър,ученичка 2-ри клас и вече бебе,а и тея сметки край нямаха.Варианта е на ММ да му увеличат двойно заплатата,тогава може и да стане . smile3532

# 266
Елг, не е ли малък за летния кош?!?
Питам защото и аз се чудя. От около седмица Йони не седи будна в количката. Все иска да е на ръце и да зяпа наоколо... Вчера си правих експеримент - сложих летния кош и я сложих вътре за малко - е няма такава радост, милата ми чак с глас се смееше че вижда друго освен сенника и Мунчо (плюшения маймунчо закачен на сенника)  Peace

Всяка година прибирайки се от морето се каня да го направя тоя номер със стотинките и все се отнасям и забравям  Confused Но така наистина много се улесняват нещата  Hug

Мама Тодорова браво ви за разходката. При нас тук е голям студ и такъв вятър има, че яко дрънчат джамовете днес, макар че добре са укрепени  Peace

Йоана от няколко дена разбра че може да пищи и познайте - по цял ден само викове се чуват у дома  Crazy hahaha
Отделно се опитва да се обръща от гръб по корем, стига до 1 положение и аха да се обърне, но се връща в изходно положение. Ядосва се че не може и се кара яко с глас  hahaha
Научи се с устата да прави "бруууууу", този звук който като ги храниш и те оплюват с манджата/пюрето  hahaha
Скучно няма при нас  hahaha

# 267
 Здравейте маминки,  bouquet

радвам се,че срещата в Борисовата е била такъв успех  Simple Smile
Много искам и аз да дойда...тука у квартало ми е уеко скука,но трябва да бистря транспорта. Количката няма как да влезе във всеки градски автобус и ми трябва помощ при качването,а съвестните граждани са малко. Като се сетя,че докато бях бременна веднъж никои не ми отстъпи място...тц тц тц.

Иначе момичета що се отнася до летния кош и аз съм решила скоро време да влезе в употреба. Така и така най-ниската му позиция е както на кошницата за кола, та в него или в нея все тая. И на малкия смятам,че ще му е интересно и няма да ревунчи докато е буден. Само малко това тъпо време да се поуспокои,че то слънце -хубаво,но вятърът си брули.

milensky  мойте съболезнования за баба ти  Hug

Ние днес,макар хубавото време си останахме в нас-реших да си отспя с малкия и сега сигурно цяла нощ ще съм кото някой кукумицин  Laughing

# 268
Момичета...Не мога да се включа по темите. Ситуацията в нашето семейство е меко казано неприятна. Наложи се снощи късно каката да постъпи в болница - повърна около 10 пъти и беше силно обезводнена. Температурата стигна до 39 градуса. Ходих да се моля на 2 места да и закачат банка - на едните им свършило работното време, другите ме изпратиха директно към Инфекциозна.Първоначално отказах хоспитализация, но към вечерта съсътоянието ѝ се влоши и се наложи да постъпят с ММ. Аз съм с бебето у дома. Няма такава гадост - да си оставиш детето. Знам, че не е сама, знам че е с баща си, знам че бебето има нужда от мен...Но! Говорим по телефона и тя плаче "Мамо, ела! Искам мама да дойде и да ме гушне!". Тя там плаче, аз тук! Сега се надявам Дребосъчето да не го лепне.
Стиснете ни по едни палци!

# 269
Момичета...Не мога да се включа по темите. Ситуацията в нашето семейство е меко казано неприятна. Наложи се снощи късно каката да постъпи в болница - повърна около 10 пъти и беше силно обезводнена. Температурата стигна до 39 градуса. Ходих да се моля на 2 места да и закачат банка - на едните им свърш ило работното време, другите ме изпратиха директно към Инфекциозна.Първоначално отказах хоспитализация, но към вечерта съсътоянието ѝ се влоши и се наложи да постъпят с ММ. Аз съм с бебето у дома. Няма такава гадост - да си оставиш детето. Знам, че не е сама, знам че е с баща си, знам че бебето има нужда от мен...Но! Говорим по телефона и тя плаче "Мамо, ела! Искам мама да дойде и да ме гушне!". Тя там плаче, аз тук! Сега се надявам Дребосъчето да не го лепне.
Стиснете ни по едни палци!
Ох,това е ужасно. Надявам се по най-бързия възможен начин детенцето ти да се възстанови и да се прибере вкъщи при теб. Друго си е с мама,но стискам палци и чакаме добра информация.  Hug Hug Hug
Бъди силна   Hug

Общи условия

Активация на акаунт