SportsDirect-62

• 69 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тези даже са с етикет Must Go, значи със сигурност няма да заредят. Но пък има много други - все   ще си харесаш нещо  Simple Smile

Това не е вярно . Peace

Поръчвам едни маратонки Must Go от есента .Намалени на 80 % . Пускат ги от време на време до ден днешен . Вчера имаше три № от тях .Peace

# 586

Бях поръчала от мъжките за големия ми син № 10, който би трябвало да отговаря на 44, на самите обувки пишеше 44,5, но синът ми твърдеше, че са му по големи с около номер а не само половинка и се наложи да ги продаде. Вторите са "Пре ордер" ще бъдат налични след 30 юни доколкото виждам.

Здравейте,
харесах си тази тениска

http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-glitter-logo-t-shirt-ladi … ?colcode=69250890
 но се чудя за размер.

Как са като размери тениските на марката?

Според мен си отговарят точно по таблиците от първа страница.  На мен много ми допадат техните дрехи - от хубави и трайни материи са. Чехлите, които си взех обаче са пълен боклук - разлепиха се за няма и толкова.

# 587
  • Русе
Тези даже са с етикет Must Go, значи със сигурност няма да заредят. Но пък има много други - все   ще си харесаш нещо  Simple Smile

Това не е вярно . Peace

Поръчвам едни маратонки Must Go от есента .Намалени на 80 % . Пускат ги от време на време до ден днешен . Вчера имаше три № от тях .Peace
Значи си луда късметлийка Simple Smile Аз дебна едни гуменки на малкия от миналото лято - е няма и няма. Затова съм останала с такова впечатление.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 14:32 от el_hatibova

# 588
Не е вярно,често допълват номера,трябва да се следи.

И аз потвърждавам, че попълват. Една грейка беше изчерпана и след 2 седмици се появиха нови количества със същия размер, който исках и даже цената беше намалена с 5 евро.  Peace

# 589
Да ви снеса най-прясното инфо- заради големия обем пратки, които са засипали DHL, очаквайте доставка до края на седмицата, а не както обикновено от днес за утре.

# 590
Здравейте,
Някой може ли да ми каже на какъв принцип вдигат доставката, защото в момента ми искат 24.16лири, а последния път като поръчвах беше 6 лири и то за почти същия брой артикули.

# 591
Здравейте,
Някой може ли да ми каже на какъв принцип вдигат доставката, защото в момента ми искат 24.16лири, а последния път като поръчвах беше 6 лири и то за почти същия брой артикули.

На такъв, че от 1 месец доставката е вдигната.

# 592
И на мен ми искат 24,16
Тези май само си сменят тарифите.

# 593
Да и аз съм раздвоена и не знам как да поръчам дали с превозвач или до адрес,незнам как ще излезе по-евтино.Ако някой може нека ми помогне моля!!!

# 594
Да и аз съм раздвоена и не знам как да поръчам дали с превозвач или до адрес,незнам как ще излезе по-евтино.Ако някой може нека ми помогне моля!!!
Ми сметни си Simple Smile Никой не ти знае нито артикулите, нито нищо Simple Smile

# 595
не знам колко кг ще излезе поръчката затова не мога да я сметна

# 596
Ами ти ако не можеш... освен да хвърляш боб Simple Smile Simple Smile

Сериозно - толкова ли не можеш да прецениш колко тежи 1 чифт обувки или 1 тениска? Взимаш една везна и теглиш каквото имаш вкъщи и горе-долу смяташ.

# 597
  • Русе
Направи си приблизителна калкулация. Едни обувки като за нас тежат между килограм - килограм и половина. Те може и по-малко да тежат, ама транспортната фирма ще ти закръгли цифрата. Детските са по-леки. И дрехите не са толкова тежки. Дори и да не ти е точна сметката, няма да е кой знае колко голямо разминаването с реалните килограми след това.

# 598

Е, горе долу ...
Зависи и какви са нещата..
Дамски и мъжки обувки си тежат. Мъжките дрехи са си също тежки (освен ако не са летни тениски и шорти).
Детските пролетно.летни дрехи (тениски, шорти, роклички и т.н. са горе долу между 100/200гр ) .

# 599
  • София

Никой не може да гадае какво имаш в поръчката . Crazy
Слагай грубо по 2 лв. на артикул /обувки / . Grinning
Дамските маратонки са до 1 кг . , мъжки маратонки - 1-1.200 кг. ,детски от 0.400 - 0.700 кг .

Общи условия

Активация на акаунт