Кюретаж и забременяване след това - тема 51

• 36 797
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Феичке,сърахотен е  Heart Eyes

Елена,аз пак да спомена за изследванията,може да добавиш хламидии,уреаплазма и микоплазма.Големи поразии правят

# 16
момичета, успех на всички с начинанията. Подсещам да ме преместите в горния списък, или пък ме махнете изобщо, нямам претенции Simple Smile

# 17
  • В градината...
Феичке, прекрасен е  Heart Eyes Heart Eyes

Кандидат мамата, която пита за годините в другата тема - аз съм на 40 и тепърва мисля да забременявам, ако може поне 2 пъти и то успешно  Mr. Green /днес бях за микробиология при един док и той ме нарече "момиченце"  Blush/.

# 18
Здравейте момичета,

Поправих данните на nikitto, но малко ги скалъпих оттук оттам по четени стари мнения. Ники, можеш ли да дадеш точна информация, ако нещо съм се объркала. И извинявай, не е било нарочно. Освен това сега се усетих, че мога да сменя тези снежно-зимни снимки с по-пролетно тематични Simple Smile. Макар че при мен утре ще вали сняг, за пореден път тази зима.
Момичета, извинявам се ако има и други пропуски в темата. Тези дни ми е супер лошо, едвам се влача, а и на всичкото отгоре бях в командировка. Това са бели кахъри и дай Боже всекиму, но ми простете ако нещо съм недогледала ...

# 19
  • София
Еленна - много хубава е темата  Hug Дано бързо отминат неразположенията и да се радваш на хубава и безпроблемна бременност  Hug
Перу - успешен ЗЕТ с две чертички, след това лека до термин  Hug
Astined честити сини гащури  Simple Smile
mama irina - отпускай душата, всичко ще бъде наред - само положителни мисли, честити розови гащи  Hug
Flower Fairy  голям сладур е малкия, наслаждавай се на всеки един момент с него  Hug
TIAta - успешен месец с две чертички  Praynig

За всички останали момичета, които изпускам   bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник - нека Благата вест споходи всички  Heart Eyes

# 20
Елена, супер си се справила! Дано няма повече записали се!   bouquet

# 21
Здравейте, отдавна не съм писала, но бяхме малко на почивка. Дойде ми добре след всичко. Сега с нови сили ще продължим.
Еленна - Благодаря, за старанието и новата темичка, много е хубава.
Много съжалявам за новозаписалите се момичета. Дано от тук нататък да няма повече записали се.
Надявам се новата темичка да ни донесе само положителни новини  Simple Smile   bouquet

# 22
Благодаря за темичката, Елена   bouquet
Нека я напълним само с хубави новини, и без нови попълнения  Hug

# 23
  • Навсякъде и Никъде
 Hug

# 24
  • Варна
Новата тема е стартирала с чудесна първа страница, пълна само с хубави новини. Дано такава да си остане!

При мен няма ново. Лекувам се и чакам втори МЦ, който се бави.

# 25
На днешния ден преди точно 1 година преживях кюртажа след диагноза - мисед. Помня още, колко черен ми беше деня...Но сега вече в коремчето ритка бебок, и вярвам, че всичко ще е наред. Hug Мили момичета, вярвайте, че ще се случи и вашето чудо, и просто това са камъчетата по пътя към щастието, които е трябвало да прескочим.  Hug

# 26
Звездичке   Hug Лека бременност ти желая, дано всичко е наред  Hug  bouquet

# 27
  • Варна
На днешния ден преди точно 1 година преживях кюртажа след диагноза - мисед. Помня още, колко черен ми беше деня...Но сега вече в коремчето ритка бебок, и вярвам, че всичко ще е наред. Hug Мили момичета, вярвайте, че ще се случи и вашето чудо, и просто това са камъчетата по пътя към щастието, които е трябвало да прескочим.  Hug

Все едно аз съм го писала!  Hug Въпреки черния ден тогава(при мен беше 21.03) сега като се усеща как рита и забравяш всичко лошо и си казваш, че ако не си минал през всичко сега нямаше да имаш малкото съкровище! Вярвайте наистина и колкото и да е трудно сега знайте, че тепърва предстои най-прекрасното и си заслужава са се изтърпи всичко за чувството да бъдеш събуден с някой ритник!

# 28
  • София

Желая ти много лека и щастлива бременност и едно здраво и щастливо бебе. В коя седмица си? Аз моя бебок скоро взех да го усещам. Доста вяло ме побутва, май няма да става футболист Simple Smile

# 29
Хей, Звездичка,  толкова хубаво, вярвам че всички ще сме така в крайна сметка, всичко е добре, когато завършва добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт