Направи си сам от нищо нещо – 4

• 257 384
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
в междублокови пространства да се садят домати не е редно някак,няма как да се опазят...човек трябва в пъдар да се превърне

И аз така мисля... + това - цветна градинка - да, но със зеленчуци на мен би ми дошло прекалено в повече, ако някой го направи в нашата кооперация.... но при нас си поддържаме зеленото пространство хубаво  Peace

# 136
Естел Бързоход Аз съм наясно, че не всеки (даже 80% от хората) гледа с добро око на това, но всеки има право да изкаже мнението и и да се оплаче от мен на съответните органи.Само , че твоето изказване беше меко казано "селско" , аз си нямам село, за това не мога да "одя в някое село" да садя + това в съседните блокове има още 2-ма "луди" като мен Simple Smile и аз мисля, че това е много хубаво, какво значение има дали ще си садя цветя или домати , или и двете, така или иначе с домати дори, ще е по-красиво , от колкото обрасло в бурени по 1.60 метра.
Другото , което е , не няма деца там, поне в нашият блок няма, в съседните има тук-таме по някое детенце, но те само минават от там понякога, така че това няма да е проблем. Просто попитах за съвет, а не оценка дали е правилно или не Wink

# 137
  • на брега на морето
Киса, одеве минах покрай такива лехички като твоята, та се загледах в оградките. Бяха високи към 50 см, от тънка метална мрежа, закрепена върху тънки метални пръти. Добре изглеждаха за мое учудване (аз съм почитател на дървените огради). Куче може би биха спрели, но мачароци- не.

# 138
Благодаря ти Котьо Тръмп , спирам да спамя темата вече с моята ограда, вече като я направя, ще снимам и ще ви покажа Simple Smile Хайде хубав ден/ вечер на всички Simple Smile))

# 139
kishaa, не се сърди за това, че някои ти изказваме мнението си за въпросните зеленчуци, защото със сигурност има не малък шанс и съседите ти да се издразнят по обясними причини и да не си хвърляш паричките и усилията на вятъра... Иначе лично аз винаги много съм се радвала на градинки с цветя и прочие, които има  при някои блокове  bouquet Ако не е много малко като цяло пространството , можете да се хванете с някоя друга дама от блока и отстрани да напрвите съм виждала с оцветени стари гуми, къщички за птици от подръчни материали, оцветени стъклени бутилки... големи красоти    Simple Smile   Успех  Peace

# 140
  • Sofia
в нашия квартал от 1-2 год.едно семейство се е заело с не леката задача да озелени и декорира площта пред блока си...и то не с малко лични средства,учудващото е,че нищо не се краде и разрушава...има много големи кашпи,декоративни арки,керамични фигурки,много цветя,дори и мини басеин,по празници правят тематични украси,които също не са никак евтини или с подръчни средства...явно,че дори и лошите имат респект от хубавото...

Хелуин https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/734377_4 … _1853265897_n.jpg
 Коледа https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/1525734_ … 8_389269575_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/15 … 3_747076313_n.jpg
14 февруари https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/19 … _1416672668_n.jpg

това е само малка част,още не са цъфнали цветята и не се е раззеленило достатъчно....ще кача и други

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 14:12 от Doli

# 141
нее.. не съм се разсърдила, просто не ми хареса "съвета" в една публикация, но нищо Simple Smile Аз не искам да правя нещо грозно, пък и около блока има огромно зелено пространство, от предната страна, от страни (където малка част от нея е моята градинка, което е точно под терасата ми) и от задната страна на блока Simple Smile , ще се постарая да е красиво, гуми, не знам от къде да си намеря, ще видим, аз сега започвам, така че ще има много неща да се доизкусуряват Simple Smile))
Браво на това семейство, ето това е , на никой не му коства да се постарае малко, за да внесе малко свежест и настроение у живущите и минаващите покрай блока Wink))) за жалост малко хора го правят Wink

# 142
  • Пловдив
Момичета, записвам се да ви следя и за да не е само гол запис, ви споделям тази идейка. Много ми допадна и смятам да опитам да направя подобно спално бельо с рисунките на сина ми. Снимката е линк.

# 143
Като видях снимката, реших че направо върху чаршафа е рисувано Grinning

# 144
  • Пловдив
Всъщност е прекопирано с перманентен маркер за текстил  Simple Smile много сладурско се е получило.

# 145
не е ли по-удачно да връчиш маркера на детето и то да рисува на чаршафа, вместо на лист и после да прекопираш като смахнат хаха Simple Smile поне аз така бих направила, иначе е много яка идея Wink   bouquet  bouquet  bouquet

# 146
не е ли по-удачно да връчиш маркера на детето и то да рисува на чаршафа, вместо на лист и после да прекопираш като смахнат хаха Simple Smile поне аз така бих направила, иначе е много яка идея Wink   bouquet  bouquet  bouquet

И аз това си помислих, но пък може да обърка нещо в рисунката  Simple Smile Иначе видях технологията не изпълнение. 120 рисунки Simple Smile

# 147
е то идеята е в това, да е детска, да е непринудена, да е неговата, неподправена Wink

# 148
  • Пловдив
Определено не бих оставила сина ми с маркер и чаршаф да твори  Joy  после със сигурност би продължил из цялата къща. Незнам, мисля че ако го изненадам с подобен подарък и използвам вече рисувани от него би се зарадвал повече.

# 149
  • Sofia
  redecoration много хубава идея,как не съм се сетила,децата ми бяха изрисували всички стени като малки,можеше да закача един чаршаф на стената и по него да творят...ще запомня идеята за бъдещите племенници и внуци Hug

Общи условия

Активация на акаунт