Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 111 940
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Други години го отварят юни месец Peace Все пак е открит

# 121
,Прогнозата за другата седмица не е много добра за Сандански, всеки ден облачно и с превалявания. Направо,чудим какво да правим. Ако вали какво ще правим по цял ден с тези деца? Споделете какво правите в дъжда, когато сте там. Случвало ли ви се е да оцелите лошо време?С

# 122
  • В.Търново
 *Zoi*, благодаря!
Дано и басейна отвори до юни месец.

# 123
  • Sofia
Аз пък като гледам прогнозата за 10 дни напред, в sinoptik. bg, не виждам място за притеснение. Simple Smile

Иначе с моята 6г  (но то от 4г е така)щерка ако ни задържи дъжд за цял ден, занимаваме се както и в Сф при лошо време. С настолни игри, образователни книжки, филмче на лаптопа... а и понеже сме си в къщи, та и някоя работа свършим, че в хубавото време и цялото миткане навън, то си се събира работа...  Wink

За басейна на интерната... просто не си представям да пропуснат лятото да го пуснат, ама знае ли се... И то големия де, за детския не знам какво да мисля, нещ оме съмнява да е готов за това лято или поне не за началото.  Thinking

# 124
Ами и аз в sinoptik.bg гледах, но го дават с краткотрайни превалявания, вярно, че темп не са ниски, но... дано даси права и да няма нищо притеснително. Моят мъж също така казва и сигурно, ако децата са добре ще пътуваме в понеделник. Пък се надявам да е хубяаво времето.

Аз пък като гледам прогнозата за 10 дни напред, в sinoptik. bg, не виждам място за притеснение. Simple Smile

Иначе с моята 6г  (но то от 4г е така)щерка ако ни задържи дъжд за цял ден, занимаваме се както и в Сф при лошо време. С настолни игри, образователни книжки, филмче на лаптопа... а и понеже сме си в къщи, та и някоя работа свършим, че в хубавото време и цялото миткане навън, то си се събира работа...  Wink

За басейна на интерната... просто не си представям да пропуснат лятото да го пуснат, ама знае ли се... И то големия де, за детския не знам какво да мисля, нещ оме съмнява да е готов за това лято или поне не за началото.  Thinking

# 125
  • Някъде там...
Ние сме в Сандански в момента. Прогнозата не беше добра и за тази седмица, но реално не е толкова зле. Топло е, бързо изсъхва, става за разходки.

# 126
Ние сме в Сандански в момента. Прогнозата не беше добра и за тази седмица, но реално не е толкова зле. Топло е, бързо изсъхва, става за разходки.

Благодаря ти много за информацията, това се чудех, дали въпреки прогнозата там е топло. Дано да не вали само, за да може да се разхождаме навън.

# 127
  • София
Здравейте,

Аз тъкмо се завърнах от Сандански.
Бързам да похваля гостилница Алби https://www.facebook.com/GostilnicaAlbi всеки ден има готвени ястия, а крем карамела се прави с домошнш продукти - яйца и мляко. Божествен е, при все, че не съм фен на крем карамела. Има супи, скара и каккто казах- готвено и то на  супер цени.
Шкембеджийницата нещо не ми допадна, както и Давидов.

Относно сладкарница Шехерезада - ами разочарована съм. Очаквах супер неща, за които прочутох тук, а се оказа, че всичките има торти са от Неделя, скайлайн и други нам известни марки. Нищо, което да ме вепатли или да предизвика интерес у мен да го купя.

Има много доктори с частни кабинети. Болницата е в парка, а поликлиниката е близо до началото на пешеходната зона.

В австрийският хотел има детски клуб и цената на час за външни хора е 2 лв, стига да няма рожден ден. Детски клуб Алора цената е 4 лв за час , а за 2часа е 7лв., но е доста по-малък от този в хотела.

Приятни почивни дни и хубава ваканция на заминаващите.   bouquet

# 128
  • софия
Може ли мнение за хотел " Панорама" по -точно ме интересува дали е топла водата? Става въпрос за лятото...

# 129
  • Русе, София
В къща за гости Мони някой отсядъл ли е? Ще съм благодарна за отзиви.

# 130
Здравейте,

Вчера се върнахме от Сандански. Ремонти по пътя няма, движението беше спокойно. Самото градче ни хареса, макар че времето не беше с нас. И в събота, и в неделя беше мрачно с краткотрайни превалявания и хладничко. Ставаше за разходки, но чадърът беше задължителен.

За хотел "Медите" - очаквах нещо повече, честно казано. Далече е от града, трябва кола. Нямаше кърпи в стаята, ходих на рецепция да искам (и други гости се оплакаха от този проблем). Външните басейни са празни (вероятно е нормално за това време, не знам). Иначе стаята беше просторна. Цените в ресторанта са като софийските. Който, обаче, пропусне закуската, остава гладен.  ooooh!

Препоръчвам да се посети "Св. Врач". Доколкото разбрах е бивша резиденция. Макар и занемарено е красиво, заслужава си да се види.

# 131
Може ли мнение за хотел " Панорама" по -точно ме интересува дали е топла водата? Става въпрос за лятото...

Топла е само там, откъдето влиза топлата вода - може би в радиус от метър-два, не повече. Но в целият басейн водата беше приятна, не студена - и то - началото на септември  Peace

Препоръчвам да се посети "Св. Врач". Доколкото разбрах е бивша резиденция. Макар и занемарено е красиво, заслужава си да се види.

На нас ни хареса и не го намирам за занемарено, с уговорката, че се разходихме из парка, в самата сграда не сме влизали. Има(ше) малък кът със зайчета, в езерото плуват костенурки и малки рибки, хубаво е  Wink

# 132
  • Перник
Момичета, здравейте.И аз искам да посетя Сандански с детето и майка ми около 10 май за 2 седмици.Бихте ли ме ориентирали за квартира, не искам хотел. Нещо в центъра, близо до парка.Не съм ходила там от доста години и не знам как ще се ориентирам и затова искам нещо близо до парка.

# 133
Хей мами нищо не казвате за този хотел Панорама.Добър ли е или не?Как е храната?Дали е хубаво неговото местоположение?
Да не би да е затворен след като не се коментира нищо за него?

# 134
Ами на мен пришки ми бяха излезнали на езика да го хваля по едно време, но май бях единствената  Rolling Eyes Ние сме много доволни - стаи, басейн, храна, локация (точно до парка е) - всичко ни допадна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт