Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 111 946
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там...
Външните басейни на Медите ги пускат май месец. Сега е рано за тях, ремонтираха ги. Ако не се лъжа май месец започват да работят и другите открити басейни в града.
Иначе самият хотел не е в града и без кола не става. На нас обаче ни харесва, че е много спокойно в селото.
Закуската е до 10 часа сутринта, но така е май навсякъде, поне където аз съм била.  newsm78
Кърпи ние имахме в стаята достатъчно, даже една чистачка мина да ни донесе още. Чаршафите ги сменяха през 2 дни. Като цяло обаче има неподдържан вид - уж ново пък захабено, започнало да се люспи тук и там.
Басейнът беше чист и топъл.
Бях възмутена обаче при последната ни нощувка, че в сградата на хотела, в непригодено за целта помещение, имаше дискотека! Пълен хотел, семейства с деца, уж е спа и релакс пък надуваха музиката до след 1 часа през нощта, цялата сграда кънтеше. Уж било семинар, какъв ти семинар...

# 136
За св. Врач - занемарено ми се видя, защото имаше много заболели дървета, а водните каскади не бяха в добър вид, обрасло е с папури (или някакви подобни водни растения и т.н.). Все пак е прекрасно място. Зайчета нямаше, само бебета фазани  Laughing

За Медите - не претендирам да ме чакат за закуска до обяд, просто споделих защо не мога да дам отзиви  Peace Иначе едни момчета се опитаха да си поръчат тостери на пул бара, а сервитьора каза, че хлебчетата били свършили. Потвърждавам за музиката до среднощ.

Едно нещо, което ми направи много добро впечатление в Сандански - навсякъде има free wi fi.

Като цяло ми хареса в градчето, обмисляме да отидем с детето за 4-5 дни, но определено в хотел, близо до центъра и не на космически цени, неотговарящи на предлаганото.

# 137
Абе хора, в Сандански се ходи на квартира и това е...хотелите са горе-долу и повечето отиват надолу с времето, не нагоре  Grinning
И има такива приятни апартаментчета, с тераски или дворчета, на съвсем достъпни цени

# 138
В къща за гости Мони някой отсядъл ли е? Ще съм благодарна за отзиви.
Ние в момента сме в Къща за гости Мони, много съм доволна. В стаята има кухненски бокс с микровълнова печка, хладилник, шкафчета, мивка дори посуда. Чисто е, приятно, хазяйте също са много приятни хора. Ако те интересува нещо конкретно, питай и ще ти отговоря с удоволствие.

# 139
  • Някъде там...
Ние бяхме една година на квартира, но нещо не ни допадна. А и искахме да има басейн. Затова - в Медите, но в апартхотела, там е по-евтино, има отстъпки при предварителна резервация. За 7 дни, 4ма човека, ни излезе 384 лв престоя. Горе-долу толкова платихме и за квартира в центъра на Сандански преди 2 години.

# 140
Вчера се завърнахме от Сандански. Бяхме в хотел Перун и останахме много доволни Peace

# 141
Ние сме в Медите-апартаментската част.
За втора година идваме и е добре.
По-късно ще споделя повече. Времето обаче е много кофти. Миналата година беше жега.

# 142
Здравейте... Виждам , че предпочитате Сандански за почивка и то е много добър избор. Аз съм от града и като четях постовете реших да ви предложа и друго. Имаме си и балкан. Който го обича и ще идва лятото задължително препоръчвам да отиде на разходка, било то и само, за да се насладите на водопада и да хапнете картофки с бира на чист въздух. Децата ще са доволни да играят и да дишат истински боров въздух. Който желае може да преспи, има хижи и хотелчета и то на много достъпни и ниски цени.

Здравей, VASIIITO!!!  bouquet
Бих искала да те помоля да препоръчаш хижи и хотелчета,квартири на достъпни цени в балкана, както и в самия град??? А всъщност момичета , как вървят цените за нощувка в Сандански??? newsm78 Горе-долу за да си направя сметката ... Peace

# 143
Здравейте... Виждам , че предпочитате Сандански за почивка и то е много добър избор. Аз съм от града и като четях постовете реших да ви предложа и друго. Имаме си и балкан. Който го обича и ще идва лятото задължително препоръчвам да отиде на разходка, било то и само, за да се насладите на водопада и да хапнете картофки с бира на чист въздух. Децата ще са доволни да играят и да дишат истински боров въздух. Който желае може да преспи, има хижи и хотелчета и то на много достъпни и ниски цени.

Бих искала да те помоля да препоръчаш хижи и хотелчета,квартири на достъпни цени в балкана, както и в самия град??? А всъщност момичета , как вървят цените за нощувка в Сандански??? newsm78 Горе-долу за да си направя сметката ... Peace

http://www.bgvakancia.com/offer/3788/
http://www.rooms.bg/kvartiri-sandanski.html?&start=10
http://pochivka.bg/t-56-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1% … D1%81%D0%BA%D0%B8
http://www.namerihotel.com/bg/popina-luka.html

Здравей, не зная какво търсите като удобства и като цени затова копирах няколко линка......но определено има и евтини прилични места. Най-добре погледни самичка за какво става въпрос и ако мога да бъда полезна с нещо ми пиши. Усмивки от 'шантав' Сандански... Времето като никога е пролетно с много слънце и дъжд

# 144
Къде има книжарница в Сандански?  Shocked Не мога да си намеря книги, а си забравих четиво.

# 145
Книжарница имаше в една глуха уличка покрай интерхотел-а, пада се на гърба на сладк. шехерезада, но нямам идея дали има сериозни книги, само на дребната съм вземала книжки  Peace по-точно не знам как да я обясня  Embarassed Срещу нея има едно хотелче, със заведение, както и шкембеджийница май  newsm78

# 146
  • Sofia
Рони, питай там, все ще те упътят. Аз нали си падам по антикварни книги, та ходя в тази, на главната улица, до бившето кино, в близост до разкопките.  Детски книги има в книжарница Перун (на ул. Серес) но не съм обърнала внимание дали има и книги за големи.
Иначе, аз ползвам библиотеката.  Grinning

# 147

http://www.bgvakancia.com/offer/3788/
http://www.rooms.bg/kvartiri-sandanski.html?&start=10
http://pochivka.bg/t-56-%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1% … D1%81%D0%BA%D0%B8
http://www.namerihotel.com/bg/popina-luka.html

Здравей, не зная какво търсите като удобства и като цени затова копирах няколко линка......но определено има и евтини прилични места. Най-добре погледни самичка за какво става въпрос и ако мога да бъда полезна с нещо ми пиши. Усмивки от 'шантав' Сандански... Времето като никога е пролетно с много слънце и дъжд

newsm74

# 148
Здравейтеее прекрасни
Имам дъщеря на годинка и 9 месеца и е с бронхиална астма. 3 пъти сме лежали вече в болница заради пневмония и бронхиолит. Сега от 3 седмици е със зверска кашлица, бронхоспазми, пие сумати лекарства - първата седмица зинат, проспан, (иамше зачервено гърло и Т) и Ериус, но кашлицата стана страшна, добавиха Вентолин на сироп и инхалации с физ, разтвор, нъц - няма оправия, кашлицата продължава, 3-тата седмица включи и медрол за 9 дена, понамаля кашлицата, вчера спряхме лекарствата, днеска след обяд пак почна, едни такива пристъпи, започва да кашли ама не може да спира за около минутка, бе страшна работа. Искам да я заведа в Сандански сега, в май месец е било най-добре, така казват поне. Сега ще питам за свободни дати, да търся квартири, че не искам в санаториума. Дано да има места, че в най-кратко време да я заведа, и дано да действа. Сестра ми са  я завели на годинка и половина на процедури и по-вече не правила пристъпи а била с поставена диагноза астма. Много се надявам и при нас да има подобрения ида го израсте.
Да ви питам за документите, ако ходим частно, демек без направление, без програми и т.н. какви документи трябва да носим - епикризи от болницата, етапна епикриза от личния, или може и без тях? Ако някой има инфо, ще съм благодарна да сподели.

# 149
Здравейтеее прекрасни
Имам дъщеря на годинка и 9 месеца и е с бронхиална астма. 3 пъти сме лежали вече в болница заради пневмония и бронхиолит. Сега от 3 седмици е със зверска кашлица, бронхоспазми, пие сумати лекарства - първата седмица зинат, проспан, (иамше зачервено гърло и Т) и Ериус, но кашлицата стана страшна, добавиха Вентолин на сироп и инхалации с физ, разтвор, нъц - няма оправия, кашлицата продължава, 3-тата седмица включи и медрол за 9 дена, понамаля кашлицата, вчера спряхме лекарствата, днеска след обяд пак почна, едни такива пристъпи, започва да кашли ама не може да спира за около минутка, бе страшна работа. Искам да я заведа в Сандански сега, в май месец е било най-добре, така казват поне. Сега ще питам за свободни дати, да търся квартири, че не искам в санаториума. Дано да има места, че в най-кратко време да я заведа, и дано да действа. Сестра ми са  я завели на годинка и половина на процедури и по-вече не правила пристъпи а била с поставена диагноза астма. Много се надявам и при нас да има подобрения ида го израсте.
Да ви питам за документите, ако ходим частно, демек без направление, без програми и т.н. какви документи трябва да носим - епикризи от болницата, етапна епикриза от личния, или може и без тях? Ако някой има инфо, ще съм благодарна да сподели.

Здравейте, не съм запозната и не ми е ясно ...но влажния въздух няма ли да я влоши. Пиша го в смисъл , че целия май до дават за валежи (както никога досега да има пролетно време тук в Сандански)

Общи условия

Активация на акаунт