Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 112 063
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде там...
Ние затова се настаняваме направо в хотел. Ползваме студио - кухненски бокс и отделно голяма спалня + закуска в хотела и ползване на басейн. За 4мата общо ни излиза по около 55 лв на нощувка.

# 211
Ние затова се настаняваме направо в хотел. Ползваме студио - кухненски бокс и отделно голяма спалня + закуска в хотела и ползване на басейн. За 4мата общо ни излиза по около 55 лв на нощувка.

За кой хотел става дума?

# 212
Моите деца са на 8 и 13 години
В кой хотел ще ми излезе 35-40 лева на вечер с две спални...като ни таксуват като 4 възрастни  Tired
А и не всеки ден ходим на плаж и басейн, доста обикаляме из района- Мелник, Рупите, Рожен, Златолист и прочие

# 213
Моите деца са на 8 и 13 години
В кой хотел ще ми излезе 35-40 лева на вечер с две спални...като ни таксуват като 4 възрастни  Tired
А и не всеки ден ходим на плаж и басейн, доста обикаляме из района- Мелник, Рупите, Рожен, Златолист и прочие

Точно! И аз искам така...

# 214
  • Някъде там...
В Медите ходим. Децата ми са на 5 години.

# 215
В Медите ходим. Децата ми са на 5 години.

Супер! Записвам си го този хотел.

# 216
В Медите цените са доста по-високи от 35-40 лева на вечер за цялото семейство
По-скоро излиза 40 лева на човек, и повече
Иначе е много хубав хотела

# 217
В Медите цените са доста по-високи от 35-40 лева на вечер за цялото семейство
По-скоро излиза 40 лева на човек, и повече
Иначе е много хубав хотела

Приемам и други предложения.

# 218
  • В.Търново
Видове помещения в лв. за Медите:
Двойна стая    Цени рецепция-80     Цени делнични дни -48    Цени уикенд-72

И аз съм с едно голямо дете, което вече го приемат за възрастен по хотелите.Големия е на 12г. и половина.Дори да бяхме в Панорама, където цените са по-приемливи, трябва най-малко да резервирам тройна стая + още едно дете на почти 5г.А ако отидем в Медите трябва да се настаним в апартамент, където цените са нагоре.За това казвам, че ни е по-изгодно в частен апартамент или някое семейно хотелче, дори допълнително да плащаме за басейн. Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 10:17 от rosinau.

# 219
Хм, къде видя Медите 80 лева за стая
Аз гледах по-високи цени  Thinking

# 220
Аз уточних в моя пост, че считам, че е по-изгодно, в случай, че се използват ваучери. Сега уточнявам, че за детето все още не сме плащали никъде, освен тази година в един хотел в трявна - за храната, не за спането - на 4г. е. Но си мисля, че дори и да ни трябва тройна стая, или апартамент, пак има добри варианти за хотел с басейн (трябва да се дебнат). Мое мнение  Peace

# 221
А колко струва там по принцип за възрастен и за дете!?

Да се самоцитирам - питах хотела - 15 лв за възрастен и 7.50 за дете над 5 години - по малките безплатно!

# 222
Моята теория за туризъм, при който се целѝ и посещение на басейни, съвпада с тази на Ралица.
Първо, че мразя по време на почивка да ползвам кола.
Второ, че мразя излишни движения.
Трето, обичам всичко да ми бъде максимално достъпно без да се оставям на вероятността да не мога да ползвам определена услуга заради мероприятие/заетост и т.н.

# 223
  • В.Търново

В техния сайт.
http://www.aparthotelmedite.com/bg/offers/winter-top-offer

Да се самоцитирам - питах хотела - 15 лв за възрастен и 7.50 за дете над 5 години - по малките безплатно!
Това ще е цена за двойна стая, а за по-голямо помещение е по-висока. Simple Smile

# 224

В техния сайт.
http://www.aparthotelmedite.com/bg/offers/winter-top-offer

Това ще е цена за двойна стая, а за по-голямо помещение е по-висока. Simple Smile

О не! Това е цената за ползване на басейн в Интерхотела - питах по горе и понеже никой не отговори си отговорих сама, но сега видях, че не става много ясно!

Общи условия

Активация на акаунт