Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 112 051
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • В.Търново
Благодаря! Simple Smile

# 196
Пресни новини от Сандански.
  Времето е супер топло. В събота и в понеделник преваля, но си беше топло. Даже след дъжда ходихме на бесейн, беше си напекло хубаво слънце. Ние бяхме в Панорама, там басейна е около 30 градуса, и непрекъснато се долива с топла вода.
Интерната е подновен и работи и големия, и детския басейн. Има малко оставен бурен зад съблекалните, до оградата, но явно е нарочно.
  Паркът е подновен - обновени са въжените мостове, правят нови площадки, има малък фитнес на открито.
  Градският басейн е празен и явно няма да го отварят.

# 197
  • Sofia
Гале, супер рапорт!  Hug
Времето, такова топло си е обичайно нещо.  Simple Smile 
Приятно изкарване на вас!  Grinning

# 198
  • В.Търново
galia_mi , чудесни новини! Simple Smile
Можеш ли да ми кажеш от колко отваря и затваря басейна на Интерната?

# 199
galia_mi , чудесни новини! Simple Smile
Можеш ли да ми кажеш от колко отваря и затваря басейна на Интерната?
Ами ще те излъжа.  Мисля, че е от 10 до 18.00.  Затваря е силно казано, просто баткото който охранява си тръгва.

# 200
  • Пловдив
За пръв път почивам семейно в Сандански. Възхитена съм от градчето, само едно не ми хареса днес. На квартира сме, апартамента е прекрасен... и днес решихме да посетим басейна на Интерхотела. Ами 15лв искат - ОК, ама то не било за цял ден, ами за посещение. И ако искаме и следобяд да отидем пак- трябва да си платим още по 15лв. Попитах- поне да излезем да хапнем, отговорът беше- ами може да си поръчате пици от бара. Ужасена съм, честно!

# 201
  • В.Търново
Ами то това си е навсякъде така.И по други басейни, по Аквапаркове и т.н. Нормално е като се излезе веднъж , за второ посещение да се плаща.
За хотел Панорама ми е интересно колко е входа на басейна.

# 202
  • Пловдив
Мда, сигурно е така. Като си помисля и за почиващите там... едва ли им е приятно да има и външни

# 203
  • В.Търново
Така е.

# 204
На 1-ви юни Интерхотела ще басейните си безплатно за децата. Който е в Сандански, може да се възползва и да провери подробностите, че в бюлетина им нямаше много.   Peace

# 205

7 или 8 лв. беше през 2012г  Peace

# 206
  • В.Търново

7 или 8 лв. беше през 2012г  Peace
Много благодаря!   bouquet
А знаете ли друг хотел с по-приемливи цени за външен минерален басейн освен Панорама?

# 207
Ами аз лично - не, защото сме ползвали само този басейн (така или иначе бяхме в хотела). На мен ми е чудно - като теглите чертата (тези, които си плащате за басейн) - предполагам, че семейно ходите, и то - всеки ден. Не е ли по-изгодно направо да се настаните в хотел с басейн и да го ползвате и сутрин, и следобед безплатно  newsm78 Панорама пак имат оферта с ваучери (и ние бяхме с такива тогава), ами напълно приемливо ми се струва, без да твърдя, че моето виждане е най-правилното   bouquet

# 208
На 1-ви юни Интерхотела ще басейните си безплатно за децата. Който е в Сандански, може да се възползва и да провери подробностите, че в бюлетина им нямаше много.   Peace

А колко струва там по принцип за възрастен и за дете!?

Алби работят ли си нормално - като прехвърлях темата срещнах нещо от сорта на: "работят само за закуска", но сега не мога да намеря поста за де питам конкретно!?

# 209
  • В.Търново
Ами аз лично - не, защото сме ползвали само този басейн (така или иначе бяхме в хотела). На мен ми е чудно - като теглите чертата (тези, които си плащате за басейн) - предполагам, че семейно ходите, и то - всеки ден. Не е ли по-изгодно направо да се настаните в хотел с басейн и да го ползвате и сутрин, и следобед безплатно  newsm78 Панорама пак имат оферта с ваучери (и ние бяхме с такива тогава), ами напълно приемливо ми се струва, без да твърдя, че моето виждане е най-правилното   bouquet
Смятала съм го.Излиза по-изгодно, ако сме в апартамент.Ние на вечер за апартамент ще плащаме 35лв. с кухненски кът и спалнята ще е в отделно помещение.

Общи условия

Активация на акаунт