Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 111 918
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
А темата чете ли?
Хората ходят в парка, в бившата резиденция, до водопада, до Мелник, Рупите, Роженския манастир, Златолист, в Гърция...изобщо места за разходки да искаш

# 91
Времето в Сандански е отврат, май като навсякъде. Студено е, вали цял ден, изобщо не става за навън. Така ще е тези дни. Не може да се избегне.
 Beba, хотелът поне отвън е супер. Аз много го харесвам, има класа в него. На хубаво място е, близо до парка, само че едната му стана гледа към една от най-натоварените улици в града, ако можете да сте от другата. Ресторантът също е супер, само че е доста скъпо.

# 92
  • в рaя
Ние резервирахме за 8-18 "При братята", имате ли мнение за там? Преди това 1 ден ще сме в Трявна и на връщане 2 дни ще сме пак там. Ох, дано хванем хубаво време  Praynig

# 93
  • София
И ние сме в Сaндaнски. Някой местен, знaе ли от къде дa си купим кaчествено месо (не билa, кaуфлaнд и подобни). Имa еднa месaрницa брaтя грудеви, но ...месото според моите критерии е стaро и престояло.

# 94
  • В.Търново
Има ли върнали се от Томас Палас?Чакаме отзиви.  Grinning

# 95
Аз бях в Томас палас. Вече писах, че е като на снимките, приятно и на много удобно място. Пиши на лични, ако искаш някакви подробности.

# 96
Happy обаче като го гледам на картата е извън града  newsm78

# 97
  • Някъде там...
В сандански сме. Вали и тук.  Sad

# 98
  • В.Търново
Днес времето във В.Търново беше перфектно , слънчево и мн.топло.
Жабче , дано при вас се оправи времето и да се наслаждавате на почивката си.

# 99
Ние вчера се върнахме. Добре, че времето се оправи и неделя се разхождахме без чадъри  Crazy Сладкарница Шехерезада ми стана любима. Три дни ядене на пасти, не ми се качва на кантара. Предимно в Орхидея хапвахме. Много ни харесаха нещата. Имаха обаче една издънка, която първо малко ме издразни, но после ми беше смешно. И така... поръчваме си салати - аз редена (домати и краставици), ММ зелена. Носят ни ги двете чинии и една малка от кафе с 5-6 резенчета краставица. Сервитьорката казва, че готвачката е забравила да сложи краставица в зелената салата и я е сложила отделно да си я сложи той. Това добре, но като поглеждаме моята редена ясно се вижда как единия ред е краставица до краставица, а от другия ред са щипнати "забравените" и кръгчетата са "полегнали"  Laughing Голям смях. Можеше и аз да му дам, а не да ми ровят в салатата  Crossing Arms

Хотел Авис е страхотен, като изключим 150-те (ММ ги брои  hahaha) стъпала от главната улица и в хотела до 4-тия етаж. Топлата вода по едно време свърши. В съседната стая имаше някаква луда, която цяла нощ не спря да се напъва да се смее  #2gunfire Идваше ми да отида да й ритна вратата  #Cussing out Леглото беше удобно, гледката страхотна, закуската вкусна. Нямам забележки към хотела  Flutter

# 100
  • София
Някакви отзиви за хотел Едиа?  Rolling Eyes Опитах да се свържа с тях да попитам за места майските празници, но...неуспешно за сега... Да знам дали изобщо да се пробвам повече..дали си заслужава.

# 101
Не вярвам да има никакви места в момента за майските празници, където и да е в Сандански

# 102
  • Стара Загора
Здравейте.  Необходима ми е малко помощ. Изпращат ни на климатолечение в Сандански заради много чести остри ларингити и астма с алергичен компонент. Понеже съм с близнаци на 3 год., доста буйни и своенравни, а таткото ще е само няколко дни с нас, се нуждая от съвет къде да се настаним. Не ми се отсяда по големи хотели, защото по цял ден гоня малките по коридорите. На есен ходихме на Пампорово, че там единия го изгубихме в огромен хотел, беше нещо страшно  Cry Cry Cry много са буйни, крият се постоянно и т.н.
Чудих се за бунгала някакви или малки къщи за гости, незнам нещо подобно. Трябва бързо да открия нещо, което да резервирам. Стая от къща не искам, защото ще побъркаме хазаи и други почиващи.
Вие с малки деца къде отсядате? Някакво малко семейно хотелче мисля, че ще ми е най-подходящо, но и в по-нормална цена искам да се вмъкна, защото така ще останем повече време.
Та моля ви за помощ, предлагайте......

# 103
Има доста апартаменти под наем в центъра на града, без хазяи, огледай за нещо такова

# 104
В Сандански сме и ние, имахме резервация за хотел Алекс, отидохме и какво да видя, първо във фоайето имаше две кучета легнали на дивана, второ имаше мушички вътре във фоайето. Показват ми те двойната стая и в нея няма място за кошарка, това както и да е, но мокета е целия в петна и в стаята миреше лошо. Искаме да видим друга стая, в нея имаше място за кошара, но мокета е в същото състояние. Показват ни трета стая, която е доста по-широка, мокета отново е много захабен и с много петна по него, вратата на банята е с плъзгане, което е развалено, в стаята мирише лошо, като казвам мирише лошо имам предвид, че мирише на животни домашни. Общите части на хотела също са в лошо състояние. Не е това което гледах на снимките. Не останахме в този хотел. Не бих оставила детето да стои и минута в него, аз също не бих спала там. Сега сме в едно малко хотелче, по-евтино и без басейн, но ми е чисто и приятно.
Това е моят отзив от хотела, по мое мнение не е поддържан изобщо и е мизерен.
Иначе Сандански е много хубав, все още не сме обиколили навсякъде, сега се заемаме.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт