Хайде пак на почивка в Сандански-3

• 112 962
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Завърнахме се от Сандански. Много хубав град, очарована съм. Бяхме в апартамент в Томас палас, определено препоръчвам. Със сигурност пак бихме отишли, въпреки дългият път до там.

А и забравих да добавя, че често си хапвахме от сладоледа на въпросния дядо в парка. Simple Smile

# 631
  • Нови искър
Здравейте, Бих искала да Ви попитам случайно да знаете за  бунгалата в Сандански?

# 632
За мен са ужасни!

# 633
Здравейте, Бих искала да Ви попитам случайно да знаете за  бунгалата в Сандански?

Тези над басейна ли?

# 634
  • София
Гледахме ги бунгалата над басейна, за мен са съвсем ок. Има и с по две стаи и по-малки, ресторант,  дворче. Има и едни други, по пътя за водопада, те са с прекрасна обширна база, но много мизерни.

# 635
  • Пловдив
Завърнахме се от Сандански. Много хубав град, очарована съм. Бяхме в апартамент в Томас палас, определено препоръчвам. Със сигурност пак бихме отишли, въпреки дългият път до там.

А и забравих да добавя, че често си хапвахме от сладоледа на въпросния дядо в парка. Simple Smile

много се радвам, че и на вас ви е харесало. НИе ако ходим и догодина, пак там...да е жив и здрав и дядото и пак да прави сладолед, че го мисля, доста съм щръвна и цяла година ще го сънувам хах!

# 636
Определено мисля догодина пак да отидем, а колкото до сладоледа, тук във Варна си купуваме подобен, но направо с кутии Wink 
Да добавя, че по обяд ядяхме в едно заведение Давидов, а понякога и вечер вземахме храна от там. Вкусно готвят и на достъпни цени  Peace Децата пък не пропускаха сладкарница Шехерезада Simple Smile Само Севда и Сашо не намерихме къде се намират, питахме но не знаеха. Пицария Санди пък не ни очарова.

# 637
Radina, как може Санди да не ти хареса, а Давидов да?! Санди е едно от най-добрите в града, но и от най-скъпите, ако това те е разочаовало, съгласна съм. Не знам как сте вие с бързите хранения, но и Давидов и Алби, малко по-надолу и Шкембеджийницата са си отврат. Взимала съм по няколко пъти от всички и без да съм претенция не стават.
 По-добре пица от АнДжили, има и още една пицария с безплатна доставка и хубав сайт Versus и те не са перфектни, но стават.

# 638
Ами цените са едно на ръка, ама децата искаха пица, която не беше кой знае какво, яла съм къде, къде по хубави. Не казвам, че не ми е харесала, а че не е кой знае какво, т.е малко прехвалена. А Давидов, какво има да объркаш на едно пиле с ориз или пиле със зеле, хареса ми да. Всичко беше прясно сготвено и бързо свършваше. Ние бяхме на състезание по плуване, градът беше пълен, места трудно се намираха. 

# 639
  • Пловдив
аз пък съм с претенции и в албито си беше стандартно бабешко готвене, в което нямаше нищо лошо - и лещата им е гъста и хубава, и пил. шишчета са от филе, салатата от зеле и моркови добре подправена, пилето с ориз хубаво, таратора малко по-селски с необелени краставици, но всичко е отпред и гледаш. Давидов не знам кое е, но надолу по улицата на албито, точно на един ъгъл има едно пак за готвено ядене и мусаката беше страхотна, заливката й, всичко - супите малко по-добри от на албито. Какво сравнение е пица с готвено ядене, не може седмица все пици да се ядат, ние един път не ядохме пица, пържени картофи, панирани неща, сладкарски изделия и т.н., знам, че не всеки го може и го цели, особено с деца, но се справихме. Сладолед ок, солети ок, по един кроасан за седмицата и другото - готвено. Даже аз се напънах да готвя в апартамента, но еднократно.  Laughing  Само фрешове и зеленчуци белихме в кухничката мощно.

# 640
  • Нови искър

Тези над басейна ли?
Да за тях става въпрос. Мъжът ми иска да отидем втората седмица на Август, но не мога да намеря нищо за тях цени, обстановка, храна. Ще съм много благодарна ако им дадете някакво мнение.

Simple Smile

# 641
  • София
В Алби е супер вкусно всичко, в Давидов също не е лошо, но си вземахме оттам когато в Алби е свършило хапването. От пицариите по центъра не съм очарована, но не сме и сядали много, защото с малкия ни е трудно.

# 642
Една година имахме фал в плановете и се оказахме без квартира. Беше покрай майските празници и намерихме само едно свободно бунгало, всичко друго като стаи и квартири беше заето или скъпо за нас. Изкарахме си страхотно! Слизаш по стълбичките и си в парка. Имаше МВ и хладилник, ако не се лъжа, прилична баня, обстановката като за бунгала беше окей. Имаш прекрасна веранда и масичка, и ресторант в двора. Изкарахме си много добре. Единствено периода беше много хладен и дъждовен, иначе подозирам че щеше да ни е още по-хубаво. Не си спомням имаха ли климатик  не знам дали август няма да е много горещо в бунгалата, тогава в Сандански е поне 40 градуса на сянка.
Миналата година отседнахме в апартамент Рози, който си е етаж от къща, има климатик и е много приятно също, препоръчвам. Цената също беше много добра.

# 643
  • Нови искър
Една година имахме фал в плановете и се оказахме без квартира. Беше покрай майските празници и намерихме само едно свободно бунгало, всичко друго като стаи и квартири беше заето или скъпо за нас. Изкарахме си страхотно! Слизаш по стълбичките и си в парка. Имаше МВ и хладилник, ако не се лъжа, прилична баня, обстановката като за бунгала беше окей. Имаш прекрасна веранда и масичка, и ресторант в двора. Изкарахме си много добре. Единствено периода беше много хладен и дъждовен, иначе подозирам че щеше да ни е още по-хубаво. Не си спомням имаха ли климатик  не знам дали август няма да е много горещо в бунгалата, тогава в Сандански е поне 40 градуса на сянка.
Миналата година отседнахме в апартамент Рози, който си е етаж от къща, има климатик и е много приятно също, препоръчвам. Цената също беше много добра.
Благодаря жегата не ни плаши Simple Smile

# 644
Здравейте,
по повод Сандански искам да споделя, че група деца - спортисти се завърнаха снощи от Сандански след хранително натравяне. Престоят им беше организиран в хотел Анели. Вчера, след като са обядвали в хотела, целият отбор (вкл. и треньора) с малки изключения са били със силно и често повръщане. Турнирът за съжаление приключи предсрочно, но това не е важно, важно е децата да се оправят. Това е поредното доказателство за безскрупулността на българските хотелиери, които най-безотговорно подлагат на риск живота на децата ни за едната печалба. Та това исках да кажа по темата, нека се знае.

Общи условия

Активация на акаунт