H&M Стари дрехи за нови

• 69 673
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
Упс, точно вашия пост исках да цитирам.
Ами тези на LCWaikiki не са по-малки. Както и да е, мина ми вече, но от международна компания да правят такива ... да не казвам какви номера  Sick
Дааам, трябва да се придържат към политиките си и клиентското обслужване на ниво. Пиши в сайта им, някъде... не тук. Или при следващо посещение в магазина- в тетрадката за "похвали".

# 91
Упс, точно вашия пост исках да цитирам.
Ами тези на LCWaikiki не са по-малки. Както и да е, мина ми вече, но от международна компания да правят такива ... да не казвам какви номера  Sick
Дааам, трябва да се придържат към политиките си и клиентското обслужване на ниво. Пиши в сайта им, някъде... не тук. Или при следващо посещение в магазина- в тетрадката за "похвали".

Това си го помислих, ама като знам колко се четат тези тетрадки от висшия мениджмънт  ooooh!
А и в крайна сметка не си струва. Последно купих по едни очила за детето и мен с тези талони, отстъпката ни беше по около лев мисля. Пак казвам, от такъв голям магазин не съм очаквала отношение като от квартална бакалия.

# 92
И на мен ми се случи същото в магазина им във В. Търново. Бях сложила в нормална торбичка 3 мъжки тениски, 2 дамски тениски и 3 дамски потника. Върнаха ми я - била малка, не били достатъчно дрехите. Показаха ми една препълнена торба на Била и ми казаха, че такава трябвало да е.

# 93
И на мен ми се случи същото в магазина им във В. Търново. Бях сложила в нормална торбичка 3 мъжки тениски, 2 дамски тениски и 3 дамски потника. Върнаха ми я - била малка, не били достатъчно дрехите. Показаха ми една препълнена торба на Била и ми казаха, че такава трябвало да е.

Тъкмо щях да питам какъв размер да са торбите. Wink

А ваучерите как се ползват? Поотделно или може за една стока по няколко ваучера?

# 94
Преди няколко дни посетих магазина - торбите трябва да са големи , ако е ХМ торба . Ваучера е 15% на 1 артикул

# 95
А знаете ли какъв е точния размер на XM торбата...?

# 96
Аз занесох торба от Кауфланд.

По съвет от тук. Wink

# 97
Най-голямата или по-малката, че нали и те имат няколко размера...  Simple Smile

# 98
Най-голямата или по-малката, че нали и те имат няколко размера...  Simple Smile

Такава,
Скрит текст:
Wink

# 99
Важи ли още това с торбите и дрехите? Приготвила съм плик, да не го мъкна напразно.

# 100
Важи ли още това с торбите и дрехите? Приготвила съм плик, да не го мъкна напразно.
да, важи , но ще ти дадат талонче за намаление,което важи само до края на август Wink

# 101
  • Стара Загора
Може да не важи до края на август, трябва да имат и други, не само до август, такъв спомен имам аз.

# 102
Може да не важи до края на август, трябва да имат и други, не само до август, такъв спомен имам аз.
талончето за намаление важи до кр на август , все пак преди 2 дни занесох торба с дрехи : )

# 103
Е, и така да е, не е проблем. Все ще го ползвам до тогава

# 104
  • София
Талончето за намаление важи ли за вече намалени дрехи или само за нови колекции?

Общи условия

Активация на акаунт