Проблемът ''Тънка коса''- решения

• 82 532
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
Виши Деркос /жълтите ампулки/ ми спря косопада, който беше отчайващ - след раждане и боледуване. Загубих над половината коса. Но ефект видях след първия месец мазане. Аз мажеж така: половин ампула след къпане, на другия ден другата половина, после един ден почивка /или някакъв по-евтин продукт за скалп - Себорал/,  и след това миене и пак, така 3 месеца. За моята коса стигаше.

Сега направих и 3 месеца с Виши Неогеник, уж има някакви растежи, но само около челото, не мога да забележа други нови косички навътре по главата ... Започнах да ползвам и професионални продукти за коса, но ефект чакам след година, сега съм с къса, трябваше да я подстрижа след УЖАСНИЯ косопад.

# 166
Бела, те за около 28 капсули? Стигат за около месец? Мисля да си направя и отвара от коприва и да я плакна с нея. Мия косата си всеки ден. Всичките ми опити да променя този навик се провалиха. Ще правя и маска с масла веднъж седмично или на 10 дни от маслата на Икаров, мед, яйце, кисело мляко, зехтин, ракия.
Приемам други съвети   bouquet

# 167
Ами не, на мен 10-15 ампули ми стигаха за 1 месец, както писах, аз слагах по половин ампула на ден, не всеки ден, на третия ден слагах нещо друго. По едно време, след първите седмица-две, като не видях резултат, почнах да слагам всеки ден, пак по половин ампула. Някакси ми беше достатъчна половинка - как да обясня, мокра ми беше цялата глава след нанасяне, малка ми е главата, особено покритата с коса част  Crazy , като сложа цяла ампула, започва да се стича.

Относно миенето всеки ден - пробвай на втория ден със сух шампоан, аз ползвам на Рене Фуртерер от време на време. Балеа е по-икономичен вариант и харесван от момичетата от форума, аз не съм го ползвала. От Рене Фуртерер съм доволна, но за мен не е кой знае какво, същият ефект се постига и с по-евтин сух шампоан. Също има и терапии за мазен скалп - следващата ми покупка ще е Бейн Дивалент на Керастаз, има го в Енцо за около 27 лв.

# 168
Мика*ела, може ли линк за топката на Тиги?

# 169
  • София
Дами, чета ви отдавна.
Косата ми не е тънка, но започна да капе, след емоционален срив
Скрит текст:
породен от няколко поредни смърти.
Доволна съм от ампулите на Виши. Доста помогнаха. Най-голям ефект видях от тях + мезотерапия на коса + вътрешен прием на Ревалид. Peace

# 170
  • София
Момичета, много се извинявам, че така ви нахлувам в темата, още повече, че косата ми не е тънка в смисъла, в който   вие пишете, но мисля, че не подхождате много правилно. Не ви прочетох от-до, но попрехвърлих темата и ако някъде е споменато, това което ще ви посъветвам, моля да ме извините.

За да има удебеляване на косъма, така че да се уплътни и да не е толкова нежен е натрупване на протеин. Има доста протеинови продукти на различни марки. А за да не изсъхва косата трябва да се ползва периодично хидратиращи продукти. Нуждите на косата се променят периодично, което значи, че и продуктите, които трябва да се използват се променят.
По-назад в темата. ~:: DilARa ::~ пише, че е взела шампоан на Керастаз "зеления".  Керастаз имат повече от 5 "зелени" шампоани. Това е серията Резистанс. Основната им съставка е вита цимент, но всяка серия от Резистанс е различна. Има чисто протеинова,  има хидратираща, има балансирана серия. Керастаз Резистанс Волюмактив освен, че уплътнява прави невероятен обем. Керастаз Резистанс Архитект е лечебната серия. Керастаз Резистанс Аж Решарж е силно уплътняваща и хидратираща и т.н. Употребата просто на "зеления " шампоан на Керастаз не е достатъчно  Simple Smile DilARa, не го казвам срещу теб, наистина. Моля те не се засягай  Hug Цялата серия Резистанс на Керастаз е страхотна, но освен шампоан, трябва  и маска от серията и други продукти. Правилната грижа е ключ към хубавата коса. Масовите серии като Пантен, Елсев, Гарние и т.н. не могат да променят нищо. Също така и маските, които правите. Хубави са, но няма да ви уплътнят косата най-много да намалят цъфтежите и да хидратират косата.

# 171
  • Бургас
При мен да се каже, че косата ми е тънка е меко казано, тя е финна с хроничен  косопад и всичко това ми е по наследство. Мие се всеки ден защото е с мазни корени и сутрин като се събудя е измачкана максимално. Но... въпреки това е напълно здрава и жива, и вече не цъфти(което при мен беше най-големият проблем). Два пъти в годината терапия с Дюкре, само професионално продукти за коса, като най-много уплътняване съм видяла от кератина и фито рипеъра и ампулите на Наши.Сега смятам да пробвам Керасраз.
И аз гласувам с два ръце за лилавата топка на Тиги.
Честно си признавам, че никога не съм пробвала домашни методи - освен хининова вода и чист зехтин за коса от Гърция.

# 172
здравейте,

каква е тази топка на Тиги? може ли линк и да обясните малко повече за какво иде реч и се ползва?

благодаря

# 173
При мен да се каже, че косата ми е тънка е меко казано, тя е финна с хроничен  косопад и всичко това ми е по наследство. Мие се всеки ден защото е с мазни корени и сутрин като се събудя е измачкана максимално. Но... въпреки това е напълно здрава и жива, и вече не цъфти(което при мен беше най-големият проблем). Два пъти в годината терапия с Дюкре, само професионално продукти за коса, като най-много уплътняване съм видяла от кератина и фито рипеъра и ампулите на Наши.Сега смятам да пробвам Керасраз.
И аз гласувам с два ръце за лилавата топка на Тиги.
Честно си признавам, че никога не съм пробвала домашни методи - освен хининова вода и чист зехтин за коса от Гърция.

Миличка, заради косата си съм харчила щури пари за поддръжка и съм пробвала какво ли не пробвала съм и Наши и с Керастаз - и оранжева и по-късно зелена серия. Наистина е действието отначало е почти вълшебно, но при моя опит се получава привикване и след около година когато на морето тогава не използвах някои от продуктите за около 2 седмици косата ми изсъхна, повреди се лошо и се наложи сериозна подстрижка. Наши има по-балансиран ефект и съм доволна от него за момента. Преди Наши и след Керастаз си спасявах дълго време (около година) косата с Ангел (оранжеви опаковки) - особено маската вършеше чудеса, но за мое огромно съжаление Ангел изчезна от фризьорските салони и повече не го намерих. От опит те съветвам  да останеш с Наши. Ако някой сподели дали има Ангел (особено маската за коса) някъде в София ще бъда изключително благодарна, тъй като това беше най-добрия продукт от около 20 изпробвани елитни професионални марки.

# 174
 Ето  я въпросната топка   http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-styling-krem-gel-za-obem/,но я има и в други сайтове разбира се  Simple Smile

# 175
Ако някой сподели дали има Ангел (особено маската за коса) някъде в София ще бъда изключително благодарна, тъй като това беше най-добрия продукт от около 20 изпробвани елитни професионални марки.

тук се продава тази марка :
http://www.cosmeticbg.com/index.php?p=0

# 176
Този спрей ми прави косата по- твърда, плътна и обемна Реконструктор с кератин и зелен чай ApHogee
С подобен, но по- слаб ефект ми действа и Шампоан против косопад Lakme Active
Не става въпрос за чудеса, но определено се усеща разлика  Flutter

# 177
Вероятно тук не му е мястото, но не намерих по-подходяща тема.....случайно някоя да знае къде мога да занеса коса на опашка за да ми я направят на ред? Косата е на майка ми и е много хубава, а аз имам два косъма на главата....

P.S. от Варна съм

# 178
  • София
Вероятно тук не му е мястото, но не намерих по-подходяща тема.....случайно някоя да знае къде мога да занеса коса на опашка за да ми я направят на ред? Косата е на майка ми и е много хубава, а аз имам два косъма на главата....

P.S. от Варна съм

В Дима стил-Варна. newsm78
http://dimastyle.com/

# 179
MayyaI  Много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт